Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νόμιμα είναι αφού για να γραφτείς στο fb πρέπει να συμφωνήσεις ότι τα αποδέχεσαι.

Τα ίδια έλεγε και πιο πάνω ο Gio.

Γιατί δεν καταλαβαίνετε ότι ο νόμος δεν είναι το ίδιο πράγμα με το policy του κάθε site?

• Like 1
  • Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

[...]Μπορει στην τελικη να βοηθησει καποιους συνανθρωπους μας που πασχουνε απο ορισμενες διαταραχες, μελετωντας πως επιρρεαζεται η ψυχολογικη τους κατασταση απο αλλους ανθρωπους.

Ναι, σε έναν τέλειο κόσμο

Και ειναι η μεγαλη εικονα συμφωνα με σενα. Αυτην την στιγμη κανεις αυτο που κατηγορεις το φβ οτι κανει, οτι προσπαθει να επιρρεασει την γνωμη του κοσμου. Φτιαξε και εσυ κατι παρομοιο με το φβ και περνα το μηνυμα σου.

Ώπα... Το πας πολύ μακριά. Επισήμανα κάποια σημεία που μπορεί να μην τα σκεφτεί κάποιος. Που στο καλό είδες ότι προσπαθώ να επηρεάσω ή να περάσω μήνυμα;

Δεν είμαι πολέμιος του fb αλλά δε θα υποστηρίξω τις τακτικές του, ούτε και θα πιστέψω ότι το έργο του είναι έργο ιεραποστολής.

Γιατί δεν καταλαβαίνετε ότι ο νόμος δεν είναι το ίδιο πράγμα με το policy του κάθε site?

Δεν είπαμε ότι είναι νόμος.

Η αποδοχή του policy ισχύει σαν ιδιωτικό συμφωνητικό. Οπότε είναι νόμιμο όσο εφαρμόζονται αυτά που συμφώνησες και αν κινηθείς εναντίων τους νομικά θα στο κοτσάρουν στα μούτρα και θα είναι νόμιμοι.

Δημοσ.

Πιο νομικο σου δικαιωμα σου στερησε δηλαδη ? Σου περιορισε την ελευθερια σου? Σε εκλεψε? Σου ειπε ψεμματα? Ουτε καν την αληθεια δεν σου εκρυψε. Ετσι και αλλιως εχει το φβ εναν αλγοριθμο, που διαλεγει τι θα δειξει στον τοιχο σου. Δεν αναφερει πουθενα οτι ειναι υποχρεωμενο να χρησιμοποιει τον ιδιο για ολους. Ουτε ειναι υποχρεωμενο να σου πει τα κριτηρια του. Δικο του θεμα ειναι.

Ναι, σε έναν τέλειο κόσμο

Ώπα... Το πας πολύ μακριά. Επισήμανα κάποια σημεία που μπορεί να μην τα σκεφτεί κάποιος. Που στο καλό είδες ότι προσπαθώ να επηρεάσω ή να περάσω μήνυμα;

Δεν είμαι πολέμιος του fb αλλά δε θα υποστηρίξω τις τακτικές του, ούτε και θα πιστέψω ότι το έργο του είναι έργο ιεραποστολής.

Το εργο του πιστευω ειναι να βρει εναν αποδοτικοτερο τροπο να βγαλει χρηματα. Εταιρια με πολλα ατομα προσωπικο και μεγαλη υποδομη ειναι. Αυτη ειναι η αξια της εταιριας, το οτι χρησιμοποιειται απο πολλα ατομα και μπορει να βοηθησει εταιριες να ερθουνε σε επαφη με πιθανους πελατες.

Αμα νομιζει καποιος οτι ειναι καμια φιλανθρωπια και οτι ειναι τζαμπα να εχει τοσους σερβερ και προσωπικο τοτε μαλλον δεν ξερει και πολλα ωστε να μπορει να εκφερει γνωμη.

Δημοσ.

Το ότι θα επηρεάζει τη διάθεση σου με πειραματικούς κιόλας σκοπούς το διάβασες κάπου στο policy?

Και για να μην το πολυκουράζουμε, το FB όπως όλες οι πολυεθνικές εκμεταλλεύεται παραθυράκια στους νόμους και έχει κάποιους απελευθερωμένους έξυπνους να το υπερασπίζονται κιόλας και να μη βρίσκουν τίποτα το μεμπτό.

Δημοσ.

Και τώρα που το μάθαμε τι πιστεύεται οτι θα γίνει;Θα ξεχαστεί σε 5 λεπτά;θα κάνουμε κάτι περί αυτού;θα είμαστε πιο υποψιασμένοι;η γνώση είναι δύναμη που λέει και ο ποιητής.θα μαζέψουμε υπογραφές;θα μάθουμε να μην επηρεαζόμαστε;

Δημοσ.

Και τώρα που το μάθαμε τι πιστεύεται οτι θα γίνει;Θα ξεχαστεί σε 5 λεπτά;θα κάνουμε κάτι περί αυτού;θα είμαστε πιο υποψιασμένοι;η γνώση είναι δύναμη που λέει και ο ποιητής.θα μαζέψουμε υπογραφές;θα μάθουμε να μην επηρεαζόμαστε;

Θα μπούμε να δούμε κανένα στάτους! :P

• Like 3
Δημοσ.

Το ότι θα επηρεάζει τη διάθεση σου με πειραματικούς κιόλας σκοπούς το διάβασες κάπου στο policy?

Και για να μην το πολυκουράζουμε, το FB όπως όλες οι πολυεθνικές εκμεταλλεύεται παραθυράκια στους νόμους και έχει κάποιους απελευθερωμένους έξυπνους να το υπερασπίζονται κιόλας και να μη βρίσκουν τίποτα το μεμπτό.

Our goal is to deliver advertising and other commercial or sponsored content that is valuable to our users and advertisers. In order to help us do that, you agree to the following:

1. You give us permission to use your name, profile picture, content, and information in connection with commercial, sponsored, or related content (such as a brand you like) served or enhanced by us. This means, for example, that you permit a business or other entity to pay us to display your name and/or profile picture with your content or information, without any compensation to you. If you have selected a specific audience for your content or information, we will respect your choice when we use it.   

Μα δεν επιρρεαζει την διάθεση σου. Διαφοροποιει τα κριτηρια του αλγοριθμου του wall σου. Δεν δειχνει ψευτικες στατους. Δεν εμφανιζει κατι που δεν υπαρχει. Αμα πας στο ατομο που σε ενδιαφερει ολα τα θα δεις.

Δεν ηξερε πριν βγουνε τα αποτελεσματα οτι οι αλλαγες στο στατους θα επιρρεαζουνε την ψυχολογια, για αυτο αλλωστε εγινε και η ερευνα. 

Προτεινω να σταματησουμε την επιστημη την ερευνα και την προοδο επειδη χαλαει το φιλελευθερο μεταμοντερνο πνευματα μας. Θελω να εχω το φβ, θελω να ειναι τζαμπα, εγω το επελεξα και ημουνα συμφωνος να δινει τα στοιχεια μου στις εταιριες, αλλα τωρα το κατακρινω. Σορρυ φιλε, δεν μπορεις να τα εχεις δικα σου. Εδωσες το δικαιωμα στο φβ να χρησιμοποιησει και να δωσει τα στοιχεια σου σε εταιριες. Οσο το εχεις ανοιχτο εχει το δικαιωμα να κανει ακριβως αυτο.

Και μιλαμε για μια μελετη  ,που γινοτανε και 20 χρονια τουλαχιστον πριν, απλα τωρα εχεις ενα καλυτερο μεσο να την εφαρμοσεις.

Δημοσ.

Όταν μπαίνεις στο χορό θα χορέψεις. Ψάχνουμε όλη μέρα στο google, μας φταίει η κακιά google όμως. Είμαστε όλη μέρα στο fb, πρώτα ενημερώνουμε το fb και μετά τη μάνα μας, τον κολλητό μας, τη γυναίκα μας. Είναι εταιρείες, κοιτάνε πως θα πάνε καλύτερα, καλά κάνουν και κάνουν αυτά που κάνουν.

Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας, ούτε εύκολο είναι τίποτα, ούτε και τζάμπα!

Δημοσ.

Ευτυχώς όσα χρόνια το χρησιμοποιώ το έχω μόνο για να κάνω add φίλους και να μιλάμε prv, γράφω και τίποτα στο χρονολόγιο (όχι που είμαι και πως νοιώθω). Αποδοχή εφαρμογών κτλ δεν έχω κάνει ποτέ μου.

Δημοσ.

Το συναίσθημα πάντως που μου βγάζει το γεγονός ότι θίγεται τόσο πολύ ή ακεραιότητα και η υπερηφάνεια του μέσου ιντερνετάκια έλληνα εξαιτίας του όποιου φακελώματος, είναι πολύ περίεργο. Από την μια θέλω να διασκεδάσω και να γελάσω με την όλη κατάσταση, από την άλλη απογοητεύομαι για το ανθρώπινο είδος.

Και να πω ρε πούστη μου πως είσαι ο Ομπάμα και ΌΝΤΩΣ την χρειάζεσαι την ασφάλεια να πω εντάξει. ΑΛΛΑ guess what. ΑΝ είσαι ο Ομπάμα πολύ απλά δεν θα χρησιμοποιείς το Facebook εξαιτίας αυτού του λόγου. Γιατί θα έχεις ψαχτεί και θα έχεις ενημερωθεί για το τι παίζει. Όταν όντως η ασφάλεια σου, είναι ζήτημα και όχι κάλος στον εγκέφαλο για να βρίσκουμε προβλήματα από το πουθενά για να περνάει η ώρα στην μίζερη ζωή μας, τότε κάνεις και τις κατάλληλες ενέργειες.

Άντε κάντε κανα τσεκ ιν στο Facebook τώρα, διοργανώστε και καμία ειρηνική πορεία για τα δικαιώματα των ανθρώπων και αφήστε καθαρή όσο είναι δυνατόν την γωνία της τεχνολογίας να ανθίσει όπως πρέπει.

Δημοσ.

Το συναίσθημα πάντως που μου βγάζει το γεγονός ότι θίγεται τόσο πολύ ή ακεραιότητα και η υπερηφάνεια του μέσου ιντερνετάκια έλληνα εξαιτίας του όποιου φακελώματος, είναι πολύ περίεργο. Από την μια θέλω να διασκεδάσω και να γελάσω με την όλη κατάσταση, από την άλλη απογοητεύομαι για το ανθρώπινο είδος.

Και να πω ρε πούστη μου πως είσαι ο Ομπάμα και ΌΝΤΩΣ την χρειάζεσαι την ασφάλεια να πω εντάξει. ΑΛΛΑ guess what. ΑΝ είσαι ο Ομπάμα πολύ απλά δεν θα χρησιμοποιείς το Facebook εξαιτίας αυτού του λόγου. Γιατί θα έχεις ψαχτεί και θα έχεις ενημερωθεί για το τι παίζει. Όταν όντως η ασφάλεια σου, είναι ζήτημα και όχι κάλος στον εγκέφαλο για να βρίσκουμε προβλήματα από το πουθενά για να περνάει η ώρα στην μίζερη ζωή μας, τότε κάνεις και τις κατάλληλες ενέργειες.

Άντε κάντε κανα τσεκ ιν στο Facebook τώρα, διοργανώστε και καμία ειρηνική πορεία για τα δικαιώματα των ανθρώπων και αφήστε καθαρή όσο είναι δυνατόν την γωνία της τεχνολογίας να ανθίσει όπως πρέπει.

Ετσι ακριβως.

Απο την αλλη πληρωνουμε πιστευω το οτι εχουμε πολυ ευκολες ζωης σε σχεση με παλιοτερα, οι ηλιθιοι εχουνε τον χρονο να υπεραναλυουνε οτι βλακεια περνα απο το κεφαλι τους και, εχουντας τα μεσα να μεταδιδουνε τις γνωμες τους πιο ευκολα και με μεγαλυτερο κοινο, και απο την αλλη το κοινο αυτο βρισκει παρηγορια στο οτι σκοτεινες δυναμεις κυβερνανε την ζωη μου ,οποτε τι να κανω και εγω τωρα ολα ειναι εξω απο το χερι μου. 

Αλλωστε ξερετε πως παει, μας ψεκαζουν.

• Like 1
Δημοσ.
καλα χαλαρωσε λιγακι δε σου θιξαμε τους φανταστικους σου  φιλους απ το αμερικα και απ την ισπανια εσενα!

αν ποτε -που δε το νομιζω- βρεις καμμια φιλη εδω και  κανεις  ενα διαλειμα στο cyber  θα δεις αν υπαρχει σωστη η λαθος αξιοποίηση του  χρονου σου

Αν και συμφωνώ ότι το fb είναι μια μεγάλη μπούρδα, στο θέμα "φίλη" διαφωνώ κάθετα. Αν βλέπεσαι και είσαι μπηχτης το fb θα σου εξασφαλίσει παρά πολλές "φίλες"...

• Like 1
Δημοσ.

Αν και συμφωνώ ότι το fb είναι μια μεγάλη μπούρδα, στο θέμα "φίλη" διαφωνώ κάθετα. Αν βλέπεσαι και είσαι μπηχτης το fb θα σου εξασφαλίσει παρά πολλές "φίλες"...

δε διαφωνουμε καθολου ! 

το να βρεις σεξ τυπου οικου ανοχης στο φεις ειναι οτι πιο ευκολο μπορεις να κανεις στην ζωη σου !

το δυσκολο - το πραγματικα δυσκολο - ειναι να βρεις ανθρωπο  ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...