alani123321 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Παω σε μια msi G31M3-F να κανω εγκατασταση windows xp και εκει που προχωραει το install βγαζει οτι ενα αρχειο δεν μπορει να εγκατασταθει κ το προσπερναει, οποτε εγινε το ινστολ με θεματακια.. Φυσικα δεν ξεκινανε... Δοκιμασα να κανω ινστολ και linux απο 2-3 cd που εχω και τπτ.. Ουτε σαν live cd ουτε για εγκατασταση ετρεχε ενω εβγαινε το μενου και επελεγα για δοκιμη ή εγκαταση.. Δοκιμασα και cd με windows 8 (2-3 παλι) και τπτ δεν ξεκινουσε καν, ουτε μενου ουτε τπτ... Ειναι απιθανο να μην ειναι καλα γραμμενα γτ εκτος του οτι πολλα απο αυτα τα χω χρησιμοποιησει με επιτυχια σε αλλα συστηματα, ειναι και συνολικα καμια 7-8 cd που δοκιμασα... Ξεκινωντας δειχνει κανονικα το λογοτυπο της msi και μπορω να μπω sto bios και με f11 να διαλεξω απο που θα μπουταρει... Να σημειωσω οτι στην αρχη ειχα τον επεξεργαστη (pentium dual e2200) χωρις παστα με την ψυκτρα (καλυτερη απο μαμα) να παταει πανω του, αλλα μετα εβαλα παστα και εγιναν ολες οι δοκιμες με παστα. Τι λετε να φταιει?
maxairas7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Ελεγξε το δισκο...η δοκιμασε σε καποιον αλλον...!Και αλλαξε και dvd rom ισως και να λυθει το θεμα 1
alani123321 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δοκίμασα με 2 DVD και το ένα πολύ καλό υποτίθεται αφου το χω στο πισι της υπογραφής μου. Αλλο σκληρό για να κάνω το πείραμα δεν έχω αλλα ο σκληρός έπαιζε μια χαρά κ με λινουξ κ με windows XP... Sent from my Lumia 520
alani123321 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Το ότι ξεκινάει κανονκα η μητρική κ μπαίνει bios δείχνει ότι η μητρική ειναι οκ η όχι;
maxairas7 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 κοιταξε για τυχον σκασμενους πυκνωτες...!!υπαρχει τροπος να ελεγξεις τον σκληρο...εαν δεν ξερεις στειλε pm..!
alani123321 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Ο σκληρος ειναι οκ γιατι τν εβαλα στο συστημα της υπογραφης μου και μπουταρε κιολας τα λινουξ που εχω περασμενα σαυτον χωρις να χρειαστει φορματ και να μου πει τπτ περιεργο.. Οι πυκνωτες φαινονται οκ. Ουτε φουσκωμενοι ειναι.. Θα προσπαθησω κιαλλες φορες αν ειναι κ βλεπουμε
skfn Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Είχα παρόμοιο θέμα με κολλήματα σε εγκατάσταση και μηνύματα ότι το αρχείο λείπει (ενώ ήταν σίγουρα μέσα στο cd εγκατάστασης). Δράστης ήταν μια μνήμη. Δεν κάνεις και ένα έλεγχο με bootable mem86 ? 1
black adder Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δεν κάνεις και ένα έλεγχο με bootable mem86 ? Ε ναι.
alani123321 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Καταφερα να κανω install ta xp με αλλες ραμ παρολαυτα μου κανει ακυρα ρισταρτ και στο ξεκινημα λεει οτι υπαρχει ενα θεμα και παταω να συνεχισει κανονικα το μπουταρισμα.. Θα τσεκαρω τις μνημες με το μεμ86, απλα δεν ηξερα οτι γινεται με cd και εχω ξεμεινει τωρα.. Θα βαλω windows 7 και εχω κανει και update bios.. Τωρα θα δουμε.. Απλα οι μνημες που χαν το "problhma" και εμποδιζαν το ινσταλ των windows, τις εχω βαλει σε αλλο συστημα που επαιζε κανονικα και συνεχιζει να παιζει μια χαρα μαυτες τις μνημες..
skfn Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δες και δίσκους, τροφοδοτικό, θερμοκρασίες,gpu ...κάτι θα βγάλει αφού κάνει restart. Δεν βγάζει κάποιο μήνυμα, καμιά στιγμιαία μπλε οθόνη?
alani123321 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Τελικα στις μνημες ηταν το προβλημα. Περασα 7αρια τωρα και παει κανονικα. Οταν εβαζα τις παλιες μνημες (kingston) κολλουσε, μπλε οθονες ρισταρτ και τετοια και γιαυτο δεν μπορουσα να κανω κ ινσταλ τα windows. Αλλαξα μνημες και παει μια χαρα. Βεβαια το περιεργο ειναι οτι αυτες οι "χαλασμενες μνημες" παιζουν μια χαρα σε αλλο συστημα, αρα ισως το θεμα να ναι και στα σλοτς της motherboard. To αλλο θεματακι ειναι οτι σαυτο το συστημα που εμφανιζε τα προβληματα εχω βαλει 2gb + 1gb ram (το 1 γβ ραμ ειναι το προβληματικο κινγκστον). Ta 2gb δεν αναγνωριζονται καθολου, αναγνωριζεται μονο το 1 αλλα οταν βγαζω τα 2 και αφηνω το 1 πανω μονο βγαζει τις μπλε οθονες και τα λοιπα.. Αρα τα 2gb βοηθουν στην σταθεροτητα του συστηματος αλλα δεν αναγνωριζονται καθολου. Τα 2γβ μονα τους δεν αναγνωριζονται και δεν ξεκιναει το συστημα συνεπως... Γενικα περιεργα πραματα.. Ευχαριστω για τις απαντησεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα