akefalos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Παίρνοντας το παρακατω link http://support.microsoft.com/kb/927392/elπροσπάθησα ώστε στην εκκίνηση του υπολογιστή μου να σβήσω τελείως το δικαίωμα επιλογής windows 7 ή ubuntu πρίν μπώ στο κυρίως μενού..Στη γραμμή εντολών όμως παίρων συνέχεια το ίδιο μήνυμα όταν δίνω την εντολή fimbr ή fixboot το όποίο είναι : δεν αναγνωρίζεται ως εσωτερική 'η εξωτερική εντολή εκτελέσιμο πρόγραμμα ή αρχείο δέσμης ενεργειών.. Πώς θα μπορέσω να σβήσω τελείως την επιλογή των ubuntu απο το pc μου?? Ευχαριστώ για το χρόνο
trek Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Mπές w7 και στo μενού έναρξη->αναζήτηση πάτα msconfig. Πήγαινε "εκκίνηση υπολογιστή" και σβήσε την επιλογή ubuntu απο εκεί. Αυτό βέβαια αν χρησιμοποιείς τον bootloader των windows και οχι τον grub ή κάποιον άλλον loader. 1
Σαϊνόμπι Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 κατεβασε το easyBCD και ακολουθησε τη διαδικασια του βιντεο
akefalos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 τελικά το easyBCD έδωσε τη λύση...thanks Σαϊνόμπι
Sonyos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Θελω να κανω το αντιθετο.....εχω και τα 2 εγκατεστημενα (2ο τα windows 7) αλλα δεν μπορω να επιλεξω....δεν τα εχω καταφεερει μεχρι τωρα με το easybcd , τρεχουν σωστα μονο τα παραθυρια 7......τι μπορω να κανω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα