Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περιεργο, τι να πω.

Επίσης να πω ότι το λαγκ πότε πότε εμφανίζεται. Δηλαδή κάποιες φορές δεν υπάρχει καθόλου και όταν υπάρχει δεν είναι συνεχόμενο (όπως αν ήταν στα 30Htz η οθόνη) αλλά σαν κάποιες στιγμές να λαγκάρει για μισό δευτερόλεπτο.

Δημοσ.

Μόνο με εξωτερικό ποντίκι το κάνει ή και με το touchpad του MacBook Pro?

Μόνο με εξωτερικό.

Δημοσ.

αν και δεν νομιζω να φταει αυτο καθως ειπες οτι μονο με το ποντικι το κανει, στην εισοδο hdmi της οθονης δοκιμασε να δεις αν μπορεις να επιλεξεις τι τυπο συσκευη συνδεεις. για παραδειγμα στην δικη μου lg μπορω να επιλεξω αν ειναι pc video game mpeg κτλ. δοκιμασε να επιλεξεις pc.

Δημοσ.

<p>αν και δεν νομιζω να φταει αυτο καθως ειπες οτι μονο με το ποντικι το κανει, στην εισοδο hdmi της οθονης δοκιμασε να δεις αν μπορεις να επιλεξεις τι τυπο συσκευη συνδεεις. για παραδειγμα στην δικη μου lg μπορω να επιλεξω αν ειναι pc video game mpeg κτλ. δοκιμασε να επιλεξεις pc.</p>

Όχι δεν έχει να επιλέξω.. Μόνο να ονομάσω την είσοδο και έχω επιλέξει να λέγεται PC.

Sent from my iPhone using Insomnia

Το πήγα στο service της apple στο istorm μαζί με το ποντίκι και το έστειλαν στην infoquest. Το κράτησαν για 2 μέρες και μου είπαν ότι έκαναν διαγνωστικούς ελέγχους και άλλα τέτοια και ότι δεν εντόπισαν κανένα πρόβλημα!! Τι συμβαίνει ρε παιδιά?? Είναι πολυ σημαντικό για μένα να δουλεύει άριατα με εξωτερική οθόνη!!

Δημοσ.

άλλη οθόνη δοκίμασες , κάποιου φίλου , την TV σου κτλ ? δοκίμασε να βάλεις το λαπτοπ σε sleep για μερικά λεπτά και μετά να το ξυπνήσεις ή γενικά να το κλείσεις εντελώς και να χρησιμοποιείς μόνο την εξωτερική οθόνη και το ποντίκι 

Δημοσ.

<p>άλλη οθόνη δοκίμασες , κάποιου φίλου , την TV σου κτλ ? δοκίμασε να βάλεις το λαπτοπ σε sleep για μερικά λεπτά και μετά να το ξυπνήσεις ή γενικά να το κλείσεις εντελώς και να χρησιμοποιείς μόνο την εξωτερική οθόνη και το ποντίκι </p>

Ναι δοκίμασα και νε άλλη οθόνη το ίδιο συμβαίνει.. Εγώ πάντα κλειστό το έχω με μόνο την εξωτερική οθόνη να λειτουργεί οπότε δεν έχει σχέση αυτό. Δοκίμασα να το βάλω και sleep και να το ξυπνήσω αλλά πάλι έχει πρόβλημα.

Δημοσ.

Μήπως κάνει κάτι παρεμβολές στη συχνότητα του Bluetooth στο σπίτι σου? Έχεις κανένα ασύρματο τηλέφωνο ή φούρνο μικροκυμμάτων κοντά στο Mac?

Δημοσ.

Μήπως κάνει κάτι παρεμβολές στη συχνότητα του Bluetooth στο σπίτι σου? Έχεις κανένα ασύρματο τηλέφωνο ή φούρνο μικροκυμμάτων κοντά στο Mac?

Δεν ειναι αυτο λογικα, γιατι του κανει το εξης περιεργο:

To mouse lag οταν εχεις συνδεδεμενη την εξωτερικη οθονη, εμφανιζεται και οταν ο mouse pointer ειναι στην οθονη του λαπτοπ;

Όχι, μόνο στην εξωτερική οθόνη λαγκάρει.

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχω δοκιμάσει τα πάντα!! Ακόμα και για τυχόν παρεμβολές έχω δοκιμάσει να κλείσω όλες τις ασφάλιες των άλλων δωματίων από τον πίνακα ελέγχου (ακόμα και το ψυγείο άφησα κλειστό) και να αφήσω στο δωμάτιό μου ενερά μόνο την οθόνη και το macbook αλλά τίποτα αυτό εκεί όποτε του καπνίσει λαγκάρει! Άλλες φορές πάλι για ώρες δουλεύει μια χαρά! Έχω δοκιμάσαι να βγάλω ότι άλλη συσκευή έχω συνδεδεμένη στην τηλεόραση ή στο macbook αλλά πάλι τίποτα!! Έχω δοκιμάσει να αλλάξω και mouse pad μπας και δεν του αρέσει η επιφάνεια! Καμιά άλλη ιδέα? Κάτι που να μην έχω κάνει??

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σιμο , ειχα το ιδιο προβλημα με ενσυρματο ποντικι σε clamshell mode ,και διορθωνεται αν κλεισω και ξαναανοιξω την οθονη επιτοπου με το κουμπι on off . 

Δημοσ.

Ανακάλυψα επιτέλους ότι αυτό που έφταιγε ήταν ότι το ποντίκι δεν έπιανε καλά! Αν και είχα πολύ κοντά το macbook o τρόπος που ήταν σε σχέση με το γραφείο (ήταν δίπλα στο γραφείο σε ένα έπιπλο χαμηλότερο από το γραφείο) εμπόδιζε μάλλον το σήμα σαν να αντανακλούσε στο γραφείο η κάτι τέτοιο δεν ξέρω.. Διότι σε άλλα μέρη έχω δοκιμάσει και πιάνει από πολύ πιο μακρινή απόσταση χωρίς καθόλου λαγκ. Πάντως τώρα του άλλαξα θέση και είναι οκ επιτέλους!!!!!  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...