pekorin Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 έχω την αίσθηση οτι προσπαθούν να σε τυλίξουν. μετά το 12μηνο ή 6μηνο συμβόλαιο ανανεώνεται αυτόματα σε αορίστου αλλά μπορείς να αιτηθείς τη διακοπή του ανα πάσα στιγμή. (free). να μην το αποδεχθείς & προσπάθησε να μιλήσεις face2face με κάποιον/α υπεύθυνο/η. βεβαιώσου πρώτα γι'αυτά που έχεις υπογράψει. πρώτα πρέπει να βεβαιωθεί και μετά θα ήταν καλύτερα να μην έχει τηλεφωνική επικοινωνία αλλά γραπτή ώστε να έχει και αποδεικτικά . Μπορεί να στείλει στο fb https://www.facebook.com/Forthnet/app_482802375174799
mclein7 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 πρώτα πρέπει να βεβαιωθεί και μετά θα ήταν καλύτερα να μην έχει τηλεφωνική επικοινωνία αλλά γραπτή ώστε να έχει και αποδεικτικά . Μπορεί να στείλει στο fb https://www.facebook.com/Forthnet/app_482802375174799 ΣΩΣΤΟ αλλά οι συνομιλίες καταγράφονται. (σημειώνεις ώρα, ημέρα κ το ονοματεπώνυμο του υπαλλήλου κ μια χαρά τα θυμούνται όλα) !
kostakiss Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Πηγα το πρωι στη φορθνετ που εκανα την αιτηση μετακομισης. Ηταν εκει μια κοπελιτσα πολυ εξυπηρετικη και μου ειπε επειδη ελειπε το παιδι που καναμε την αιτηση οτι θα το στειλει αυριο ο ιδιος και οτι απ τα κεντρικα κανουν καμια βδομαδα να απαντησουν. Ουτε η ιδια ηξερε για την ανανεωση συμβολαιου στο προπληρωμενο πακετο το οποιο το επιβεβαιωσε τηλεφωνικα μιας και την ψιλοπιεσα γιατι δεν θα ειχα καθολου ιντερνετ, για το οποιο ζητησε αρση μεχρι να διευθετηθει.
mclein7 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Πηγα το πρωι στη φορθνετ που εκανα την αιτηση μετακομισης. Ηταν εκει μια κοπελιτσα πολυ εξυπηρετικη και μου ειπε επειδη ελειπε το παιδι που καναμε την αιτηση οτι θα το στειλει αυριο ο ιδιος και οτι απ τα κεντρικα κανουν καμια βδομαδα να απαντησουν. Ουτε η ιδια ηξερε για την ανανεωση συμβολαιου στο προπληρωμενο πακετο το οποιο το επιβεβαιωσε τηλεφωνικα μιας και την ψιλοπιεσα γιατι δεν θα ειχα καθολου ιντερνετ, για το οποιο ζητησε αρση μεχρι να διευθετηθει. φαντάζομαι θα ξαναπεράσεις αύριο, σωστά ;;;;
kostakiss Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Περιμενω υποτιθεται να με ενημερωσουν τηλεφωνικα, εκτος αν μου το κοψουν.. Τοτε θα χω θεμα πραγματικα
metaxotis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 κάποιο μικρό μπέρδεμα προφανώς έχει γίνει, ίσως να μπερδεύτηκε η κοπέλα και έγινε κάποιο λάθος, καλό θα ήταν για να μην ταλαιπωρείσαι να στείλεις όπως σου λένε και στο Fb
kostantinos12 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 καλύτερα να στέλνεις κάτι γραπτως παρά να μπλέκεις στα τηλέφωνα
kostakiss Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Με πηρε τηλ το παιδι που καναμε την αιτηση και μου ειπε να πληρωνω ανα δυο μηνες το ποσο... Δεν μπορεσα να καταλαβω το σκεπτικο αφου το προπληρωμενο ηταν μεχρι τελος σεπτεμβριου, που τουε ουσιαστικα θα παω και φανταρος
kostakiss Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Ξαναμιλησαμε... Μου ειπε να το πληρωνω ανα διμηνο , ενω το αρχικο προπληρωμενο ειναι μεχρι τελη σεπτεμβριου...και ολο αυτο εγινε επειδη εκανα μεταφορα γραμμης... Εν τελη μου ειπαν το 2 μηνο θα βγει ~30€ και ισως και λιγοτερα + μετακομιση ~50€ συνολο θεωρητικα ~80€. Περιμενουν απαντηση μου, τους ειπα οτι και καλα θα ξαναπαρω τηλ στην εξυπηρετηση που θα κανω και αυτο γιατι δεν μου κολαει...
vasi Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 τα 30 εξαρτάται από το πακέτο ποιο είναι ?? είχες και τηλεφωνικό αριθμό ?? κατά την μεταφορά ?? που δεν έπρεπε να χάσεις ??
kostakiss Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Λοιπον βγηκε μετα απο καιρο η απαντηση απ το λογιστηριο... Μου ζηταν να πληρωσω 17€ παραπανω απ οτι ειχαμε συμφωνησει γιατι εκακαν εκκαθαριση και μου αλλαξανε πακετο απο προπληρωμενο σε 4net double play, και θα πληρωσω παραπανω και θα χω και λιγοτερο καιρο ιντερνετ.. Ε θα μας τρελανουν... Και ολα αυτα για δικο τους λαθος!
kostakiss Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδια αν δε το πληρωσω και αλλαξει εταιρεια η συγκεκριμενη γραμμη σε αλλο ονομα, μπορουν να με κανουν κατι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα