Pintsie Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 α! επίσης, υπάρχει ένα παιχνίδι (κονγκ) στο οποίο βάζεις φαΐ μέσα και αυτό το χαζό κάθεται με τις ώρες μέχρι να μπορέσει να βγάλει το φαΐ από μέσα. Οπότε και ασχολείται με κάτι άλλο πέρα από τα χέρια σου, τα έπιπλα και τα καλώδιά σου και θα αποφύγεις το άγχος αποχωρισμού που θα έχετε να αντιμετωπίσετε στο σπίτι...
HadesGR Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Βάλε καμιά αλοιφή τύπου Counterpain στα χέρια σου. Εγγυημένα δεν θα ξαναδείς δάγκωμα. Βάλε counterpain εσύ στα χεράκια σου και άρχισε να τα δαγκώνεις. Εάν σου αρέσει στείλε pm να κάνουμε τίποτα S/M. Δεν πας καλά. 1
evoracing Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Βάλε counterpain εσύ στα χεράκια σου και άρχισε να τα δαγκώνεις. Εάν σου αρέσει στείλε pm να κάνουμε τίποτα S/M. Δεν πας καλά. Κλαίω XD το S/M τι είναι? Για φαντάσου... Σαν listerine θα είναι! Pintsie γιατί όχι χτύπημα στην μουσούδα? Ναι εφημερίδα και εγώ κατά είμαι. Εγώ το είπα για να το συνδυάσει ότι το μη είναι για κάτι κακό.
gigisoni Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Βάλε counterpain εσύ στα χεράκια σου και άρχισε να τα δαγκώνεις. Εάν σου αρέσει στείλε pm να κάνουμε τίποτα S/M. Δεν πας καλά. Με έχεις για μαλάκα; Πάντως όταν ήμουν μικρός το είχα κάνει στη γάτα μου που ντε και καλά να έρθει να κάτσει στα πόδια μου να με γεμίζει τρίχες. Λίγη counterpain και με άφησε ήσυχο. (Ναι, έζησε χρόνια το γατί, κι όμως!) Κλαίω XD το S/M τι είναι? Για φαντάσου... Σαν listerine θα είναι! Pintsie γιατί όχι χτύπημα στην μουσούδα? Ναι εφημερίδα και εγώ κατά είμαι. Εγώ το είπα για να το συνδυάσει ότι το μη είναι για κάτι κακό. Υποθέτω σαδομαζοχιστικά!
Dakonblackblade Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Καμιά φορά αναρωτιέμαι αν παραείμαστε φλώροι για τα σκυλιά μας. Πως νομίζετε ότι διορθώνει μια σκύλα τα κουτάβια της? Με ΜΗ και τραβώντας τα χέρια της. Τα δαγκώνει. Στην αγέλη η διόρθωση πως γίνεται? Με δαγκώματα. Δεν είπαμε να τα σαπίζουμε τα σκυλιά αλλά μια στη μουσούδα ή καμιά φάπα, δε δημιούργησε ψυχολογικά στα σκυλιά. Το κακό timing είναι το χειρότερο, όχι η διόρθωση. 2
revolver1990 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Βάλε καμιά αλοιφή τύπου Counterpain στα χέρια σου. Εγγυημένα δεν θα ξαναδείς δάγκωμα. Ά μπορεί να βάλει και λανείτ στα χέρια του. Εγγυημένα δεν θα ξαναδεί.... τον σκύλο του. 2
keravnos21 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Η λυση στο πρόβλημα σου είναι μπολικα παιχνιδακια ειδικα αν μπορεις να παρεις τα kong που ειπε και ενας συμφορουμιτης, είναι ακριβα σε σχεση με τα υπολοιπα αλλα κρατανε παρα πολύ και δεν γινονται κομματακια δοκιμασμένα χεχε. Κάθε φορα που θα πηγαινει να σε δαγκωσει να εχεις το παιχνιδι προχειρο και να του το δινεις ετσι θα του δωσεις να καταλαβει ότι όταν ποναει το δοντακι δαγκωνουμε το παιχνιδι και όχι το χερι .
margaritagr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Για κανενα λογο δεν απλωνεις χερι πανω στο σκυλο , ουτε για "απαλη φαπιτσα". Το θεμα ειναι να απευαισθητοποιησεις τα χερια σου οχι να τα φερεις στο επικεντρο. Και ο σκυλος πρεπει να σε σεβεται, οχι να σε φοβαται. Να σου ζησει 1
Physics_Rulez Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Πήγαινέ τον μια βόλτα στο πάρκο, ή πήγαινέ τον σε εκείνη τη φάρμα που ο Chandler πήγε το κοτόπουλο και την πάπια αλλά κανείς δε μπορεί να επισκεφθεί.
