georgiou.cr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλημέρα στην παρέα. Θα ήθελα μερικές προτάσεις για custom Rom σε note n7000 το οποίο έχω για 1 εξάμηνο αλλά άρχισε τα κολλήματα. Με ενδιαφέρει κυρίως η ταχύτητα του κινητού και η σταθερότητα. Αυτή τη στιγμή έχω την official 4.1.2. Κάπου διάβασα ότι μπορώ να του περάσω την 4.4 kit Kat, αλλού διάβασα για sweet, cyanogen, omniRom. ΘΑ προτιμούσα να έχει μαμά samsung αίσθηση το μενού. Περιμένω τις συμβουλές σας Μέχρι τώρα ήμουν σε ios και γνωρίζω περί jb. Ως προς android όμως δεν Και ένα τσεκάρισμα στη διαδικασία : 1)κάνουμε root το τηλ με framarout app 2) Βάζουμε στην sdcard την rom που θέλουμε να φλασάρουμε. (Πρέπει να περάσω και άλλον kernel ? ) 3) Μπαίνουμε με recovery (κρατάμε πατημένα Power + Κεντρικό μενού + Vol UP 4) Μόλις μας βάλει στο recovery επιλέγουμε Install from Sdcard 5) Επιλέγουμε και κάνουμε εγκατάσταση την ρομ 6) Πάμε μετά advanced 7) Reboot from recovery 8) θα μας ξανακάνει επανακίννηση πάλι σε recovery 9) Full Wipe όλα cache/davlik 10) Επιστρέφουμε στο κεντρικό μενού του recovery και επιλέγουμε ξανά install από sd card 11) Επιλέγεις την ROM που έβαλες στην sd 12) σου κάνει reboot μετά την εγκατάσταση Επίσης, αν του περάσω πιο καινούργιο build του official fw από το ελληνικό , θα κερδίσω τίποτα ?http://samsung-updates.com/device/?id=GT-N7000. Θα έχει αγγλικό μενού ή όχι ? Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2014 από georgiou.cr
georgiou.cr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Μπλέξαμε. Το έκανα root με framaroot. Του πέρασα linκ2sd , titanium backup. Του έκανα backup. Εγκατέστησα Rom Manager και από εκεί ξεκινάνε τα προβλήματα. Δεν μπορεί να μπεί με τίποτα σε CWM recovery. Δείχνει ότι κάνει flash complete στην τελευταία recovery που βρίσκει 6.0.4.3 αλλα μόλις επιλέξω να bootάρει σε αυτήν, εμφανίζει το ανθρωπάκι, ξεκινάει να φορτώνει και κάπου στη μέση μαύρη οθόνη. Με reboot στο τηλ σε βγάζει στην stock recovery. Του έχω δώσει δικαιώματα superuser, έχω δοκιμάσει να κάνω uninstall και reinstall την εφαρμογή, εχω απελευθερώσει χώρο στο δίσκο μήπως φταίει αυτό, έχω δοκιμάσει να τρέξω droid x recovery πριν το rom manager , τίποτα!!! Τι μπορεί να φταίει ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα