Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Είχα μια γραμμή στην Κομοτηνή προπληρωμένη για ενα χρονο, μόνο για ίντερνετ και επειδη ξενοικιασα την μετεφερα Θεσσαλονικη. Ρωτησα και τηλεφωνικα και οι τιμες που μου ειπαν ηταν 49-75€. Οταν πηγα λοιπον να κανω την μετακομιση μου ειπαν οτι η τιμη ειναι στα 50€.

Να σημειωσω οτι η γραμμη ειναι στο ονομα της γιαγιας μου, εκανα την αιτηση για μετακομιση και μετα απο καποιες βδομαδες που ενεργοποιηθηκε η υπηρεσια μου ηρθε λογαριασμος 132€. Πηγα στα καταστηματα και με ενημερωσαν οτι γινεται αυτοματα ανανεωση συμβολαιου αν γινει μετακομιση γραμμης σε αλλη πολη.

Εγω γι αυτο δεν ενημερωθηκα ποτε και στη τελικη δεν το θελω γιατι σεπτεμβριο θα μπω στρατο.

Ισως να χω υπογραψει(εγω , οχι η γιαγια μου) , αλλα δεν ενημερωθηκα ποτε.

Μιλησα και τηλεφωνικα και δεν μπορουν να με εξυπηρετησουν, και ολα αυτα για κατι ΠΡΟπληρωμενο...

Τι ενεργειες μπορω και εχω δικαιωμα να κανω;

Ευχαριστω για τον χρονο σας!

Δημοσ.

έχω την αίσθηση οτι προσπαθούν να σε τυλίξουν.

μετά το 12μηνο ή 6μηνο συμβόλαιο ανανεώνεται αυτόματα σε αορίστου

αλλά μπορείς να αιτηθείς τη διακοπή του ανα πάσα στιγμή. (free).

να μην το αποδεχθείς & προσπάθησε να μιλήσεις face2face με κάποιον/α υπεύθυνο/η.

βεβαιώσου πρώτα γι'αυτά που έχεις υπογράψει.

Δημοσ.

Που θα τον βρω; Απ το τηλεφωνο;

Δλδ να παω να ζητησω αυτο που υπεγραψα;;

φαντάζομαι μιλάμε για forthnet (στην ελλάδα είναι βασικοί ύποπτοι).

αυτό που υπέγραψες το έχεις ΚΑΙ εσύ. να το βρεις κ να πάρεις στα τηλέφωνα που υπάρχουν εκεί 

ή να περάσεις από κάποιο "φυσικό" κατάστημα.

Δημοσ.

Τα εχω κρατησει ολα, εχω αυτο που ανεβασα πριν και αλλη μια σελιδα που λεει αιτηση προσθαφαιρεσης επιπλεον χαρακτηριστικων υπηρεσιας

http://s28.postimg.org/5zr10pxy5/image.jpg

(Αυτα τα 2 πηρα οταν εκανα την αιτηση και μαλιστα ειναι και συρραμενα)

Δημοσ.

Ωραία θα τους πάρεις ένα τηλέφωνο και θα τους πεις να σου εξηγήσουν που αναγράφεται αυτός ο όρος στο συμβόλαιο.

Από εκει και περα μπορείς να κάνεις καταγγελία με e-mail στην http://www.efpolis.gr/και στον http://www.synigoroskatanaloti.gr/index.html και να διεκδικήσεις τα χρήματα σου πίσω.

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχει περιπτωση να υπεγραψα καποια συμβαση και να μην μου την εδωσαν; (Περασε και καιρος και δεν θυμαμαι) γιατι αν ειναι αυτα που μου εδωσαν δεν λεει τπτ σχετικο

Δημοσ.

Στην Αθήνα που χρειάστηκε να κάνω μεταφορά λόγο μετακόμισης, έπρεπε να πάω σε κατάστημα Forthnet να συμπληρώσω και να υπογράψω την αίτηση. δεν δέχονταν τηλεφωνικά. Εσύ πήγες σε κατάστημα; Υπέγραψες κάτι;

Δημοσ.

Λογικα καπου θα υπεγραψα αλλα τα (2) χαρτια που πηρα εγω, στους ορους δεν αναγραφεται κατι τετοιο

Δημοσ.

Υπαρχει περιπτωση να υπεγραψα καποια συμβαση και να μην μου την εδωσαν; (Περασε και καιρος και δεν θυμαμαι) γιατι αν ειναι αυτα που μου εδωσαν δεν λεει τπτ σχετικο

99% όχι αλλά το 1% περιλαμβάνει την απροσεξία/αδιαφορία σου. (τότε, στην οποία τώρα πατάνε).

πήγαινε οπωσδήποτε σε κάποιο κατάστημα, ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ.

Δημοσ.

Μιλησα μολις τηλεφωνικα μαζι τους.

Η κοπελα ηταν εξυπηρετικοτατη. Της εξηγησα την κατασταση και μου ειπε οτι δυατηζως πρεπει να παω απ το καταστημα που εκανα την αιτηση , και αυτοι απο κει να στειλουν οτι εκαναν λαθος στα κεντρικα.

Παντως μου εκανα προσωρινα αρση της φραγης μεχρι τη δευτερα.

Ελπιζω να βρω το δικιο μου τοτε

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Είχα μια γραμμή στην Κομοτηνή προπληρωμένη για ενα χρονο, μόνο για ίντερνετ και επειδη ξενοικιασα την μετεφερα Θεσσαλονικη. Ρωτησα και τηλεφωνικα και οι τιμες που μου ειπαν ηταν 49-75€. Οταν πηγα λοιπον να κανω την μετακομιση μου ειπαν οτι η τιμη ειναι στα 50€.

Να σημειωσω οτι η γραμμη ειναι στο ονομα της γιαγιας μου, εκανα την αιτηση για μετακομιση και μετα απο καποιες βδομαδες που ενεργοποιηθηκε η υπηρεσια μου ηρθε λογαριασμος 132€. Πηγα στα καταστηματα και με ενημερωσαν οτι γινεται αυτοματα ανανεωση συμβολαιου αν γινει μετακομιση γραμμης σε αλλη πολη.

Εγω γι αυτο δεν ενημερωθηκα ποτε και στη τελικη δεν το θελω γιατι σεπτεμβριο θα μπω στρατο.

Ισως να χω υπογραψει(εγω , οχι η γιαγια μου) , αλλα δεν ενημερωθηκα ποτε.

Μιλησα και τηλεφωνικα και δεν μπορουν να με εξυπηρετησουν, και ολα αυτα για κατι ΠΡΟπληρωμενο...

Τι ενεργειες μπορω και εχω δικαιωμα να κανω;

Ευχαριστω για τον χρονο σας!

Τράβα μία καταγγελία στην EETT και θα δεις τι τροπάριο θα αλλάξουν

Δημοσ.

Αν μου δωσουν δικιο θα το κανω.. Εκτος αν προσφερουν τιποτα αξιολογο για να το αποφυγουν :ρ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...