Zaylen Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Καλημέρα παιδιά, ψάχνω πληροφορίες για server που θα υποστηρίζει και εφαρμογή open cart με ένα κλικ, μη χρειάζεται κάθε φορά να κάνω Install απο το μηδεν, θα προτιμούσα ο server και το domain να αγοραστούν μαζί γιατί έχω σκοπό να κάνω hosting σε πάνω απο 10 site και θα είναι ταλαιπωρία να απευθύνομαι για domain κάθε φορά απο το μηδεν σε διαφορετικό πάροχο. το greekhost μου φάνηκε αρκετά καλό αλλα δεν μου έχουν απαντήσει στο θέμα του opencart.. έχετε μήπως κάποιο άλλο να μου προτείνεται; αν πάλι δν υπάρχει επιλογή opencart και αξίζει ας έχει τουλάχιστον wordpress και το OC θα το εγκαθιστώ απο την αρχή Θα υπάρχει μεγάλο ping ή καθυστερήσεις αν πάω για γερμανικό server? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
cyclo Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα, Ψάχνεις κάτι σε Dedicate, vps, shared hosting, reseller account ? τι ακριβώς ψάχνεις;
Zaylen Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Κατέληξα λογικά στο tophost.gr platinum plan, έχει σχεδον τα παντα με πολύ καλες τιμές, το papaki απαπαπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα