Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Μετά απο μία αναβάθμηση που έκανα σε μητρική-επεξεργαστή και ράμ μέσα στο βιος μου δειχνει οτι η μνήμη μου είναι 1330 ενώ είναι 1600.

Πείραξα μία ρυθμηση που είχε για να επιλέξω εγώ την ταχύτητα και την έβαλα στα 1600 και αποθήκευσα.

Για ποιό λόγο δέν μπήκε απο μόνη της στήν μέγηστα ταχύτητα?

Εκανα καλά που το έβαλα εγώ εκεί?

Δημοσ.

Οι Fury είναι PnP με JEDEK μέχρι 1600 με C10. Τώρα, το πού θα "κάτσει" η μνήμη εξαρτάται από το BIOS. Το BIOS της μητρικής έχει φαίνεται native συχνότητα τα 1333MHz. 

Δημοσ.

Αν δεν εχεις προβλήματα καλα εκανες και το έβαλες εσυ , καμια φορά λόγω ασυμβατότητα των μνημών με την motherboard λόγο timings ή για οποιοδήποτε λόγο μπορεί να μην αναγνωρίζονται σωστά οι ram

Δημοσ.

Πρόσεχε τα timings να βάλεις σωστά. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή είναι CL 9-9-9-27 για 1333, CL 10-10-10-30 για 1600.
Εφόσον άλλαξες μόνο τα MHz ίσως έχεις αστάθεια λόγω 9-9-9-27 που θα πρέπει να τις βάλεις 10-10-10-30

Δημοσ.

Πρόσεχε τα timings να βάλεις σωστά. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή είναι CL 9-9-9-27 για 1333, CL 10-10-10-30 για 1600.

Εφόσον άλλαξες μόνο τα MHz ίσως έχεις αστάθεια λόγω 9-9-9-27 που θα πρέπει να τις βάλεις 10-10-10-30

Αυτο δέν το κατάλαβα και πολύ..

Πάντος τώρα δουλευει κανονικά.

Να το αφήσω ή να το ψάξω αυτό που λες?

Δημοσ.

λογικά τα timings θα τα έχει στο auto.

Αυτο δέν το κατάλαβα και πολύ..

Πάντος τώρα δουλευει κανονικά.

Να το αφήσω ή να το ψάξω αυτό που λες?

να το αφήσεις κ αν δεις περίεργες συμπεριφορές, τα αλλάζεις χειροκίνητα κ αυτά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...