Evilsmile Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Θέλω να ανοίξω το πορτ 8081 ετσι ώστε να έχω την δυνατότητα να δω την camera απο το android μου απο εξωτερικό δίκτυο αλλα δυσκολεύομαι να το κάνω. μέχρι στιγμής οι ρυθμίσεις που έχω κάνει είναι οι εξής: Το 192.168.1.2 ειναι το ip της κάμερας. Μπορειτε να μου πειτε αν εχω κανει κατι λαθος; Υ.Γ. Έχω ψάξει στη σελιδα portforward και ενω φαινομενικα εχει το συγκεκριμενο μοντελο ρουτερ , οι καρτελες ειναι διαφορετικες και δεν εχουν καμια σχεση με το δικο μου
poulinos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Θέλω να ανοίξω το πορτ 8081 ετσι ώστε να έχω την δυνατότητα να δω την camera απο το android μου απο εξωτερικό δίκτυο αλλα δυσκολεύομαι να το κάνω. μέχρι στιγμής οι ρυθμίσεις που έχω κάνει είναι οι εξής: Το 192.168.1.2 ειναι το ip της κάμερας. Μπορειτε να μου πειτε αν εχω κανει κατι λαθος; Υ.Γ. Έχω ψάξει στη σελιδα portforward και ενω φαινομενικα εχει το συγκεκριμενο μοντελο ρουτερ , οι καρτελες ειναι διαφορετικες και δεν εχουν καμια σχεση με το δικο μου θεωρητικα ειναι σωστο .απλα α.η καμερα καλο ειναι να εχει καρφωτα την Ip 192.168.1.2 και επισης να εχει σαν gateway και dns την ip του ρουτερ.dns μπορεις να βαλεις και της cyta ή καποιο free dns. β.η καμερα σιγουρα παιζει στο 8081? γ.μην προσπαθησεις να δεις μεσα απο το ιδιο σου το δικτυο τις καμερες με την wan ip διοτι κατα 99 τις 100 δεν θα παιξει.αν εισαι μεσα στο δικτυο τις βλεπεις τοπικα με το 192.168.1.2.πες σε ενα φιλο απεξω να μπει ή δοκιμασε με κινητο με 3g.αν θες να μπεις απο μεσα απο το ιδιο δικτυο πρεπει να βαλεις proxy ωστε να φανει οτι μπαινεις απεξω.γιατι πολλα ρουτερ οταν χτυπας μια wan ip που ανηκει ομως στο ιδιο δικτυο απο εσενα σε πανε στο ρουτερ και δεν παιζει το Port forward.εκτος αν εχουν Nat loopback που εχουν μερικα αλλα εκει παμε αλλου.οποτε τσεκαρε τα παραπανω και πες σε ενα φιλο να δοκιμασει. επισης αν κανεις dmz host που λεει ανοιγεις ολα ta ports για μια συγκεκριμενη ip.μπορεις να το κανεις για δοκιμη αν δεις οτι δεν παιζει το Port forward.επισης με παραξενευει κατι.συνηθως ειτε γραφουν virtual server ειτε γραφουν port forward και οχι soho address mapping.σιγουρα στο network δεν εχει virtual server η τιποτα για Port forward?αν και τωρα που διαβασα και αλλου πραγματι εκει ειναι το port forward. Μπορεις να δοκιμασεις και Port triggering επισης αν και λογικα δεν εχεις κανει κατι λαθος.κατα τα αλλα zte sucks.και δυστυχως απο οτι ειδα/ειπες εχεις cyta και σου δινουν voip οποτε δεν μπορεις να το αλλαξεις το ρουτερακι και να βαλεις κατι αλλο.απλα ελεος ολες οι εταιρειες να δινουν zte πλεν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα