La_MoRt Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα, Καμία ιδέα από κάποιον που ξέρει από προσωπική εμπειρία ή εχει διαβάσει κάτι σχετικό με τι τίτλο του θέματος;
pnick Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Η Gelid είναι πιθανότατα η καλύτερη πάστα αυτήν την στιγμή. Απλά δεν ξέρω αν έρχεται Ελλάδα. Το έψαξα κάποτε. Η καλύτερη στην Ελληνική αγορά πρέπει να είναι η Noctua NT-H1. Tην έχω αγοράσει από e-shop. Ακριβή, αλλά κάνει δουλειά. http://forum.hwbot.org/showthread.php?t=71658
La_MoRt Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Την έχω ήδη γιατι αγόρασα ενα block απο ek και την ειχε μέσα. Απλα ρώτησα γιατι δε την ήξερα. Sent from my iPhone using Insomnia
pnick Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Φίλε μου, πήρες κορυφαία πάστα. Αν μπορείς, πες εντυπώσεις μετά την τοποθέτηση.
La_MoRt Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Θα σου πω εντυπώσεις ναι. Ευχαριστω για την ανταπόκριση. Sent from my iPhone using Insomnia
La_MoRt Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Το e-world ειναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ek στην Ελλάδα . Απο εκει τις φέρνει για αυτό τις εχει μόνο αυτός! Sent from my iPhone using Insomnia
La_MoRt Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Μόλις ξεμπέρδεψα με το στήσιμο της υδρόψυξης. Η πάστα δείχνει να είναι 10 σκάλες πάνω από arctic silver. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. 1
pagratios Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Για να την απλώσεις χρησιμοποείσες το εργαλείο που παρέχεται η απλά έβαλες στην μέση και πατήθηκε με την τοποθέτηση?
La_MoRt Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Απλα έβαλα στη μέση και απλώθηκε μολις πάτησε το block.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα