Simos805 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Περιεργο, τι να πω. Επίσης να πω ότι το λαγκ πότε πότε εμφανίζεται. Δηλαδή κάποιες φορές δεν υπάρχει καθόλου και όταν υπάρχει δεν είναι συνεχόμενο (όπως αν ήταν στα 30Htz η οθόνη) αλλά σαν κάποιες στιγμές να λαγκάρει για μισό δευτερόλεπτο.
georgeadams Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Μόνο με εξωτερικό ποντίκι το κάνει ή και με το touchpad του MacBook Pro?
Simos805 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μόνο με εξωτερικό ποντίκι το κάνει ή και με το touchpad του MacBook Pro? Μόνο με εξωτερικό.
chub Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 αν και δεν νομιζω να φταει αυτο καθως ειπες οτι μονο με το ποντικι το κανει, στην εισοδο hdmi της οθονης δοκιμασε να δεις αν μπορεις να επιλεξεις τι τυπο συσκευη συνδεεις. για παραδειγμα στην δικη μου lg μπορω να επιλεξω αν ειναι pc video game mpeg κτλ. δοκιμασε να επιλεξεις pc.
Simos805 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 <p>αν και δεν νομιζω να φταει αυτο καθως ειπες οτι μονο με το ποντικι το κανει, στην εισοδο hdmi της οθονης δοκιμασε να δεις αν μπορεις να επιλεξεις τι τυπο συσκευη συνδεεις. για παραδειγμα στην δικη μου lg μπορω να επιλεξω αν ειναι pc video game mpeg κτλ. δοκιμασε να επιλεξεις pc.</p> Όχι δεν έχει να επιλέξω.. Μόνο να ονομάσω την είσοδο και έχω επιλέξει να λέγεται PC. Sent from my iPhone using Insomnia Το πήγα στο service της apple στο istorm μαζί με το ποντίκι και το έστειλαν στην infoquest. Το κράτησαν για 2 μέρες και μου είπαν ότι έκαναν διαγνωστικούς ελέγχους και άλλα τέτοια και ότι δεν εντόπισαν κανένα πρόβλημα!! Τι συμβαίνει ρε παιδιά?? Είναι πολυ σημαντικό για μένα να δουλεύει άριατα με εξωτερική οθόνη!! Sent from my iPhone using Insomnia
iobelika Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 άλλη οθόνη δοκίμασες , κάποιου φίλου , την TV σου κτλ ? δοκίμασε να βάλεις το λαπτοπ σε sleep για μερικά λεπτά και μετά να το ξυπνήσεις ή γενικά να το κλείσεις εντελώς και να χρησιμοποιείς μόνο την εξωτερική οθόνη και το ποντίκι
Simos805 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 <p>άλλη οθόνη δοκίμασες , κάποιου φίλου , την TV σου κτλ ? δοκίμασε να βάλεις το λαπτοπ σε sleep για μερικά λεπτά και μετά να το ξυπνήσεις ή γενικά να το κλείσεις εντελώς και να χρησιμοποιείς μόνο την εξωτερική οθόνη και το ποντίκι </p> Ναι δοκίμασα και νε άλλη οθόνη το ίδιο συμβαίνει.. Εγώ πάντα κλειστό το έχω με μόνο την εξωτερική οθόνη να λειτουργεί οπότε δεν έχει σχέση αυτό. Δοκίμασα να το βάλω και sleep και να το ξυπνήσω αλλά πάλι έχει πρόβλημα. Sent from my iPhone using Insomnia
georgeadams Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Μήπως κάνει κάτι παρεμβολές στη συχνότητα του Bluetooth στο σπίτι σου? Έχεις κανένα ασύρματο τηλέφωνο ή φούρνο μικροκυμμάτων κοντά στο Mac?
haHa Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Μήπως κάνει κάτι παρεμβολές στη συχνότητα του Bluetooth στο σπίτι σου? Έχεις κανένα ασύρματο τηλέφωνο ή φούρνο μικροκυμμάτων κοντά στο Mac? Δεν ειναι αυτο λογικα, γιατι του κανει το εξης περιεργο: To mouse lag οταν εχεις συνδεδεμενη την εξωτερικη οθονη, εμφανιζεται και οταν ο mouse pointer ειναι στην οθονη του λαπτοπ; Όχι, μόνο στην εξωτερική οθόνη λαγκάρει.
Simos805 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Ρε παιδιά έχω δοκιμάσει τα πάντα!! Ακόμα και για τυχόν παρεμβολές έχω δοκιμάσει να κλείσω όλες τις ασφάλιες των άλλων δωματίων από τον πίνακα ελέγχου (ακόμα και το ψυγείο άφησα κλειστό) και να αφήσω στο δωμάτιό μου ενερά μόνο την οθόνη και το macbook αλλά τίποτα αυτό εκεί όποτε του καπνίσει λαγκάρει! Άλλες φορές πάλι για ώρες δουλεύει μια χαρά! Έχω δοκιμάσαι να βγάλω ότι άλλη συσκευή έχω συνδεδεμένη στην τηλεόραση ή στο macbook αλλά πάλι τίποτα!! Έχω δοκιμάσει να αλλάξω και mouse pad μπας και δεν του αρέσει η επιφάνεια! Καμιά άλλη ιδέα? Κάτι που να μην έχω κάνει?? Sent from my iPhone using Insomnia
djal123 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Σιμο , ειχα το ιδιο προβλημα με ενσυρματο ποντικι σε clamshell mode ,και διορθωνεται αν κλεισω και ξαναανοιξω την οθονη επιτοπου με το κουμπι on off .
Simos805 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Ανακάλυψα επιτέλους ότι αυτό που έφταιγε ήταν ότι το ποντίκι δεν έπιανε καλά! Αν και είχα πολύ κοντά το macbook o τρόπος που ήταν σε σχέση με το γραφείο (ήταν δίπλα στο γραφείο σε ένα έπιπλο χαμηλότερο από το γραφείο) εμπόδιζε μάλλον το σήμα σαν να αντανακλούσε στο γραφείο η κάτι τέτοιο δεν ξέρω.. Διότι σε άλλα μέρη έχω δοκιμάσει και πιάνει από πολύ πιο μακρινή απόσταση χωρίς καθόλου λαγκ. Πάντως τώρα του άλλαξα θέση και είναι οκ επιτέλους!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα