Komplettgr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα στα παιδιά του forum! Έχω ένα προβλήματακι με το iPhone 4s ενώ το κινητό δουλεύει άψογα κλπ το wifi που στην αρχή έπαιζε μια χαρά ξαφνικά τώρα ειναι μη επιλεξιμο (γκρι) έψαξα τα πάντα και googlάρα τα πάντα δοκίμασα κάποιους τρόπους κλπ αλλα δεν κατάφερα κάτι θα ήθελα αν κάποιος άλλος έχει το ίδιο πρόβλημα και το έφτιαξε να μου πει τον τροπο! Υ.Γ δεν το πάω στο service γιατί φαντάζομαι θα το πάρω μετά απο κανά μηνα+ ειναι εκτός εγγύησης Υ.Γ δεν έχω δοκιμάσει downgrade σε ποιο παλιά έκδοση απο τα iOS 7 αν κάποιος ξέρει καλα την διαδικασία αν δεν του κάνει κόπος ας μου στείλει ένα pm!!!! Ευχαριστώ Sent from my iPhone using Insomnia
thunderstorm Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Για ρίξε μια ματιά εδώ... http://www.insomnia.gr/topic/532223-iphone-4s-no-wifi/?do=findComment&comment=53262242
Komplettgr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μπορεί και να έχετε δίκιο... Τέτοιου είδους κινητά χωρίς wifi ειναι πφφφφ... Τι να κάνουμε απλά δεν ξανά περνούμε iphone... Αυτοί χάνουν..... Σταθερό ωραίο αλλά πλέον μου χάλασε την οποία καλή γνώμη είχα για τα iphone... 700 ευρώ για να πάρεις λειτουργίες των 50€... Έλεος.... Sent from my iPhone using Insomnia
Peleus17 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Βάλτο για 10 λεπτά στην κατάψυξη. Είναι γνωστό το θα του WiFi στο 4S. Και μην φοβάσαι, δεν θα πάθει τίποτα το μηλαρακι στην κατάψυξη.
ninos22 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Ναι επειδή σου χάλασε το wifi δεν ξανα παίρνουμε iphone, ασχέτως αν σου έχει πέσει κάτω 50 φορές.. Έλεος. Πες μας καταρχήν τι συνέβη και σταμάτησε να λειτουργεί το wifi. Επίσης downgrade δεν γίνεται πολυ απλα, εκτός και αν έχει σωμένα shsh κτλ.
zio10 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Ειδικά στο 4s δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι για να το χαλάσεις....στα μισά 4s παγκοσμίως έχει χαλάσει. Είναι εργοστασιακό το πρόβλημα!
tolis1983 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 συνηθως το προβλημα στο wifi προερχετε απο της τουμπες..εχω φιλο τεχνικο στην apple εδω στην ελλαδα και μου το ειπε..
zio10 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Ναι αυτο είναι αλήθεια. Εντάξει οκ δεν είναι τα μισά αλλά είναι μεγάλο ποσοστό! Για μένα η Apple θα έπρεπε να κάνει αντικατάσταση εντός - εκτός εγγύησης για το συγκεκριμένο πρόβλημα... συνηθως το προβλημα στο wifi προερχετε απο της τουμπες..εχω φιλο τεχνικο στην apple εδω στην ελλαδα και μου το ειπε.. Δεν προέρχεται από τις τούμπες...(κυρίως δηλαδή)
ninos22 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Παιδιά δίκιο έχετε απλα ο φίλος στο 4το post υπερβάλει ελεεινά.
zio10 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Παιδιά δίκιο έχετε απλα ο φίλος στο 4το post υπερβάλει ελεεινά. Αν έχεις δώσει τόσα λεφτά είναι λογικό να ξενερώσεις λίγο αν πάθεις κάτι τέτοιο...
ninos22 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Σιγα τα λεφτα ρε φίλε! Δεν έδωσε και 500-600€! Τι να πουν και άλλοι που δώσανε τόσα και πήραν κλειδωμενα iCloud.
zio10 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Σιγα τα λεφτα ρε φίλε! Δεν έδωσε και 500-600€! Τι να πουν και άλλοι που δώσανε τόσα και πήραν κλειδωμενα iCloud. "Μπορεί και να έχετε δίκιο... Τέτοιου είδους κινητά χωρίς wifi ειναι πφφφφ... Τι να κάνουμε απλά δεν ξανά περνούμε iphone... Αυτοί χάνουν..... Σταθερό ωραίο αλλά πλέον μου χάλασε την οποία καλή γνώμη είχα για τα iphone... 700 ευρώ για να πάρεις λειτουργίες των 50€... Έλεος...." 700€ λέει ότι έδωσε! Έτσι κατάλαβα τουλάχιστον! Μάλλον το είχε πάρει καινούργιο όταν βγήκε που είχε τόσο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα