Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy s4 active i9295

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά

Πρίν 2 μήνες έκανα το σφάλμα να αγοράσω απο το ebay το samsung s4 active  και από τότε κλαίω τα χρήματα μου αφού δεν το έχω ευχαριστηθεί καθόλου. Και ο λόγος είναι ότι δεν πιάνει καθόλου σήμα ή αν πιάνει, πιάνει 1-2 γραμμές για καποια δευτερόλεπτα και μετά το χάνει.

Το κινητο ήρθε από τις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα από το O'Fallon, Missouri(υπάρχει λόγος που το εξηγώ), και ηρθε ως ξεκλειδωτο απο το εργοστάσιο με cellular band GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 (Quadband) HSPA+ 850/900/1900/2100 LTE 800/850/900/1800/2100/2600.

• Το πήγα στη vofafone οπου ειμαι και πάροχος η σύνδεση δουλευε τέλεια αλλα σημα μηδεν.
  • Το ίδιο και στον Γερμανό.
  • To έστειλα στη smartec οπου επισκευαζει κινητα κ συνεργαζεται με τη samsung και μου το εστειλαν πίσω σε 1 μερα, γιατι λένε ειναι από ΗΠΑ και δεν αναλαμβάνουν.
  • Μιλαω χτες με Samsung USA και μου απανταν οτι το κινητο δεν ειναι αμιγως αμερικανικο... :cry: και δεν μπορουν να κανουν κατι αμεσα παρόλο που το αγορασα απο Missouri!!

Αυτό που σας ζητάω είναι να μου πείτε τη γνωμη σας για ολο αυτό και δευτερον, αν γνωρίζεται κάποιον εδώ στην Ελλάδα που να μπορεί να επισκευάσει το κινητο.

Δημοσ.

εχεις δυνατοτητα να δοκιμασεις αλλες συνδεσεις ή/και πιθανον σε αλλες περιοχες?

π.χ. εμενα στο σπιτι μου εχω μηδενικο σημα βοντα.οποιος ερθει και εχει βοντα πρεπει να βγει εξω να μιλησει...

μηπως ετυχε με την βοντα? δοκιμασε αλλες συνδεσεις μπας και αν και κατα πασα πιθανοτητα ισως να χει κανα θεμα το κινητο...

Δημοσ.

Εφόσον δεν τίθεται πλέον θέμα για επιστροφή της συσκευής σαν ελαττωματική κλπκλπ, και θες απλά να λύσεις το πρόβλημα που παρουσιάζεται (αν πρόκεται για ελαττωμα, πάντα) γιατί δεν ψάχνεις απλά για κάποιο άλλο εξουσιοδοτημένο service της samsung?

Θα έλεγα με μια σχετική σιγουριά πως δεν θα σου το αρνηθούν, αλλά θα πρέπει να διευκρινήσουμε πραγματα όπως, αν θες να γίνει κάτι τέτοιο μέσα στα πλαίσια της εγγύησης της samsung (περίπτωση στην οποία δεν νομίζω να το δεχτούν) ή να γίνει επισκευή με σχετική χρέωση (αυτό δεν νομίζω να το αρνηθούν).

OMNITECH    ΚΛΕΙΣΘΕΝΟΥΣ 231,ΓΕΡΑΚΑΣ    (P) 2106619010
J AND P MOBILE SERVICES    ΣΜΥΡΝΗΣ 44 & ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, ΝΙΚΑΙΑ    (P) 2104933111
ΔΡΑΠΑΝΙΩΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ    ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΠΑΡΤΗΣ 6,ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ    (P) 2108678178
ΞΗΡΟΥΧΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ    ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ 180,ΚΑΛΛΙΘΕΑ    (P) 2109569752
ΓΕΡΜΑΝΟΣ    23Ο ΧΛΜ. Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ, ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ    (P) 2106297371
SMARTEC    ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΟΥ 7, ΧΑΪΔΑΡΙ    (P) 2105820000
ΚΑΛΑΝΟΨΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ    ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ 81,ΙΛΙΟΝ    (P) 2102630951
TELKA EPE    ΠΑΤΗΣΙΩΝ 348 & ΛΑΣΚΑΡΑΤΟΥ 2Α, ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ    (P) 2102110410
Α. ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗΣ - Κ. ΣΙΑΡΚΟΣ Ο.Ε    ΚΗΦΙΣΙΑΣ 293 & ΔΗΛΗΓΙΑΝΝΗ    (P) 210 8082682
ARVATO SA    ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΗΦΙΣΟΥ 48-48Α    (P) 210-5197500

Απο προηγούμενη εμπειρία με σχετικό θέμα θα σου πρότεινα την τελευταία εταιρεία, όχι απο θέμα διεκπαιρέωσης κλπ (καθώς δεν έχω εμπειρία απο όλα τα επισκευαστικά κέντρα :P) αλλά γιατί δεν νομίζω να σου αρνηθούν τον έλεγχο/επισκευή με σχετική χρέωση έξω απο τα πλαίσια της εγγύησης (κάτι το οποίο καλό θα ήταν να διευκρινήσεις οταν θα καλέσεις).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...