Haris San Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 μακρια απο τα g430 εχουν αθλιο mic/surround. τα εχει μια φιλη μου gamer και μου χει πει τα χειροτερα, ομως ειναι πολυ βολικα και οικονομικα. google g430 problems και θα καταλαβεις Μια χαρα ειναι το Mic εχει στο youtube να ακουσεις. Η logitech εχει απο τα καλυτερα μικροφωνα ακομα και στις 20 ευρω webcam. To surround ειναι virtual surround αν θελεις το κλεινεις τελειως και τα χρησιμοποιεις σαν στερεο. Αλλα και παλι δεν ισχυει αυτο που λες, μια χαρα surround εχει δεν το χω ξανακουσει αυτο το πραγμα.. 1
Fulgore Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 μακρια απο τα g430 εχουν αθλιο mic/surround. τα εχει μια φιλη μου gamer και μου χει πει τα χειροτερα, ομως ειναι πολυ βολικα και οικονομικα. google g430 problems και θα καταλαβεις Πολυ αντικειμενικη γνωμη,ειδικα απο κοπελα ’’gamer''. Εχω δει αρκετους Streamers που εχουν τα συγκεκριμενα ακουστικα και σε ολους μια χαρα ακουγεται το μικροφωνο.Το ιδιο λεω και για τα δικα μου τα G230,μπορει να εχει πεσει σε ελλατωματικο προιον αλλιως τα παραπανω που λες απλα δεν ισχυει.
mythoc Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Πολυ αντικειμενικη γνωμη,ειδικα απο κοπελα ’’gamer''. Εχω δει αρκετους Streamers που εχουν τα συγκεκριμενα ακουστικα και σε ολους μια χαρα ακουγεται το μικροφωνο.Το ιδιο λεω και για τα δικα μου τα G230,μπορει να εχει πεσει σε ελλατωματικο προιον αλλιως τα παραπανω που λες απλα δεν ισχυει. http://forums.logitech.com/t5/Headphones-Headsets-Microphones/G430-fading-mic-sound/td-p/1033609 εχω ακουσει αρκετα g430 μεσω skype/raidcall και τις περισσοτερες φορες οι χρηστες ειχαν αυτο το προβλημα. κοβεται πολυ συχνα ο ηχος οταν εχει ενεργοποιημενο το surround. Απ'οτι θυμαμαι ειναι γνωστο προβλημα του headset και δουλευει σωστα μονο οταν το κανεις disable. Οι streamer που βλεπεις προφανως το γνωριζουν. Πολυ αντικειμενικη γνωμη ειδικα απο "επαγγελματια gamer". Παντως αν πετυχεις καμια καλη τιμη σε Sennheiser ειναι κορυφη η ποιοτητα ηχου που προσφερουν αν και οχι τοσο καλη οσον αναφορα τα μικροφωνα στα low budget ακουστικα τους!
Fulgore Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 http://forums.logitech.com/t5/Headphones-Headsets-Microphones/G430-fading-mic-sound/td-p/1033609 εχω ακουσει αρκετα g430 μεσω skype/raidcall και τις περισσοτερες φορες οι χρηστες ειχαν αυτο το προβλημα. κοβεται πολυ συχνα ο ηχος οταν εχει ενεργοποιημενο το surround. Απ'οτι θυμαμαι ειναι γνωστο προβλημα του headset και δουλευει σωστα μονο οταν το κανεις disable. Οι streamer που βλεπεις προφανως το γνωριζουν. Πολυ αντικειμενικη γνωμη ειδικα απο "επαγγελματια gamer". Παντως αν πετυχεις καμια καλη τιμη σε Sennheiser ειναι κορυφη η ποιοτητα ηχου που προσφερουν αν και οχι τοσο καλη οσον αναφορα τα μικροφωνα στα low budget ακουστικα τους! Υπαρχει και το G230 οπως ανεφερα πιο πριν που δεν εχει το 7.1 και ειναι και φθηνοτερο. Το πρωτελευταιο που γραφεις ειναι ασχετο τελειως αλλα τελος παντων. Για τα Sennheiser συμφωνω.
johnnnnavrozidis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 http://forums.logitech.com/t5/Headphones-Headsets-Microphones/G430-fading-mic-sound/td-p/1033609 εχω ακουσει αρκετα g430 μεσω skype/raidcall και τις περισσοτερες φορες οι χρηστες ειχαν αυτο το προβλημα. κοβεται πολυ συχνα ο ηχος οταν εχει ενεργοποιημενο το surround. Απ'οτι θυμαμαι ειναι γνωστο προβλημα του headset και δουλευει σωστα μονο οταν το κανεις disable. Οι streamer που βλεπεις προφανως το γνωριζουν. Πολυ αντικειμενικη γνωμη ειδικα απο "επαγγελματια gamer". Παντως αν πετυχεις καμια καλη τιμη σε Sennheiser ειναι κορυφη η ποιοτητα ηχου που προσφερουν αν και οχι τοσο καλη οσον αναφορα τα μικροφωνα στα low budget ακουστικα τους! Και εγω για Sennheiser κοιτουσα αλλα η τιμες τους στα PC series ξεκινανε απο 100 Ε και πανω .... ξερω οτι ειναι κορυφαια εταιρεια σε ποιοτητα ηχου αλλα οι τιμες ειναι . Siberia v2 τελικα παιδες ! Απλα να παρω Frost Blue ( USB ) η το απλο με 3.5mm ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα