Mikeasdf Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Καλημέρα! Καταρχήν ας ξεκινήσω με το γεγονός οτι όταν πήρα το καινούριο σύστημα και έβαλα την 4870 πάνω που δούλευε μια χαρά για 7 μήνες, σταμάτησε να λειτουργεί και άναψε το D601 (το οποίο σημαίνει οτι τα τίναξε). Οκ λεω θα ήταν η ώρα της..Χθες όμως αγόρασα μεταχειρισμένη μια gtx 285 και κατα τα λεγόμενα του πωλητή δούλευε άψογα, της είχε αλλάξει παστα και τα σχετικά και την πουλούσε γιατί αγόρασε καινούρια. Μου είπε να την δοκιμάσουμε κιόλας αλλα ηταν λιγο δυσκολο. Anyway, την εβαλα στο pc και οταν το ανοιξα στο boot screen έδειχνε δολαρια στην οθόνη και όταν περνούσε το windows logo η οθόνη μαύριζε και δεν ανταποκρινόταν..έκανα format μήπως ήταν θέμα με drivers αλλά πάλι τίποτα..σε safe mode εμπαινε κανονικά. Η απορία μου είναι μήπως το τροφοδοτικό μου έχει κάποιο θέμα και καίει τις κάρτες? Γιατί η nvidia 9400 που έχω μέσα και δε χρειάζεται τροφοδοσία δουλεύει μια χαρά.. System specs AMD 8320 Asus m5a97 r 2.0 xfx 650 watt corsair vengeance 8gb
SPANK Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δεν νομίζω οτι το τροφοδοτικό σου δεν επαρκεί ή κατι τετοιο ετσι και αλλιως ειναι επώνημο δεν ειναι να πείς κανα no name , θα σου έλεγα ομως την 285 που πήρες αλλα και την 4870 να την δοκιμάσεις σε αλλο pc να δεις αν για την 285 βγάζει αυτα τα σύμβολα οπως λες αλλιως δοκίμασε και ενα αλλο τροφοδοτικό που ξανα λέω δεν νομίζω οτι εχει αυτο το θέμα
Mikeasdf Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Την 4870 την είχα δοκιμάσει στο σύστημα της υπογραφής μου και έκανε τα ίδια..τώρα να αλλάζω τροφοδοτικό είναι λίγο δύσκολο αλλά αν δεν υπάρχει άλλη λύση θα το κάνω..
sotkiritsis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 επίσης κοίτα αν γίνεται κανένα βραχυκύκλωμα στη μητρική .αν τις δοκιμάσεις τις κάρτες αλλού και δουλεύουν κανονικά λύσε τη μητρική σου έξω από το κουτί και ξανά δοκίμασε.
Mikeasdf Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Οι κάρτες κάνουν παντου τα ιδια..υποπτευομαι οτι το τροφοδοτικο ηταν ελαττωματικο απο την αρχη και μου εκαψε τις καρτες..Η 9400 που δε χρειαζεται τροφοδοσια δουλευει κανονικα οπως δουλευαν και οι αλλες 2 πριν τις βαλω στο καινουριο pc. Υπαρχει τροπος να το τεσταρω?
SPANK Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Μονο να δοκιμάσεις αλλο τροφοδοτικό ή να δοκιμάσεις αυτο που εχεις αλλου
Mikeasdf Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Θα το παω αυριο visionstudio να δω αν θα βγαλω ακρη..
soteras Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Την καρτα που εχεις 7 μηνες αυτη δεν εχει εγγυηση καθολου?
TRILOBYTER Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Η λογικη λεει οτι απλα και οι 2 ειναι χαλασμενες, η 4870 απλα τα τιναξε, και ο αλλος σου εδωσε καμμενη 285. Και οι 2 αρκετα παλιες καρτες, 5ετιας οποτε λογικο.
Mikeasdf Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Μα φαντασου με την 4870 επαιζα στις 14:50 και στις 15:05 που την εβαλα στο pc εβγαλε προβλημα..τωρα για την αλλη δε ξερω..τι να πω.
TRILOBYTER Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Αν τελικα ειναι χαλασμενες, βαλτες στον φουρνο.
Mikeasdf Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Τη δοκίμασα και στο pc της υπογραφής, τα ίδια..δολαρια στο boot και κάποιες μπλε κάθετες γραμμές στο windows logo. Αυτό με το φούρνο δεν το έχω δοκιμάσει και φοβάμαι να το επιχειρήσω
TRILOBYTER Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Τη δοκίμασα και στο pc της υπογραφής, τα ίδια..δολαρια στο boot και κάποιες μπλε κάθετες γραμμές στο windows logo. Αυτό με το φούρνο δεν το έχω δοκιμάσει και φοβάμαι να το επιχειρήσω Κοιτα αν οντως εχουν χαλασει τοτε δεν εχεις να χασεις κατι, απλα καθαρισε καλα τον φουρνο αφου το κανεις γιατι θα εχει καποια chemicals μετα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα