BlessTheBest Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Πριν μερικές μέρες αγόρασα ολοκαίνουργιο το lumia 1520, αφού ασχολήθικα μαζί του διαπίστωσα ότι δεν έχω την διανομή 8.1 των windows phone, ενώ όταν άνοιξα το wifi και έλενξα για ενημερώσεις δεν βρέθηκε καμιά. Το manual και το κουτί είναι στα Ιταλικά οπότε πρόκειται για παρεισαγωγή, ακόμα δεν έχω προμηθευτεί κάρτα sim, μπορεί να φταίνε αυτά τα δύο? Στα διάφορα forums είδα ότι πολλοί από Ελλάδα με το 1520 έχουν ήδη αναβαθμίσει σε 8.1.Παρακαλώ πείτε μου πως μπορώ να πάρω την αναβάθμιση. Ευχαριστώ
BlessTheBest Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Το release date ήταν στις 24 Ιουνίου http://www.greekradar.gr/microsoft-24-iouniou-xekina-i-diathesi-tou-windows-phone-8-1/ ξέρεις μήπως αν είναι ταυτόχρονο? Γιατί είδα αλού μόνο για uk αρχικά.
KwstasXt Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Πριν μερικές μέρες αγόρασα ολοκαίνουργιο το lumia 1520, αφού ασχολήθικα μαζί του διαπίστωσα ότι δεν έχω την διανομή 8.1 των windows phone, ενώ όταν άνοιξα το wifi και έλενξα για ενημερώσεις δεν βρέθηκε καμιά. Το manual και το κουτί είναι στα Ιταλικά οπότε πρόκειται για παρεισαγωγή, ακόμα δεν έχω προμηθευτεί κάρτα sim, μπορεί να φταίνε αυτά τα δύο? Στα διάφορα forums είδα ότι πολλοί από Ελλάδα με το 1520 έχουν ήδη αναβαθμίσει σε 8.1.Παρακαλώ πείτε μου πως μπορώ να πάρω την αναβάθμιση. Ευχαριστώ Οσοι εχουν την 8.1 εχουν την preview που ειναι για developers , αλλα ουσιαστικα δεν ειναι η επισημη ακομα.Περιμενε την nokia cyan update(Windows phone 8.1) που ερχεται σε 1 μηνα περιπου πανω κατω.Μην δοκιμασεις να βαλεις preview διοτι θα χασεις την εγγυηση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα