Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας, διαθετω εως 150(+-20)€ για αγορα οθονης με κυρια χρησης gaming, αλλα και πανω απο ολα να εχει γερη βαση και εχω διαβασει οτι η ASuS διαθετουν αυτο το χαρακτηριστικο......
πως σας φαινεται αυτη??
ευχαριστώ για το χρονο σας.............

Δημοσ.

Φίλε μου, μιας και παίρνεις σύστημα 750 ευρώ, σκέψου να πάρεις και μια καλύτερη-μεγαλύτερη οθόνη. Δες τις αλλαγές που σου πρότεινα στο θέμα με την σύνθεση, στο #2 post αν θες να εξοικονομήσεις λεφτά από το tower να μπουν στην οθόνη.

Είμαι με 21.5" οθόνη, και πραγματικά δεν αξίζει. Κοίτα 23" μίνιμουμ, και αν μπορείς 24". Μη τσιγγουνέυεσαι στην οθόνη, αυτή θα βλέπεις και οθόνη δεν είναι κάτι που αλλάζεις εύκολα.

Δες την Dell που σου είπε ο drivepit, και την 24" version της (2414H).

• Like 3
Δημοσ.

Για καλύτερη ποιότητα κατασκευής και  εγγύησης κοίτα και σε dell http://www.dell.com/gr/p/monitorsεάν βέβαια το επιτρέπουν τα οικονομικά σου είναι μια αξιόπιστη λύση

http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=17205

Φίλε μου, μιας και παίρνεις σύστημα 750 ευρώ, σκέψου να πάρεις και μια καλύτερη-μεγαλύτερη οθόνη. Δες τις αλλαγές που σου πρότεινα στο θέμα με την σύνθεση, στο #2 post αν θες να εξοικονομήσεις λεφτά από το tower να μπουν στην οθόνη.

Είμαι με 21.5" οθόνη, και πραγματικά δεν αξίζει. Κοίτα 23" μίνιμουμ, και αν μπορείς 24". Μη τσιγγουνέυεσαι στην οθόνη, αυτή θα βλέπεις και οθόνη δεν είναι κάτι που αλλάζεις εύκολα.

Σας ευχαριστώ παιδια , θα κοιταξω τι θα κανω......οντως αυτη θα βλεπω καθε μερα(οθονη).......ισως το καθυστερησω μια ακομα εβδομαδα για να παω σε μεγαλυτερο μπατζετ.........

ευχαριστω

Δημοσ.

+1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...