Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω αυτό το router (σχεδόν) από τότε που κυκλοφόρησε.

Πέρυσι ένα απόγευμα το λαμπάκι του DSL έγινε κόκκινο, και για να στρώσει έπρεπε να κάνω reset από το κουμπί . Την παρασκευή πέφτει η σύνδεσή , δεν μπορουσα να μπω στο interface του, και το έβγαλα από την πρίζα. Λειτούργησε αλλά χτες το απόγευμα έκανε πάλι το ίδιο.

Είναι στο τελευταίο update. Την πρώτη φορά που εμφανησε προβλημα ήμουν στον ΟΤΕ και τις τελευταίες είμαι στην forthnet. Με τα router των παροχων δεν είχα πρόβλημα. Μήπως είναι καιρός να αγοράσω καινούριο router?

Δημοσ.

Το δοκίμασα το hard reset, αλλά ανακάλυψα ποιος είναι ο ένοχος. Το πολύμπριζο που το έχω συνδεδεμένο κάπου βραχυκυκλώνει, και σαν αποτέλεσμα χάνει την σύνδεση. Σε άλλο λειτουργεί κανονικά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω αυτό το router (σχεδόν) από τότε που κυκλοφόρησε.

Πέρυσι ένα απόγευμα το λαμπάκι του DSL έγινε κόκκινο, και για να στρώσει έπρεπε να κάνω reset από το κουμπί . Την παρασκευή πέφτει η σύνδεσή , δεν μπορουσα να μπω στο interface του, και το έβγαλα από την πρίζα. Λειτούργησε αλλά χτες το απόγευμα έκανε πάλι το ίδιο.

Είναι στο τελευταίο update. Την πρώτη φορά που εμφανησε προβλημα ήμουν στον ΟΤΕ και τις τελευταίες είμαι στην forthnet. Με τα router των παροχων δεν είχα πρόβλημα. Μήπως είναι καιρός να αγοράσω καινούριο router?

το λαμπακι του ιντερνετ γινεται κοκκινο οχι του dsl.του dsl ειτε αναβει πρασινο ειτε αναβοσβηνει.επισης ασχετα με το θεμα αλλα υπαρχει και open wag firmware για το wag200 οπως επισης να εισαι σιγουρος οτι εισαι καιι σε pppoe/llc.και να ειναι always connected up η επιλογη στην πρωτη σελιδα.επισης αν εισαι forthnet Μαθε αν εισαι σε alcatel dslam η σε siemens.αν εισαι σε alcatel ισως ναμπορεις να συγχρονισεις περισσοτερο ακομα απο αυτο που εχεις.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...