Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@jimiero δικαιωμα σου να μπαίνεις και σε άλλα φόρουμ προς θεού μην τρελαθούμε,απλά στα τόσα χρόνια που παρακουλουθώ τεχνολογικά φόρουμ  έχω διαπιστώσει ότι στο θέμα των συνθέσεων το insomnia υπερτερεί,οπότε θα δημιουργούσα ένα θέμα και μόνο στο insomnia και δεν θα έμπαινα στην διαδικασία να μπερδευτώ και με άνοιγμα άλλων τόπικ.

Αυτά από μενα και καλή σου μέρα!!!

Δημοσ.

Γενικό Σύνολο: 1.348€

Αν θα κάνεις oc πάρε και μια καλή αεροψύκτρα ή υδρόψυξη. Αν όχι με μία αεροψύκτρα των 30€ δεν θα το ακούς καθόλου το pc σου. Ελπίζω μόνο να έχεις κάποιο μονιτορ της προκοπής. Αν όχι καλύτερα να πάρεις και μια ανάλογη οθόνη.

Επίσης τα μαγαζιά είναι ενδεικτικά. Εννοείται ότι αγοράζεις από τα βρεις φθηνότερα και σε συμφέρει,

Τελος παντων.Νομιζω οτι η παραπανω συνθεση ειναι πανω κατω στα μετρα του Ts. Κουτι διαλεγει αυτο που του αρεσει και μονο ψυκτρα αν θελει ρωταει.

• Like 1
Δημοσ.

οκ παιδια να σται καλα βοηθησατε πολυ θα παω σε κατι σαν την παραπανω συνθεση με αυτο το κουτι http://www.skroutz.gr/s/4082562/CoolerMaster-CM-690-III-Window.html που το εχω παραγγειλει ηδη!

ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας!

στα μετρα του Ts

δεν καταλαβα τι ενοεις εδω φιλε μου συγνωμη :unsure:

@jimiero δικαιωμα σου να μπαίνεις και σε άλλα φόρουμ προς θεού μην τρελαθούμε,απλά στα τόσα χρόνια που παρακουλουθώ τεχνολογικά φόρουμ  έχω διαπιστώσει ότι στο θέμα των συνθέσεων το insomnia υπερτερεί,οπότε θα δημιουργούσα ένα θέμα και μόνο στο insomnia και δεν θα έμπαινα στην διαδικασία να μπερδευτώ και με άνοιγμα άλλων τόπικ.

Αυτά από μενα και καλή σου μέρα!!!

φιλε gaspari πραγματικα τελευταια φορα που ασχολουμε με τα spam σου!

το ποιο φορουμ υπερτερει σε θεμα συνθεσεων το ξερεις εσυ επειδη ασχολησε και παρακολουθεις χρονια τεχνολογικα φορουμ,εγώ αντιθετως δεν ειμαι εσυ και δεν γνωριζα!

και τελος ποιος σε ρωτησε τι θα εκανες εσυ? ειδες καπου να λεει στον τιτλο "Τι θα εκανε ο gaspari?" και ειπες να απαντησεις?

Δημοσ.

Σ'άρεσε το Coolermaster ε.

Το θέμα της οθόνης μην το αφήσεις έτσι.Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα να κοιτάξεις για αγορά.

ναι φιλε με εφτιαξες ειχα κολλησει ασχημα δεν μπορουσα να αποφασισω ποιο να διαλεξω μεχρι που το εστειλες :wub: !το εχω ηδη παραγγειλει και περιμενω!!

με το θεμα της οθονης το εψαξα πολυ αλλα παει πολυ ακριβα και για αμεσα δυσκολο το βλεπω να δωσω τοσα :( !αλλα θα το εχω υποψιν μου με την πρωτη ευκαιρια να τσιμπισω ενα!εχεις καποιο κατα νου που να το εχεις τσεκαρει οτι ειναι πολυ καλο?

ευχαριστω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...