Προς το περιεχόμενο

Αποριες για grande punto

Aris St

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια. Βρισκομαι στην αναζητηση για αμαξι αυτο τον καιρο και βρηκα κατι που μου φαινεται ενδιαφερον, αλλα ηθελα να ρωτησω μερικες γνωμες, γιατι δεν ειμαι πολυ σχετικος. Εχω βρει ενα grande punto sporting του '06 16βαλβιδο, 95hp 1400 κυβικα στα 120.000 χλμ. Σαν μοντελο ειναι σχετικα αξιοπιστο, η θα μου βγαλει του κοσμου τα προβληματα? Σε μια γενικη ερευνα στο ιντερνετ εχω δει αναμεικτες κριτικες για τα punto και γι' αυτο κρατω καποιες επιφυλαξεις, Απο καταναλωση επισης συμφερει? Εχω δει εντος πολης 8.2 L, για το οποιο βεβαια δεν μπορω και να ειμαι σιγουρος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια χαρά αξιόπιστο είναι το αυτοκίνητο το ποιο συχνό πρόβλημα που εχω ακούσει είναι η τρόμπα βενζίνης οπου στους περισσότερους τα έφτυνε λόγο κακής βενζινης . Εαν το θελεις για μέσα στην πολη για μένα κοιτα για κατι αλλο λογο βαρους μεσα στην πολη θα εχεις μεγαλες καταναλώσεις , εκτός και λόγο 6ης είναι πολύ οικονομικό σε σχέση με αλλά της κατηγορίας του .

Βιβλίο service εχει ;

Εαν αποφασίσεις να το πάρεις το πηγαίνεις σε έναν γνωστό μηχανικό να το δει προσεκτικά .

Γενικά επειδή είχα ιταλικό εάν το συντηρείς σωστά δεν πρόκειται να σου βγάλει ποτε πρόβλημα.

Στα πόσα λεφτά?

Έχεις ψάξει για το turbo?

Έχουν βαρύνει τα αμάξια της κατηγορίας.

Μια χαρά αξιόπιστο είναι το αυτοκίνητο το ποιο συχνό πρόβλημα που εχω ακούσει είναι η τρόμπα βενζίνης οπου στους περισσότερους τα έφτυνε λόγο κακής βενζινης . Εαν το θελεις για μέσα στην πολη για μένα κοιτα για κατι αλλο λογο βαρους μεσα στην πολη θα εχεις μεγαλες καταναλώσεις , εκτός και λόγο 6ης είναι πολύ οικονομικό σε σχέση με αλλά της κατηγορίας του .

Βιβλίο service εχει ;

Πολλοί την πατάνε με την τρόμπα επειδή το αφήνουν χωρίς βενζίνη η οποία και την ψυχει.

Αντιστοιχο βάρος έχουν τα περισσότερα της κατηγορίας.

Η τιμη του ειναι στα 4300. Τουρμπο δεν εχω κοιταξει. Αρκετα προσεγμενο μου φανηκε, δεν ειχε πολλες γρατζουνιες και χτυπηματα. Τα λαστιχα ειναι ενος ετους. Το μονο που με προβληματισε ειναι πως μου φανηκε σαν να εκανε ενα μικρο γδουπο οταν πατουσες το γκαζι (με στιγμιαια επιβραδυνση), σαν ας πουμε να αλλαζες ταχυτητα, οπου για κανα δευτερολεπτο επιβραδυνει. Μπορει απλα να ναι και του αυτοκινητου, δεν παιρνω ορκο.

Στα πόσα λεφτά?

Έχεις ψάξει για το turbo?

Έχουν βαρύνει τα αμάξια της κατηγορίας.

Πολλοί την πατάνε με την τρόμπα επειδή το αφήνουν χωρίς βενζίνη η οποία και την ψυχει.

Αντιστοιχο βάρος έχουν τα περισσότερα της κατηγορίας.

Είναι και αυτό ένα θέμα την πατησε και ο θειος μου με το golf ,του χάλασε ο δείκτης ένδειξης της βενζίνης και μετά καπάκι η αντλία

Η αληθεια ειναι οτι τα 4100 (μου κοψε τελη μεταβιβασης) ειναι ταβανι, και νταξει δεν ειναι αυτοσκοπος για μενα η αποδοση, προτιμω αξιοπιστια. Δεν το εχω ξανααισθανθει αυτο που λεω σε αλλο αμαξι κι εχω θορυβηθει λιγο ειναι η αληθεια οποτε οπωσδηποτε θα το αναφερω στον μηχανικο να το προσεξει μιας και θα ξερει καλυτερα.

Αυτό που είπες να πω την αλήθεια δεν το κατάλαβα και ακριβός . Δηλαδή οταν πατούσες γκάζι ακούγεται κάποιος ηχος οπου σιγα σιγα φεύγει ;

Η τιμή του είναι καλή για τα χιλιόμετρα του . Πριν κανένα χρόνο σκεφτομουν και εγώ να το πάρω αλλά δεν το έβρισκα κάτω από 6 χιλιάρικα .

Γενικά μιας και εχει βιβλίο service ρίξε μια ματιά εάν έχει κάνει τα παρακάτω  .

Δίσκο πλατό σετ , ανάρτηση – ελατήρια , φρένα δίσκους , τακάκια ,

Αναρτησεις λεει πως ειναι καινουριες, θα φαινεται στο βιβιλαριακι προφανως. Δυσκολευομαι να το περιγραψω κι εγω ειναι η αληθεια :P Φαντασου πχ ενω ανεβαζεις ταχυτητα και επιταχυνεις, να κανεις ενα αποτομο χτυπηματακι στο φρενο. Για μισο δευτερο να "κραταει" πισω δηλαδη.

Χμμμ εάν το κάνει πάντα αυτό το μυαλό μου πάει στα ελατήρια του συμπλέκτη εαν δεν το κάνει πάντα μπορεί να είναι και λόγο καύσιμου.

Όπως είπα και παραπάνω εάν αποφασίσεις να το πάρεις όλα αυτά θα τα πεις στον μηχανικό!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...