mary Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Πριν τέσσερις μήνες, το Facebook είχε προσθέσει τη δυνατότητα σε χρήστες της Αμερικής να διαλέξουν το φύλο τους μεταξύ πολλών διαφορετικών επιλογών. Αυτή η δυνατότητα είναι πλέον διαθέσιμη και στους χρήστες του Ηνωμένου Βασιλείου.Μετά από συνεργασία του Facebook, με τους οργανισμούς Press for Change και Gendered Intelligence, προστέθηκε η δυνατότητα επιλογής φύλου χρησιμοποιώντας 70 νέους όρους, αφού πρώτα ο χρήστης έχει επιλέξει ένα από τα προσαρμοσμένα φύλα ή προσθέτοντας ένα δικό του. Οι χρήστες μπορούν επίσης να επιλέξουν τη προτιμώμενη αντωνυμία, που θα είναι ορατή στις κοινοποιήσεις των γενεθλίων τους και σε παρόμοιες άλλες ενημερώσεις. Η επιλογή είναι μεταξύ των όρων: άντρας (ο/του), γυναίκας (η/της) και ουδέτερο (το/του). Όπως με αρκετές άλλες πληροφορίες, έτσι και με αυτή, το Facebook θα επιτρέπει την απόκρυψη της. Site: Engadget
sokinfragoul Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Καθε μερα που περναει μου επιβεβαιωνει ποσο καλα εκανα που διεγραψα τον λογαριασμο μου πριν 2 χρονια 18
fitifititis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Ποιος θα αναφέρεται στον εαυτό του σε ουδέτερο γένος...; 3
λευτερης κ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 οτι σαχλαμαρα τους ερθει στο facebook γινεται πρωτα,μηπως υπαρχει επιλογη να δηλωσω οτι ειμαι ζωο?η δαιμονας?θα ηταν ενδιαφερον να μην χρειαζεται να το λεω συνεχως.... 5
Zapee995 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Ετσι ρε Facebook!! Εσεις θα πατε τον κοσμο μπροστα!! Ισως να ηταν το βασικοτερο πραγμα που ελλειπε απο τη ζωη του ανθρωπου, να επιλεξει ενα απο τα 70 διαφορετικα φυλα που ειναι διαθεσιμα!! Αντε και 100! 1
thephotoshoped Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Αξιολυπητο. Το έχουμε συζητήσει ξανά. 2 φύλα υπάρχουν όπως και να το κάνουμε, όσα GAY parades και αν γίνουν, και δε μπορούμε να εναντιωθουμε στη γενετική και τη φύση. Άλλο οι σεξουαλικες προτιμήσεις και άλλο τα φύλα. 16
Δημοφιλής ανάρτηση michael92 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Ποιος θα αναφέρεται στον εαυτό του σε ουδέτερο γένος...; 44
StigmaX Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Το ουδέτερο προφανώς και δεν υπάρχει για ατομα αλλά για σελίδες, οργανισμούς κτλ κτλ... Αλλά για κάποιους είναι προφανές ότι είναι δύσκολο να σκεφτούν... 2
mathsrule Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Λυπούμαι που σας ενημερώνω, αλλά με εξαίρεση κάποια βακτήρια και γενικά κάποιες μικρό-μορφές ζωής, υπάρχουν μόνο δύο φύλα: Αρσενικό και Θηλυκό. Όσοι δεν ξέρουν τι είναι, ευκαιρία να επιλέξουν. 6
FlevasGR Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Ποιος θα αναφέρεται στον εαυτό του σε ουδέτερο γένος...; conchita 5
selianx Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Πάντα ήθελα να γίνω πόκεμον. Σκέφτομαι να ξανανοίξω το facebook. Αναζητείται αφεντικό. Είμαι 1 λέβελ. 10
alexis@me Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Ξέρω από τώρα ότι θα δηλώσω , λεσβία παγιδευμένη σε αντρικό σώμα! 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις