Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να πάρω 2 δίσκους (έναν 4ΤΒ για backup μέσω TimeMachine και έναν 2ΤΒ για storage) για να εγκαταστήσω σε ένα DAS drive bay.

Έχω βρεί λοιπόν τους ακριβούς:

- WD Caviar Black 2TB

- WD Caviar Black 4TB

και τους φθηνότατους:

- Toshiba 2.0TB DT01ACA

- HGST 4.0TB Deskstar NAS

και δεν κατααβαίνω σε τι οφείλεται η τεράστια αυτή οικονομική διαφορά!

Δημοσ.

αυτο οντως πρεπει να απαντηθει απο καπου..ισως πληρωνεις μαρκα..προσωπικα seagate υπερισχυει απο τις 2 αυτες μαρκες

Δημοσ.

νομιζω πως επειδη τα δεδομενα μας ειναι οτι πολυτιμοτερο εχουμε σε οτι αφορα την ψηφιακη τεχνολογια, και ξερουν οτι οι περισσοτεροι δεν θα ρισκαραμε να τα χασουμε, φροντιζουν να βαζουν τις τιμες των σκληρων δισκων απο εταιρειες που εχουν αποκτησει ενα ονομα να βρισκονται στα υψη.. . και δυστυχως ετσι πάει αφου εγω προσωπικα ακομα και 100 ευρω να ηταν η διαφορα, παλι western digital θα επαιρνα.

(ευτυχως αυτες οι τραγικες διαφορες δεν ειναι τοσο τραγικες σε λιγο μικροτερους δισκους)

Δημοσ.

Μήπως μπορεί κανείς από τους τεχνικούς του forum να μας πεί τι έχουν προτιμήσει για τους servers του forum και γιατί;

Δημοσ.

και δεν κατααβαίνω σε τι οφείλεται η τεράστια αυτή οικονομική διαφορά!

WD εγγύηση 5 χρόνια

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=36847&cat=6

Toshiba εγγύηση 2 χρόνια

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=31691&cat=6

Βέβαια δεν καλύπτει τα δεδομένα σου,αλλά αν σου χαλάσει ο δίσκος σου τον αλλάζουν. 

• Like 2
Δημοσ.

Τι να πω, η εγγύηση ίσως μετράει για κάποιους, γιατί πες πως χαλάει ο δίσκος, ποιοί από εδώ μέσα θα τον δίνατε για αλλαγή με όλα τα προσωπικά του δεδομένα μέσα;

Προσωπική γνώμη αλλα δεν καταλαβαίνω όλους όσους πουλάνε τους δίσκους τους (πάλι για τον ίδιο λόγο)!

Και λέει μετά από αυτό το post μου, ξαφνικά σταματάει οι χρήστες του insomnia να ποστάρουν αγγελίες μεταχειρισμένων σκληρών και ταυτόχρονα γίνεται ban o zoranb! :whistle:    :-D

Δημοσ.

Όταν πάει στην εταιρία πάει αυτόματα και σβήνουν τα πάντα αφού πρέπει να κάνουν έτσι και αλλιώς τον έλεγχο της επιφάνειας για να τον δώσουν αλλού σαν refurbished.

Προσωπικά όποιος πουλάει δίσκο τρέχει ένα wipe αν έχει πρόβλημα με τα προσωπικά του και τέλος.

Δημοσ.

Μα και το wipe δεν κάνει δουλειά, μπορείς και πάλι να ανακτήσεις data αλλιώς όλες αυτές οι εταιρίες ανάκτησης δεδομένων θα γίνονταν κλέφτες, λέω γω τώρα!  :-D

Δημοσ.

Μα και το wipe δεν κάνει δουλειά, μπορείς και πάλι να ανακτήσεις data αλλιώς όλες αυτές οι εταιρίες ανάκτησης δεδομένων θα γίνονταν κλέφτες, λέω γω τώρα!  :-D

Για πάνε δες αυτές οι εταιρίες τι υπηρεσίες προσφέρουν....μόνο για καταστροφή υλικού κάνουν δουλειά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά, θα ήθελα τη γνώμη σας για το εάν μπορεί να θεωρηθεί overkill η αγορά του ακριβού WD για χρήση σε drive bay το οποίο σαν ταχύτερη port έχει την FW800!

Θέλω να πω δηλαδή μήπως για τη χρήση αυτή, δεν χρειάζεται κάποιος top σε επιδόσεις δίσκος και είναι πιό σωστό το να βάλω τον φθηνότερο HGT. Εκτός και έαν ο WD υπερτερεί και στο θέμα ποιότητας και ασφάλειας των δεδομένων έναντι του HGT. Tώρα όσον αφορά την 5ετή εγγύηση δεν με ενδιαφέρει για να είμαι ειλικρινής!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...