Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και γιατί να μην συνδέσει το ζωντανό ότι όταν κάνει κάτι (κακό) θα μένει μόνο του; Είναι κάτι που τα σκυλιά φοβούνται και δεν θέλουν, από τη στιγμή που είναι ζώα αγέλης. 

Όταν κάνει κάτι κακό, το αφεντικό κλείνεται σε άλλο δωμάτιο για αρκετή ώρα.

Δηλαδή σε δαγκώνει το σκυλί και εσύ φεύγεις και πας και κλείνεσαι σε ένα δωμάτιο.

Και στο μυαλό του αγελαίου ζώου, εσύ που σε δάγκωσε και το έσκασες, είσαι ο alpha;

Λέμε αυτό;

• Like 3
  • 4 χρόνια αργότερα...
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Έχω ένα σκυλάκι 5 μηνών και μου δημιουργεί θέμα με τους επισκέπτες από την χαρά του τους δαγκώνει ή πηδα πάνω τους. Είναι φυσιολογικό?? Προσπάθησα να το σταματήσω έχοντας τον σε άλλο χώρο του σπιτιού αλλά γαβγίζει υπερβολικά σε αυτές τις περιπτώσεις 

Δημοσ.
Στις 29/6/2014 στις 8:10 ΜΜ, gigisoni είπε

Βάλε καμιά αλοιφή τύπου Counterpain στα χέρια σου.

Εγγυημένα δεν θα ξαναδείς δάγκωμα.

...Αλλά μη ξεχαστεις και τριψεις τα μάτια σου!

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Anzelik είπε

Καλησπέρα σας. Έχω ένα σκυλάκι 5 μηνών και μου δημιουργεί θέμα με τους επισκέπτες από την χαρά του τους δαγκώνει ή πηδα πάνω τους. Είναι φυσιολογικό?? Προσπάθησα να το σταματήσω έχοντας τον σε άλλο χώρο του σπιτιού αλλά γαβγίζει υπερβολικά σε αυτές τις περιπτώσεις 

Πρέπει να βάλεις όρια όσο είναι ακόμα νωρίς. Πες στους φίλους σου, ότι αν δε δέχονται το σκυλί, είναι σαν να μη δέχονται εσένα και να μην ξαναέρθουν, γιατί δε σε αγαπάνε πραγματικά.

• Confused 1
Δημοσ.

Δηλαδή οι φίλοι του πρέπει να είναι υποχρεωμένοι να δέχονται να πηδάει ο σκύλος απάνω τους γιατί διαφορετικά δεν αγαπάνε τον φίλο τους;

Δημοσ.

Βάλε και καμιά φατσούλα, με τόσα που ακούμε δεν είναι εύκολο να καταλάβεις πότε ο άλλος κάνει πλάκα ή μιλάει σοβαρά.

Δημοσ.
Στις 29/6/2014 στις 2:13 ΜΜ, fotodv7 είπε

Καλησπέρα. Πριν 5 μέρες υιοθέτησα ένα κουτάβι από μία φιλοζωική. Είναι αρσενικό ημίαιμο 2.5 μηνών. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δαγκώνει πάρα πολύ. Καταλαβαίνω πως το κάνει πάνω στο παιχνίδι. Στην αρχή απλά ακουμπούσε τα δόντια του πάνω μου. Τώρα πλέον άρχισε να βάζει δύναμη (όση έχει). 

Στην ουσία δεν μπορώ να παίξω μαζί του. Μόλις κάθομαι στα γόνατα τρέχει και δαγκώνει τα χέρια μου. 

Το μαλώνω συνέχεια και του φωνάζω "ΜΗ". Επίσης όταν παίζουμε και με δαγκώνει σηκώνομαι και δε του δίνω σημασία ώστε να καταλάβει πως αυτό που κάνει είναι λάθος. Επιπλέον του έχω πάρει 3-4 παιχνίδια να δαγκώνει να "εκτονώνεται". 

Τι άλλο να κάνω;

Νομίζω με το να φωνάζεις στο κουτάβι δεν θα δεις διαφορά.Το πολύ πολύ να ξεσηκώσεις τους γείτονες.Γιατι δεν ρωτάς την φιλοζωική;

2 ώρες πριν, Anzelik είπε

Το να δαγκώνει τους επισκέπτες όχι δεν είναι ωραίο ούτε φυσιολογικό.Γιατι δεν ρωτάς κάποιον που είχε παρόμοιο πρόβλημα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...