Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω την αίσθηση οτι προσπαθούν να σε τυλίξουν.

μετά το 12μηνο ή 6μηνο συμβόλαιο ανανεώνεται αυτόματα σε αορίστου

αλλά μπορείς να αιτηθείς τη διακοπή του ανα πάσα στιγμή. (free).

να μην το αποδεχθείς & προσπάθησε να μιλήσεις face2face με κάποιον/α υπεύθυνο/η.

βεβαιώσου πρώτα γι'αυτά που έχεις υπογράψει.

πρώτα πρέπει να βεβαιωθεί και μετά θα ήταν καλύτερα να μην έχει τηλεφωνική επικοινωνία αλλά γραπτή ώστε να έχει και αποδεικτικά . Μπορεί να στείλει στο fb https://www.facebook.com/Forthnet/app_482802375174799

Δημοσ.

πρώτα πρέπει να βεβαιωθεί και μετά θα ήταν καλύτερα να μην έχει τηλεφωνική επικοινωνία αλλά γραπτή ώστε να έχει και αποδεικτικά . Μπορεί να στείλει στο fb https://www.facebook.com/Forthnet/app_482802375174799

ΣΩΣΤΟ αλλά οι συνομιλίες καταγράφονται.

(σημειώνεις ώρα, ημέρα κ το ονοματεπώνυμο του υπαλλήλου κ μια χαρά τα θυμούνται όλα) !

Δημοσ.

Πηγα το πρωι στη φορθνετ που εκανα την αιτηση μετακομισης.

Ηταν εκει μια κοπελιτσα πολυ εξυπηρετικη και μου ειπε επειδη ελειπε το παιδι που καναμε την αιτηση οτι θα το στειλει αυριο ο ιδιος και οτι απ τα κεντρικα κανουν καμια βδομαδα να απαντησουν. Ουτε η ιδια ηξερε για την ανανεωση συμβολαιου στο προπληρωμενο πακετο το οποιο το επιβεβαιωσε τηλεφωνικα μιας και την ψιλοπιεσα γιατι δεν θα ειχα καθολου ιντερνετ, για το οποιο ζητησε αρση μεχρι να διευθετηθει.

Δημοσ.

Πηγα το πρωι στη φορθνετ που εκανα την αιτηση μετακομισης.

Ηταν εκει μια κοπελιτσα πολυ εξυπηρετικη και μου ειπε επειδη ελειπε το παιδι που καναμε την αιτηση οτι θα το στειλει αυριο ο ιδιος και οτι απ τα κεντρικα κανουν καμια βδομαδα να απαντησουν. Ουτε η ιδια ηξερε για την ανανεωση συμβολαιου στο προπληρωμενο πακετο το οποιο το επιβεβαιωσε τηλεφωνικα μιας και την ψιλοπιεσα γιατι δεν θα ειχα καθολου ιντερνετ, για το οποιο ζητησε αρση μεχρι να διευθετηθει.

φαντάζομαι θα ξαναπεράσεις αύριο, σωστά ;;;;

Δημοσ.

Περιμενω υποτιθεται να με ενημερωσουν τηλεφωνικα, εκτος αν μου το κοψουν.. Τοτε θα χω θεμα πραγματικα

Δημοσ.

κάποιο μικρό μπέρδεμα προφανώς έχει γίνει, ίσως να μπερδεύτηκε η κοπέλα και έγινε κάποιο λάθος, καλό θα ήταν για να μην ταλαιπωρείσαι να στείλεις όπως σου λένε και στο Fb 

Δημοσ.

Με πηρε τηλ το παιδι που καναμε την αιτηση και μου ειπε να πληρωνω ανα δυο μηνες το ποσο... Δεν μπορεσα να καταλαβω το σκεπτικο αφου το προπληρωμενο ηταν μεχρι τελος σεπτεμβριου, που τουε ουσιαστικα θα παω και φανταρος

Δημοσ.

Ξαναμιλησαμε... Μου ειπε να το πληρωνω ανα διμηνο , ενω το αρχικο προπληρωμενο ειναι μεχρι τελη σεπτεμβριου...και ολο αυτο εγινε επειδη εκανα μεταφορα γραμμης...

Εν τελη μου ειπαν το 2 μηνο θα βγει ~30€ και ισως και λιγοτερα + μετακομιση ~50€ συνολο θεωρητικα ~80€.

Περιμενουν απαντηση μου, τους ειπα οτι και καλα θα ξαναπαρω τηλ στην εξυπηρετηση που θα κανω και αυτο γιατι δεν μου κολαει...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τα 30 εξαρτάται από το πακέτο ποιο είναι ?? είχες και τηλεφωνικό αριθμό ?? κατά την μεταφορά ?? που δεν έπρεπε να χάσεις ??

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπον βγηκε μετα απο καιρο η απαντηση απ το λογιστηριο...

Μου ζηταν να πληρωσω 17€ παραπανω απ οτι ειχαμε συμφωνησει γιατι εκακαν εκκαθαριση και μου αλλαξανε πακετο απο προπληρωμενο σε 4net double play, και θα πληρωσω παραπανω και θα χω και λιγοτερο καιρο ιντερνετ..

Ε θα μας τρελανουν... Και ολα αυτα για δικο τους λαθος!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδια αν δε το πληρωσω και αλλαξει εταιρεια η συγκεκριμενη γραμμη σε αλλο ονομα, μπορουν να με κανουν κατι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...