HadesGR Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Καμιά φορά αναρωτιέμαι αν παραείμαστε φλώροι για τα σκυλιά μας. Πως νομίζετε ότι διορθώνει μια σκύλα τα κουτάβια της? Με ΜΗ και τραβώντας τα χέρια της. Τα δαγκώνει. Στην αγέλη η διόρθωση πως γίνεται? Με δαγκώματα. Δεν είπαμε να τα σαπίζουμε τα σκυλιά αλλά μια στη μουσούδα ή καμιά φάπα, δε δημιούργησε ψυχολογικά στα σκυλιά. Το κακό timing είναι το χειρότερο, όχι η διόρθωση. Σωστότατος, πρέπει να λειτουργούμε αρκετές φορές όπως λειτουργεί και μία αγέλη σκύλων. Φαπίτσα στην μουσούδα ή επιτακτικός τόνος δεν βλάπτει καθόλου τα σκυλιά άλλωστε μην βλέπουμε τα σκυλιά ως ανθρώπους αλλά να μπούμε εμείς στην ψυχολογία του σκύλου. Ο σκύλος αναγνωρίζει ιεραρχία, εάν καταλάβει ότι σε έχει από κάτω τότε από αρκετά νωρίς θα σε καβαλήσει και θα κάνει του κεφαλιού του, αποδεδειγμένο εδώ και αιώνες αυτό. Απαγορεύεται δια απαγχονισμού ξύλο με χέρι, πετσέτα, εφημερίδα ή εγκλεισμός του σκύλου για τιμωρία. 1
Pintsie Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Νομίζω τα έχουμε ξανασυζητήσει. Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να χτυπάμε (ελαφρά/βαριά δεν έχει σημασία) ένα μωροκούταβο. Αυτό φοβάται ότι θα τις φάει μετά και δεν σέβεται το "αφεντικό".Εγώ τον δικό μου τον πήρα 1ος μήνα από το δρόμο. Δεν τον χτύπησα ποτέ. Σταμάτησε να κατουράει μέσα στο σπίτι από την πρώτη βδομάδα. Έπαψε να δαγκώνει από την 3η μέρα που εφάρμοσα αυτά που σας είπα πιο πάνω. Ο σκύλος έχει φτάσει σε σημείο να βάζω το χέρι μου μέσα στο στόμα του και εκείνος να το διώχνει με το πόδι του για να μην με δαγκώσει κατά λάθος. Και όταν παίζουμε με χέρια και δόντια, έχει μάθει σε πιο σημείο ακριβώς δεν με πονάει. Και αν ακουμπήσει "παραπάνω" σταματάει μόνος του και γλύφει το χέρι μου. Ξέρει ότι αν ακούσει ΜΗ σταματάει οτιδήποτε κάνει και κάθεται ακίνητος.Αν λοιπόν εσείς θεωρείτε "σωστό" ότι "πρέπει" να του δίνετε και καμία για να μάθει, τι να πω... Όταν παίρνεις ένα μωρό από τη μάνα του πριν τον 3ο μήνα (τουλάχιστον), αυτό το πανέμορφο μωρό δεν έχει μάθει να μην λερώνει το σπίτι του, να μην δαγκώνει χωρίς λόγο κ.α. Όταν λοιπόν παίρνεις εσύ το μωρό αυτό, αναλαμβάνεις να γίνεις η μάνα και τα αδέρφια του. Πρέπει να του μάθεις όλα αυτά τα πράγματα εσύ. Το να τον χτυπάς για να τα μάθει, είναι το λιγότερο ανούσια...
dimo69 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Πώς θα μάθουμε στο κουτάβι μας να παίζει χωρίς να μας δαγκώνει; http://www.trihes.gr/%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%B8%CE%B1-%CE%BC%CE%AC%CE%B8%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%AC%CE%B2%CE%B9-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%B6%CE%B5/ Ανακουφίστε τα πονεμένα ούλα του κουταβιού σας http://www.trihes.gr/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%86%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CE%BD%CE%B5%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BD/ Η συµβίωση με το κουτάβι μας θέλει τρόπο. Ξεκινήστε νωρίς και ξεκινήστε σωστά. http://www.trihes.gr/%CE%B7-%CF%83%CF%85%C2%B5%CE%B2%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%AC%CE%B2%CE%B9-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CF%81%CF%8C%CF%80/ Τρια χρήσιμα άρθρα! Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2014 από dimo69
mikelamar Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Παρτου μασουλητηρι να βαρεθεί να μασάει. Κανε πως το μαλωνεις βάλτου καμια φωνή. Εγω έτσι έκανα και με το που έβγαζα ενα επιφωνημα δήθεν πόνου χαλαρωνε. Αν δε χαλαρωνε το μαλωνα. Sent from my iPhone using Insomnia
Lucifer Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Νομίζω τα έχουμε ξανασυζητήσει. Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να χτυπάμε (ελαφρά/βαριά δεν έχει σημασία) Ναι, έχει σημασία. Γιατί ανάμεσα στο τίποτα και τον πόνο, υπάρχει η ενόχληση. Μπορεί να είναι σπρώξιμο, μπορεί να είναι τρελελέ χαϊδολόγημα στη μουσούδα, μπορεί να 'ναι φωνή, μπορεί να είναι ψέκασμα με νερό (γάτες έχω, τι θέλετε) και γενικότερα κάτι που το ζώο πρέπει να ΦΟΒΑΤΑΙ (δεν υπάρχει "σεβασμός" στη φύση, σοβαρευτείτε) πως θα συμβεί όποτε κάνει τη συγκεκριμένη μαλακία. Όχι κάτι που το κάνει να φοβάται τον άνθρωπο (ακα πόνος) αλλά κάτι που το κάνει να φοβάται την πράξη επειδή την έχει συνδέσει με αυτό ως συνέπεια (ενόχληση). 1
Pintsie Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Και γιατί να μην συνδέσει το ζωντανό ότι όταν κάνει κάτι (κακό) θα μένει μόνο του; Είναι κάτι που τα σκυλιά φοβούνται και δεν θέλουν, από τη στιγμή που είναι ζώα αγέλης. Όταν κάνει κάτι κακό, το αφεντικό κλείνεται σε άλλο δωμάτιο για αρκετή ώρα. Αλλά είναι πιο "εύκολο" το χτύπημα ε; Λυπάμαι αλλά όπως έχω ξαναπεί, δεν συμφωνώ με τα χτυπήματα. Είτε αυτά έχουν να κάνουν σε ζώα είτε σε ανθρώπους. Από 'κει και πέρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα