Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να πάρω μια 24αρα οθόνη μέχρι 200 ευρώ με κυρια χρηση ταινίες, σερφάρισμα, δουλειά (κώδικα και office) και σε δευτερη μοίρα gaming. Επειδη έχω μια πιστωση απο το mediamarket θα προτιμούσα να ήταν από εκει.

Σκεφτόμουν αυτήν Link.png Site: εδώ αλλα με προβληματίζει λιγο η χαμηλή απόκριση.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω για την απαντηση. Με προβληματιζει λιγο οτι διαθετει μονο μια θυρα hdmi. Οχι οτι συνδέω τοσο συχνα δευτερη συσκευη, αλλα το χω υπό σκεψη.

Η 24MT55D θεωρείς πως αξιζει ή ειναι πεταμένα λεφτα; Το ρωτάω μονο και μονο για τις ευκολίες που προσφέρει (Tv, ικανοποιητικά ηχειάκια, 2 θύρες hdmi). Βέβαια προοριζεται κυριως για pc.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν, πηγα και τσεκαρα μπολικες οθόνες και όλες μα όλες σε ταινιες στην κινηση ειναι κάπως.... πως να το πω... καπως κοφτες. Υποθετω πως αυτο εχει να κανει με τα 23 καρε των ταινιών. Να σημειωθει οτι το ιδιο κοψιμο δεν το βλεπω σε μια καλη τηλεοραση που εχω ούτε στην αποθανουσα προηγουμενη οθόνη που ειχα (lcd, 1680*150, 2 ms).

Ειμαι προβληματισμενος στο τι οθόνη να παρω. Και απο οτι συνειδητοποιησα μονο εγω το βλεπω τοσο εντονα.

Δημοσ.

Τελικά εβγαλα ακρη. Απλά για την ιστορια, μην τυχον εχει καποιος ιδιο προβλημα, το διορθωσα με interpolation.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω για την απαντηση. Με προβληματιζει λιγο οτι διαθετει μονο μια θυρα hdmi. Οχι οτι συνδέω τοσο συχνα δευτερη συσκευη, αλλα το χω υπό σκεψη.

Η 24MT55D θεωρείς πως αξιζει ή ειναι πεταμένα λεφτα; Το ρωτάω μονο και μονο για τις ευκολίες που προσφέρει (Tv, ικανοποιητικά ηχειάκια, 2 θύρες hdmi). Βέβαια προοριζεται κυριως για pc.

Εν τω μεταξύ αγόρασα την 27ΜΤ55D. Πολύ καλή εικόνα, IPS Monitor-TV και κατάφερα να την ρυθμίσω (χρώματα κτλ) στα γούστα μου.  Δεν έχω προσαρμοστεί ακόμα λόγω μεγέθους (ιδιαίτερα στα games) αλλά με τον καιρό θα συνηθήσω. Στο PC την έχω βέβαια αλλά έχω ακούσει ότι οι 24" είναι ότι πρέπει για 1080p.

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι και γω για αναβάθμιση οθόνης για γενική χρήση, αυτή αξίζει? LG-24MP76HM & LG 24MP76HM-S

Έχει καλά χαρακτηριστικά, και ωραίο design, αλλά με χαλάει λίγο η βάση της. 

• Like 1
Δημοσ.

Αυτή αξίζει μόνο σε αυτά τα χρήματα για μένα http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SAMSUNG-S24C650PL,99452,397554,1031221.html?langId=-18#

Την εχω,τιμια οθονη,πολυ καλη βαση(ανεβοκατεβαινει+swivel) και απλα ανυπαρκτα τα ηχειακια της..

Εαν θελεις οπvσδηποτε hdmi η καλυτερη επιλογη για οθονη εργασιας σε αυτα τα χρηματα.

Εαν οχι παιζει και η p2414...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...