knkonnou Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 παιδια καλησπερα.στο λαπτοπ που εχω (hp pavilion g6),συνδεσα εξωτερικη οθονη γιατι εσπασε η δικια του.του ειχαμε βαλει win 8.θελω να του κανω format και να του βαλω τα windows 7 αλλα δεν βλεπω στην εξωτερικη οθονη την οθονη εκκινησης των windows για να ξεκινησω το format.τι πρεπει να κανω για να εμφανιστει η οθονη εκκινησης?ευχαριστω
micos000 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Κανονικά αν έχεις συνδεμένη την εξωτερική οθόνη όταν κάνεις εκκίνηση το λάπτοπ θα έπρεπε να σου δείχνει κανονικά εικόνα. Μήπως έχει κάποιο συνδυασμό πλήκτρων με κάποιο F που να αλλάζει από εσωτερική σε εξωτερική ή dual screen; Θα έχει κάποιο σχέδιο πάνω στο πλήκτρο.
knkonnou Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 στο πληκτρο f4 εχει μια οθονη,το πατησα σε συνδυασμο με το f και το fn αλλα τιποτα. ευχαριστω για την απαντηση
micos000 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δοκίμασες χωρίς το το fn, δηλαδή μόνο το f4 κανά 2-3 φορές; Μερικά laptop έχουν σαν default τη χρήση των έξτρα λειτουργιών και όχι τα fuction keys. Όταν ανάβει και μπουτάρεις δείχνει σαν να δουλεύει ή απλά ανάβουν τα λαμπάκια και τίποτε άλλο; Αν μπουτάρεις με το dvd βλέπεις το λαπμπάκι να αναβοσβήνει και ακούς το dvd να γυρίζει σαν να διαβάζει; Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να σου προτείνω τίποτα γιατί πλέον το laptop θέλει επιδιόρθωση. Ίσως να έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών.
knkonnou Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 σ'ευχαριστω micos000. οταν μπουταρει απο το dvd αναβουν τα λαμπακια αλλα η εξωτερικη οθονη δεν δειχνει τιποτα. ευχαριστω και τα υπολοιπα παιδια που απαντησαν.
micos000 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Αν δουλεύει σωστά η κάρτα γραφικών τότε θα έπρεπε να σου αναγνωρίσει την οθόνη. Το έχω κάνει σε λάπτοπ με σπασμένη οθόνη και μου έδειχνε κανονικά στο εξωτερική. Βέβαια εδώ να κάνω μια επισήμανση. Η οθόνη ήταν pc monitor συνδεμένο με vga καλώδιο και όχι τηλεόραση συνδεμένη με hdmi ή ότι άλλο. Αν είναι τηλεόραση αυτή που έχεις πρέπει να συνδεθεί με vga καλώδιο.
micos000 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Να ρωτήσω γιατί θες να βάλεις τα 7? Αυτό μου θύμισε μια ερώτηση που ήθελα να κάνω από την αρχή αλλά το ξέχασα. Δηλαδή αν με τα 8άρια δουλεύει κανονικά η εξωτερική οθόνη ή αν δεν δείχνει ούτε έτσι τίποτα.
knkonnou Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 παιδια ευχαριστω. η δουλεια εγινε με απενεργοποιηση της μαμα οθονης και αναγκαστικα ειδε την εξωτερικη. ευχαριστω ολα τα παιδια που απαντησαν
micos000 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Όταν λες 'απενεργοποίηση' εννοείς αποσύνδεση του καλώδιου ή απενεργοποίηση μέσα από τα 8άρια;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα