ninos22 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Ακόμα και σε αυτο υπαρχει μια δόση υπερβολής. Αν το πήρε 700 το πήρε οταν βγήκε. Αρα το πήρε το 2011 έχουν περάσει 3 χρόνια.. Λολ 1
Komplettgr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Βρε παιδιά ας εξηγήσω καλύτερα πριν με πείτε υπερβολικό, τούμπες όπως αναφέρετε δεν έχει φάει ούτε μια ευτυχώς και ειναι και σε θήκη ανέκαθεν, μετά την αναβάθμιση σε iOS 7 το παρουσίασε και δεν νομίζω να είμαι υπερβολικός λέγοντας πως για 700 ευρώ που έδωσα τότε να χάνω το wifi τώρα που στα smartphones των 30-40 ευρώ το θεωρείς και στάνταρ! Στην τελική ειναι δική μου άποψη και έπειτα απο αρκετό ψάξιμο βρήκα ότι ειναι γενικό το κακό όχι μόνο σε εμένα(και όχι μόνο αυτο το πρόβλημα). Επίσης βρήκα στο utube ένα βίντεο που ευθαρσώς ένα τυπακι έλεγε πως υπάρχει η υποψία πως ήταν ας πούμε κάτι σαν bug στον safari που ενεργοποιήθηκε με το update προκειμένου να προώθηθει πιο γρήγορα το 5αρι και να αποσυρθεί το 4-4s λόγω τέτοιων προβλημάτων! :/ και σκεφτείτε κ αυτο το ποσοστό 30-40% που αγγίζει το συγκεκριμένο προβλημα ειναι εκτός εγγύησης, εγω είμαι ο υπερβολικός για τα 700 που έδωσα πριν 3-4 χρόνια και θέλω wifi στο κινητό ; :Ο :/ Sent from my iPhone using Insomnia Να απαντήσω και στον φίλο λίγο πιο πάνω, θεωρώ πως η λύση βάλτο στο ψυγείο,βάλτο στο φούρνο, ζέστανε το module με σεσουάρ και λοιπά, μόνο καταστροφή θα προξενησουν είτε απο υγρασία(ψυγείο) είτε απο υπερθέρμανση κλπ, όποτε το μόνο που μένει ειναι να το πας στο service τους αν δεν βρίσκεις καλή εταιρεία ή αν δεν έχεις την τεχνογνωσία και τα μηχανήματα να αλλάξεις μόνος σου τέτοιου είδους ολοκληρωμένο... Συγγνώμη για της μακροσκελείς μου απαντήσεις αλλα ήθελα να τα καλύψω όλα όσα ειπώθηκαν! Sent from my iPhone using Insomnia 1
Komplettgr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Τελικά βρήκα την λύση παιδιά έπειτα απο ένα βίντεο στο γιαουρτλουμπ με λίγα λόγια να εξηγήσω την διαδικασία: 1. Έβγαλα την προστατευτική ζελατινα απο το iPhone 2. Πήρα το σεσουάρ το έβαλα στο τέρμα ζεστό το έβαλα μπροστά και άρχισα απο την απόσταση των 10cm περίπου να ζεσταίνω το iPhone ΠΡΟΣΟΧΗ οχι στην οθόνη κατευθείαν ούτε στο ακουστικό, διαγώνια της στο ύψος της θύρας mini jack των ακουστικών μέχρι το κινητο να βγάλει το θερμόμετρο που λέει υψηλή θερμοκρασία. Προσοχή τώρα. 3. Με το που μου έβγαλε το θερμόμετρο της υψηλής θερμοκρασίας το έσβησα πατωντας/κρατώντας το πλήκτρο του on/off (ναι μου καήκε το δάχτυλο )και επέλεξα απενεργοποίηση. Έπειτα: 4. Το άφησα μισή ωρα να παγώσει φυσιολογικά και μετα το άναψα. Τέλος όλα λειτουργούσαν φυσιολογικά και το wifi και το Bluetooth Σημ. Το εκανα δυο φορές γιατι την πρώτη φορά δεν το έσβησα και το άφησα να παγώσει, οπότε το κόλπο ειναι να το σβήσεις αμέσως, πιθανολογω πως κανει reset το module έτσι έλεγε και η περιγραφή στο βίντεο. Ειλικρινά σε εμένα πέτυχε σε άλλους μπορεί να κανει κ ζημιά δεν ξέρω Γ αυτο αν θέλετε δοκιμάστε το με δική σας ευθύνη!!!! Sent from my iPhone using Insomnia
zio10 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Το θέμα είναι πόσο θα κρατήσει...τέτοιες επισκευές συνήθως είναι προσωρινές. Μακάρι να σου κρατήσει πάντως
Kostasspil Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Αυτό που γίνεται με το πιστολάκι, είναι να ζεσταίνεται η κόλλα και να κολλάει το chip λίγο καλύτερα στην πλακέτα με αποτέλεσμα να δουλέψει για λίγο καιρό, μέχρι να στο ξαναπάθει.
Kostasspil Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Επίσης downgrade δεν γίνεται πολυ απλα, εκτός και αν έχει σωμένα shsh κτλ. και να χει πάλι δε γίνεται
Komplettgr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Προς το παρόν ευτυχώς όλα καλά θα περιμένω κάνα δυο μήνες και θα συνεχίσω το θέμα γιατί από ότι διάβασα είναι ποοοοολλλοοοοί με το ίδιο πρόβλημα και το έλυσαν με διάφορους τρόπους!
Komplettgr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Αυτό που γίνεται με το πιστολάκι, είναι να ζεσταίνεται η κόλλα και να κολλάει το chip λίγο καλύτερα στην πλακέτα με αποτέλεσμα να δουλέψει για λίγο καιρό, μέχρι να στο ξαναπάθει. Με βρίσκεις να διαφωνώ εδώ γιατί δεν έκανε κάτι τέτοιο ,πρώτον αν απλά ζέσταινε την κόλλα(και θέλει θερμοκρασία γ αυτο) θα δημιουργούσε έξτρα προβλήματα πρώτα απ όλα στο module(pcb) και στα υπόλοιπα στην περιοχή λόγω του ότι έβαλα πιστολάκι και πιθανώς να ξεκολλούσε κάτι εκεί τριγύρω παρά θα "ζέσταινε" την κόλληση του συγκεκριμένου module και Δεύτερων γιατί το είδα να κάνει επανεκκίνηση την κεραία που είναι στο διπλανό module οπότε και όπως περιγράφει το video που είχα δει κάνει Restart στα modules και το ξεκολλάει 'η κάτι τέτοιο ίσως έχει κάποιο watchdog γι αυτο και τα απενεργοποιεί λόγω θερμοκρασίας και τα κάνει επανεκκινήσεις όταν πέσει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα