Simos805 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Καλημέρα, σύνδεσα το macbook pro μου σε εξωτερική οθόνη με HDMI ανάλυσης 1920x1080 και έχω το εξής πρόβλημα: το ποντίκι (magic mouse) λαγκάρει!! Όταν αποσυνδέω την εξωτερική οθόνη δεν έχω κανένα τέτοιο πρόβλημα. Δοκίμασα να απενεργοποιήσω το wifi, έλεγξα το καλώδιο HDMI ότι είναι εντάξει και φυσικά έχω το ποντίκι κοντά στο mac για να πιάνει και η μπαταρία του ποντικιού είναι 100%. Επίσης έχω εγκαταστήσει και windows μέσω bootcamp και πολλές φορές το ποντίκι λαγκάρει και στα windows! (άρα δεν είναι θέμα μόνο του OS X) Διάβασα και γενιά ότι πολλοί έχουν το ίδιο πρόβλημα αλλά λύση δεν λέει κανείς.. Είναι σημαντικό για μένα όμως να διορθωθεί διότι θέλω να έχω το mac μόνιμα συνδεδεμένο σε εξωτερική οθόνη σα desktop οπότε αυτό το λάγκ είναι σοβαρό πρόβλημα. Έχει κανείς καμιά ιδέα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Καλημέρα, σύνδεσα το macbook pro μου σε εξωτερική οθόνη με HDMI ανάλυσης 1920x1080 και έχω το εξής πρόβλημα: το ποντίκι (magic mouse) λαγκάρει!! Όταν αποσυνδέω την εξωτερική οθόνη δεν έχω κανένα τέτοιο πρόβλημα. Δοκίμασα να απενεργοποιήσω το wifi, έλεγξα το καλώδιο HDMI ότι είναι εντάξει και φυσικά έχω το ποντίκι κοντά στο mac για να πιάνει και η μπαταρία του ποντικιού είναι 100%. Επίσης έχω εγκαταστήσει και windows μέσω bootcamp και πολλές φορές το ποντίκι λαγκάρει και στα windows! (άρα δεν είναι θέμα μόνο του OS X) Διάβασα και γενιά ότι πολλοί έχουν το ίδιο πρόβλημα αλλά λύση δεν λέει κανείς.. Είναι σημαντικό για μένα όμως να διορθωθεί διότι θέλω να έχω το mac μόνιμα συνδεδεμένο σε εξωτερική οθόνη σα desktop οπότε αυτό το λάγκ είναι σοβαρό πρόβλημα. Έχει κανείς καμιά ιδέα?? ποιο μοντέλο έχεις? Aν το πρόβλημα είναι με το onboard hdmi δοκίμασε και με αντάπτορα απο thunderbolt(mini displayport to hdmi) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Simos805 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 ποιο μοντέλο έχεις? Aν το πρόβλημα είναι με το onboard hdmi δοκίμασε και με αντάπτορα απο thunderbolt(mini displayport to hdmi) το macbook pro with retina display 15" late 2013. Αντάπτορα τέτοιο δυστυχώς δεν έχω και ούτε σκοπεύω να αγοράσω για δοκιμή δεν είναι και φτηνός, και έχω διαβάσει σε ξένα φόρουμς ότι πολλοί έχουν το ίδιο πρόβλημα και με σύνδεση μέσω thunderbolt. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 το macbook pro with retina display 15" late 2013. Αντάπτορα τέτοιο δυστυχώς δεν έχω και ούτε σκοπεύω να αγοράσω για δοκιμή δεν είναι και φτηνός, και έχω διαβάσει σε ξένα φόρουμς ότι πολλοί έχουν το ίδιο πρόβλημα και με σύνδεση μέσω thunderbolt. Πήγαινε στο service μήπως είναι προβλημα της nvindia. Eγω έχω το early 2013 και τέτοιο πρόβλημα δεν αντιμετωπίζω.Με ποντίκι turbox μάλιστα. Το συνδεσα τώρα σε έναν προτζέκτορα 1080p χωρίς κανένα πρόβλημα. Αν έχει κάποιο ελάττωμα στο hardware οφείλουν να στο αλλάξουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Simos805 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Πήγαινε στο service μήπως είναι προβλημα της nvindia. Eγω έχω το early 2013 και τέτοιο πρόβλημα δεν αντιμετωπίζω.Με ποντίκι turbox μάλιστα. Το συνδεσα τώρα σε έναν προτζέκτορα 1080p χωρίς κανένα πρόβλημα. Αν έχει κάποιο ελάττωμα στο hardware οφείλουν να στο αλλάξουν. Πρόβλημα της nvidia? Μα η εικόνα δεν λαγκάρει καθόλου, ούτε τα βίντεο ούτε τα παιχνίδια. Το πρόβλημα είναι αποκλειστικά στο ποντίκι άρα τι σχέση έχουν τα γραφικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Πρόβλημα της nvidia? Μα η εικόνα δεν λαγκάρει καθόλου, ούτε τα βίντεο ούτε τα παιχνίδια. Το πρόβλημα είναι αποκλειστικά στο ποντίκι άρα τι σχέση έχουν τα γραφικά? Δηλαδή δοκίμασες με άλλο ποντίκι και δουλευε οκ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Simos805 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δηλαδή δοκίμασες με άλλο ποντίκι και δουλευε οκ? Όχι το αντίθετο.. Δοκίμασα με άλλα 2 ένα HP και ένα logitech ασύρματα και τα δυο (με USB) και είχαν και τα δυο το ίδιο πρόβλημα. Όμως μόνο στην εξωτερική οθόνη. Δηλαδή ακόμα και αν είμαι στην οθόνη του mac την ενσωματωμένη και έχω γυρίσει τα γραφικά σε χρήση της nvidia 750M (και όχι των intel iris pro) δεν έχω κανένα πρόβλημα!! Με λίγα λόγια το πρόβλημα υπάρχει με όλα τα ποντίκια αλλά ΜΟΝΟ όταν είναι συνδεδεμένη εξωτερική οθόνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Όχι το αντίθετο.. Δοκίμασα με άλλα 2 ένα HP και ένα logitech ασύρματα και τα δυο (με USB) και είχαν και τα δυο το ίδιο πρόβλημα. Όμως μόνο στην εξωτερική οθόνη. Δηλαδή ακόμα και αν είμαι στην οθόνη του mac την ενσωματωμένη και έχω γυρίσει τα γραφικά σε χρήση της nvidia 750M (και όχι των intel iris pro) δεν έχω κανένα πρόβλημα!! Με λίγα λόγια το πρόβλημα υπάρχει με όλα τα ποντίκια αλλά ΜΟΝΟ όταν είναι συνδεδεμένη εξωτερική οθόνη. Παρόλαυτα με ρώτησες τι σχέση έχει nvindia.....ενταξει.Καλή συνέχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Simos805 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Παρόλαυτα με ρώτησες τι σχέση έχει nvindia.....ενταξει.Καλή συνέχεια. Μα έχει κάποια σχέση με το ποντίκι? Η nvidia στα γραφικά δεν παίζει ρόλο? Και εφόσον στην ενσωματωμένη οθόνη δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ακόμα και με χρήση της nvidia ως κάρτας γραφικών άρα δεν καταλαβαίνω τι ρόλο μπορεί να παίζει. Επίσης δοκίμασα το air mouse (μια εφαρμογή που μετατρέπει το iPhone σε ποντίκι και συνδέεται μέσω local wifi) και δεν παρουσιάστηκε καθόλου lag. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Μα έχει κάποια σχέση με το ποντίκι? Η nvidia στα γραφικά δεν παίζει ρόλο? Και εφόσον στην ενσωματωμένη οθόνη δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ακόμα και με χρήση της nvidia ως κάρτας γραφικών άρα δεν καταλαβαίνω τι ρόλο μπορεί να παίζει. Επίσης δοκίμασα το air mouse (μια εφαρμογή που μετατρέπει το iPhone σε ποντίκι και συνδέεται μέσω local wifi) και δεν παρουσιάστηκε καθόλου lag. Μετατρέπει το iphone σε trackpad....καλή συνέχεια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 To mouse lag οταν εχεις συνδεδεμενη την εξωτερικη οθονη, εμφανιζεται και οταν ο mouse pointer ειναι στην οθονη του λαπτοπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Simos805 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 To mouse lag οταν εχεις συνδεδεμενη την εξωτερικη οθονη, εμφανιζεται και οταν ο mouse pointer ειναι στην οθονη του λαπτοπ; Όχι, μόνο στην εξωτερική οθόνη λαγκάρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Όχι, μόνο στην εξωτερική οθόνη λαγκάρει. Δες αν η εξωτερικη οθονη δουλευει στα 60Hz οπως πρεπει . Παιζει να δουλευει στα 30hz και για αυτο να εχεις αυτο το lag. Δοκιμασε επισης διαφορετικο καλωδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Simos805 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δες αν η εκωτερικη οθονη δουλευει στα 60Hz οπως πρεπει . Παιζει να δουλευει στα 30hz και για αυτο να εχεις αυτο το lag. Δοκιμασε επισης διαφορετικο καλωδιο. Ναι στα 60Htz δουλεύει το έχω τσεκάρει. Καλώδιο δοκίμασα κι άλλο (επιχρυσωμένο κιόλας) 1m και έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Ξαναλέω το lag μόνο στον cursor, όλα τα άλλα (βίντεο, παιχνίδια, UI κλπ) είναι κανονικότατα χωρίς κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Ναι στα 60Htz δουλεύει το έχω τσεκάρει. Καλώδιο δοκίμασα κι άλλο (επιχρυσωμένο κιόλας) 1m και έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Ξαναλέω το lag μόνο στον cursor, όλα τα άλλα (βίντεο, παιχνίδια, UI κλπ) είναι κανονικότατα χωρίς κανένα πρόβλημα. Περιεργο, τι να πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα