Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την Πέμπτη το απόγευμα στη παραλία Καστρί Λουτρό της Λάρισας εκλάπη μέσα από το αυτοκίνητο μου ένα iPad2 wifi + 3G 32 GB.Ηταν ξεκλείδωτο ,αλλά μόλις αντιλήφθηκα το συμβάν ενεργοποίησα το κλείδωμα, την λειτουργεία απώλειας,μηνύματα κτλ αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει συνδεθεί σε δίκτυο για να το εντοπίσω.Φαίνετε ότι αφαίρεσαν την κάρτα κινητής vodafone που είχε μέσα.Θέλω να ρωτήσω το εξής:θα πρέπει να πατήσω και το ¨σβήσιμο" ή είναι ανούσιο αφού ήταν ξεκλειδωτο δεν έχει σημασία,και αν το σβήσω θα χαθούν μόνο τα αρχεία ή θα σβηστεί εξ' ολοκλήρου;Υπάρχει μια ελπίδα να έχω στα χέρια μου κάποια αρχεία από κοντινή κάμερα μέσα στη βδομάδα από φιλικό σπίτι εκεί κοντά, που φαίνετε όπως μου είπαν, ένα μαύρο τζίπ με τέρμα όσο πάει μαύρα τζάμια,να παρκάρει μπροστά από το αυτοκίνητό μου για κάλυψη και λίγο μετά αφού έκανε την ζημιά έφυγε.Το βίντεο δεν έχει καλή ευκρίνεια αλλά το τζίπ κάνει μπαμ από μακριά.Παρακαλώ αν τύχει και το πάρει κάποιος στα χέρια του και είναι ή θα γίνει  μέλος στο insomnia και αν τυχόν δει το πόστ μου να σκεφτεί, σαν να του έκλεψαν το δικό του iPad.

post-160684-0-24904700-1404026658_thumb.jpg

Δημοσ.

<p>λάθος section.</p> <p>το είχες σε εμφανές μέρος;</p> <p> </p> <p> </p> <p>εγώ ούτε κέρματα δεν έχω να φαίνονται, ούτε στυλό.</p>

Αν μπορεί κάποιος να το αλλάξει στο σωστό section γιατί από την εφαρμογή δεν μπορώ να το κάνω. Κρυμμένο ήταν κάτω από το κάθισμα για να φορτίσει αλλιώς θα το είχα μαζί μου.

Sent from my iPhone using Insomnia

Αν μπορεί κάποιος διαχειριστής να το βάλει στο σωστό section.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Κρυμμένο το ίδιο ναι.

Αλλά το καλώδιο από τον αναπτήρα που χάνεται κάτω από το κάθισμα "μιλάει"

Τι κάνει νιάου νιάου

• Like 1
Δημοσ.

δεν θυμαμαι τις επιλογες αλλα αν εκανε hard reset(εργοστασιακη μορφη) στην ουσια εχασες και την επικοινωνια μαζι του αφου σβηστηκαν τα παντα...

τα δεδομενα τα επαιρνες ειτε απο wifi ειτε απο sim.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...