Ntenteras Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Καλημέρα παιδιά, Πήρα το corsair 750D και είμαι έτοιμος να στήσω το σύστημα μου. Το κουτί εχει μπροστά 2x140mm intake fans και πισω 1x140mm exhaust fan. Στο κουτί θα εγκαταστήσω και την H60 που έχω σε push/pull. Η ψύκτρα θα μπεί στο πάνω μέρος του κουτιού.Το πρόβλημα που έχω είναι το εξής: Να βάλω τους ανεμιστήρες ως exhaust ώστε να διατηρήσω το airflow του κουτιού ή Να βάλω τους ανεμιστήρες ως intake ώστε ο επεξεργαστής να ψύχεται με πιο κρύο αέρα, αφού ο αέρας έξω από το κουτί είναι πιο κρύος από τον αέρα μέσα στο κουτί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Καλύτερα να τους διατηρήσεις σαν exhaust ειδικα τώρα το καλοκαίρι με την ζέστη περισσότερο ζεστό αέρα θα τραβάει σαν intake παρά κρύο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntenteras Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 οκ δοκιμαζω ετσι και βλεπουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Στην h100i το έχω push pull intake. Πιστεύ ακόμα και το καλοκαίρι ο αέρας του δωματίου θα είναι έστω και ελάχιστα πιο κρύος από ότι μέσα στο κουτί. Βασικά πως γίνεται να έχει το κουτί πιο χαμηλή θερμοκρασία από ότι το δωμάτιο ειδικά στο σημείο που βρίσκεται ο επεξεργαστής και πάνω από την κάρτα γραφικών? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Βασικά πως γίνεται να έχει το κουτί πιο χαμηλή θερμοκρασία από ότι το δωμάτιο ειδικά στο σημείο που βρίσκεται ο επεξεργαστής και πάνω από την κάρτα γραφικών? Δε γίνεται Η θερμοκρασία δωματίου είναι πάντα πιο χαμηλή απ'τη θερμοκρασία εντός του κουτιού, όταν λειτουργεί ο η/υ. Μες στο κουτί έχεις τόσα πράγματα που παράγουν θερμότητα, η οποία πρέπει να διαφύγει προς το περιβάλλον ώστε να ψυχθεί το εσωτερικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntenteras Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Τελικά δοκίμασα και με τους ανεμιστήρες ως intake και με τους ανεμιστηρες ως exhaust. Σαφώς καλύτερη επιλογή είναι η ανεμιστήρες να μπουν ως intake και ας χαλάει το airflow. Έτρεξα occt για αρκετή ώρα και με τους ανεμιστήρες ως exhaust είχα 61 βαθμούς μαξ στον θερμότερο πυρήνα, ενώ με τους ανεμιστήρες ως intake είχα 55 βαθμούς μαξ στον θερμότερο πυρήνα. Φαντάζομαι ότι όταν παίζω παιχνίδια και συνεπώς θερμαίνεται η κάρτα γραφικών, άρα και ο αέρας μέσα στο κουτί, η διαφορά θα είναι ακόμα μεγαλύτερη. Μια άλλη ερώτηση τώρα. Στο occt παίρνω τα εξής αποτελέσματα: core 0 max temp: 50C core 1 max temp: 55C core 2 max temp: 52C core 3 max temp: 48C Γιατί είναι τόσο μεγάλη η διαφορά της μέγιστης θερμοκρασίας μεταξύ των πυρήνων; Είναι φυσιολογικό αυτό; Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση αλλά την θερμοαγώγιμη πάστα την άπλωσα πάνω στον επεξεργαστή, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια πολύ λεπτή επιφάνεια που να τον καλύπτει ολόκληρο. edit : οι θερμοκρασίες είναι με τα stock ρολογια και ρευματα και όχι με oc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα