Προς το περιεχόμενο

Τηλεοραση με ενσωματωμενο δεκτη. Συνδεση μεσω hdmi;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πως θα την συνδεσω μεσω hdmi; Πρεπει να εχω αποκωδικοποιητη extra; Με το default καλωδιο που ειχε, δεν δειχνει καλη ποιοτητα η εικονα, και ας ειναι η τηλεοραση full hd και 100hz.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στα καναλια. Μου φαινεται οτι στην απλη HD 32αρα που εχω, τα δειχνει καλυτερα. Αλλα την εχω συνδεδεμενη μεσω hdmi σε αποκωδικοποιητη.

23ιντσες ειναι. Δε το δοκιμασα αυτο που λες. Αλλα τι ισχυει στη πραγματικοτητα;

Ο εξωτερικος αποκωδικοποιητης με συνδεση hdmi εχει καλυτερη ποιοτητα σε σχεση με τον εσωτερικο;

23ιντσες ειναι. Δε το δοκιμασα αυτο που λες. Αλλα τι ισχυει στη πραγματικοτητα;

Ο εξωτερικος αποκωδικοποιητης με συνδεση hdmi εχει καλυτερη ποιοτητα σε σχεση με τον εσωτερικο;

Δεν θα έπρεπε. Χωρίς να ξέρω τι ακριβώς εννοείς "κακή ποιότητα", πιο ύποπτο μου μοιάζει το panel. Ίσως η 32άρα σου να έχει καλύτερο panel.

Η ανάλυση δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο, αφού τα κανάλια είναι PAL (768χ576) ή Digital PAL (720χ576). Μόνο η Nerit HD παίζει 1080i. (Στην πραγματικότητα είναι 1440χ1080 αναμορφικό 16/9 αλλά μοιάζει με Full HD).

Πώς είναι η εικόνα στην Nerit HD στην μικρή;

• Super Moderators

κατά 99% δεν μπορεί να γίνει κάτι, τα ελληνικά κανάλια προβάλουν SD με εξαίρεση την Nerit HD...

η 32αρα είναι με μικρότερη ανάλυση (aka HD ready) με αποτέλεσμα να γίνεται μην γίνεται τόσο scaling όσο στην full hd 23αρα...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...