Luxx Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Πως θα την συνδεσω μεσω hdmi; Πρεπει να εχω αποκωδικοποιητη extra; Με το default καλωδιο που ειχε, δεν δειχνει καλη ποιοτητα η εικονα, και ας ειναι η τηλεοραση full hd και 100hz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Τι ακριβώς θέλεις να συνδέσεις στη τηλεόραση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Καλωδιο hdmi για καλυτερη εικονα. Ή κατι κανω λαθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Αυτό δεν έχω καταλάβει, τι συσκευή θες να συνδέσεις στη τηλεόραση με καλώδιο hdmi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Απλα θελω καλυτερη εικονα απο αυτη που εχω. Πως θα το κανω αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 καλύτερη εικόνα σε dvd, bluray ή ελληνικά κανάλια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Στα καναλια. Μου φαινεται οτι στην απλη HD 32αρα που εχω, τα δειχνει καλυτερα. Αλλα την εχω συνδεδεμενη μεσω hdmi σε αποκωδικοποιητη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Πόσες ίντσες είναι η τηλεόραση; Δοκίμασες τον αποκωδικοποιητή με το HDMI και στις 2 τηλεοράσεις; Τι διαπίστωσες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 23ιντσες ειναι. Δε το δοκιμασα αυτο που λες. Αλλα τι ισχυει στη πραγματικοτητα; Ο εξωτερικος αποκωδικοποιητης με συνδεση hdmi εχει καλυτερη ποιοτητα σε σχεση με τον εσωτερικο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 23ιντσες ειναι. Δε το δοκιμασα αυτο που λες. Αλλα τι ισχυει στη πραγματικοτητα; Ο εξωτερικος αποκωδικοποιητης με συνδεση hdmi εχει καλυτερη ποιοτητα σε σχεση με τον εσωτερικο; Δεν θα έπρεπε. Χωρίς να ξέρω τι ακριβώς εννοείς "κακή ποιότητα", πιο ύποπτο μου μοιάζει το panel. Ίσως η 32άρα σου να έχει καλύτερο panel. Η ανάλυση δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο, αφού τα κανάλια είναι PAL (768χ576) ή Digital PAL (720χ576). Μόνο η Nerit HD παίζει 1080i. (Στην πραγματικότητα είναι 1440χ1080 αναμορφικό 16/9 αλλά μοιάζει με Full HD). Πώς είναι η εικόνα στην Nerit HD στην μικρή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 κατά 99% δεν μπορεί να γίνει κάτι, τα ελληνικά κανάλια προβάλουν SD με εξαίρεση την Nerit HD... η 32αρα είναι με μικρότερη ανάλυση (aka HD ready) με αποτέλεσμα να γίνεται μην γίνεται τόσο scaling όσο στην full hd 23αρα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Αυτη ειναι η τηλεοραση : http://www.guaranty.gr/product/998370/samsung-ue22h5000-tv-22.html Η πιο φθηνη της samsung δηλαδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Ψηφιακή ληψη κανεις σε αυτην την TV? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα