lefteristz Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 καλημερα σε ολη την παρεα...εχω ενα laptop toshiba με γεματο τον εναν σκληρο(ελευθερα 35gb) κατεβασα ενα βαρυ παιχνιδι και μου αργει το συστημα..θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω αυτο το παιχνιδι να το μεταφερω στον δευτερο σκληρο που ειναι αδιος(εχει 150gb ελευθερα) για να παρει ανασα το μηχανημα γιατι κανει μια ωρα να εκτελεσει οποιαδηποτε λειτουργια..ακομα και το δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας φορτωνει,,καθε βοηθεια δεκτη!
Σαϊνόμπι Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 απλα οταν κανεις την εγκατασταση του παιχνιδιου αυτου, επελεξε ινσταλλατιον φακελο καποιον φακελο μεσα απτον δισκο με τα 150γβ ελευθερα. 1
lefteristz Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 απλα οταν κανεις την εγκατασταση του παιχνιδιου αυτου, επελεξε ινσταλλατιον φακελο καποιον φακελο μεσα απτον δισκο με τα 150γβ ελευθερα. τωρα που το εχω κατεβασει να κανω μια αντιγραφη στον αλλον?
TheELF Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Που βέβαια δεν θα αλλάξει τίποτα ούτε στο πως πάει το παιχνίδι ούτε στο πόσο φορτώνει για το δεξί κλικ ούτε κάτι άλλο. Πρέπει να καθαρίσεις τον c: όσο μπορείς να του κάνεις μετά ένα καλό defrag και πάλι αν δεν είναι ssd ότι και να κάνεις θα καταλαβαίνεις ότι αργεί.
lefteristz Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Που βέβαια δεν θα αλλάξει τίποτα ούτε στο πως πάει το παιχνίδι ούτε στο πόσο φορτώνει για το δεξί κλικ ούτε κάτι άλλο. Πρέπει να καθαρίσεις τον c: όσο μπορείς να του κάνεις μετά ένα καλό defrag και πάλι αν δεν είναι ssd ότι και να κάνεις θα καταλαβαίνεις ότι αργεί. δεν ειναι ssd ειναι laptop 5χρονων αλλα πηγαινε καλα μεχρι που εβαλα το παιχνιδι..πως το κανω το defrag?να πηγαινει εστω ετσι οπως ηταν πριν δεν θελω τρελα πραγματα..μια χαρα τα εχει παει μεχρι τωρα!
NikosKallithea Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Πρέπει να το πάρεις απόφαση το παιχνίδι αυτο δεν κανει για το μηχάνημα το έχεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα