kostakiss Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα σε όλους. Είχα μια γραμμή στην Κομοτηνή προπληρωμένη για ενα χρονο, μόνο για ίντερνετ και επειδη ξενοικιασα την μετεφερα Θεσσαλονικη. Ρωτησα και τηλεφωνικα και οι τιμες που μου ειπαν ηταν 49-75€. Οταν πηγα λοιπον να κανω την μετακομιση μου ειπαν οτι η τιμη ειναι στα 50€. Να σημειωσω οτι η γραμμη ειναι στο ονομα της γιαγιας μου, εκανα την αιτηση για μετακομιση και μετα απο καποιες βδομαδες που ενεργοποιηθηκε η υπηρεσια μου ηρθε λογαριασμος 132€. Πηγα στα καταστηματα και με ενημερωσαν οτι γινεται αυτοματα ανανεωση συμβολαιου αν γινει μετακομιση γραμμης σε αλλη πολη. Εγω γι αυτο δεν ενημερωθηκα ποτε και στη τελικη δεν το θελω γιατι σεπτεμβριο θα μπω στρατο. Ισως να χω υπογραψει(εγω , οχι η γιαγια μου) , αλλα δεν ενημερωθηκα ποτε. Μιλησα και τηλεφωνικα και δεν μπορουν να με εξυπηρετησουν, και ολα αυτα για κατι ΠΡΟπληρωμενο... Τι ενεργειες μπορω και εχω δικαιωμα να κανω; Ευχαριστω για τον χρονο σας!
mclein7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 έχω την αίσθηση οτι προσπαθούν να σε τυλίξουν. μετά το 12μηνο ή 6μηνο συμβόλαιο ανανεώνεται αυτόματα σε αορίστου αλλά μπορείς να αιτηθείς τη διακοπή του ανα πάσα στιγμή. (free). να μην το αποδεχθείς & προσπάθησε να μιλήσεις face2face με κάποιον/α υπεύθυνο/η. βεβαιώσου πρώτα γι'αυτά που έχεις υπογράψει.
kostakiss Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Που θα τον βρω; Απ το τηλεφωνο; Δλδ να παω να ζητησω αυτο που υπεγραψα;;
mclein7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Που θα τον βρω; Απ το τηλεφωνο; Δλδ να παω να ζητησω αυτο που υπεγραψα;; φαντάζομαι μιλάμε για forthnet (στην ελλάδα είναι βασικοί ύποπτοι). αυτό που υπέγραψες το έχεις ΚΑΙ εσύ. να το βρεις κ να πάρεις στα τηλέφωνα που υπάρχουν εκεί ή να περάσεις από κάποιο "φυσικό" κατάστημα.
kostakiss Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Θελω να πιστευω οτι ειναι αυτο στην παρακατω φωτο , το οποιο δεν αναφερει κατι σχετικο. http://s9.postimg.org/nozyhfjhb/image.jpg
mclein7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Θελω να πιστευω οτι ειναι αυτο στην παρακατω φωτο , το οποιο δεν αναφερει κατι σχετικο. http://s9.postimg.org/nozyhfjhb/image.jpg λογικά έχεις 2 ως 4 σελίδες που αναγράφουν λεπτομερώς τη σύμβαση.
kostakiss Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Τα εχω κρατησει ολα, εχω αυτο που ανεβασα πριν και αλλη μια σελιδα που λεει αιτηση προσθαφαιρεσης επιπλεον χαρακτηριστικων υπηρεσιας http://s28.postimg.org/5zr10pxy5/image.jpg (Αυτα τα 2 πηρα οταν εκανα την αιτηση και μαλιστα ειναι και συρραμενα)
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Ωραία θα τους πάρεις ένα τηλέφωνο και θα τους πεις να σου εξηγήσουν που αναγράφεται αυτός ο όρος στο συμβόλαιο. Από εκει και περα μπορείς να κάνεις καταγγελία με e-mail στην http://www.efpolis.gr/και στον http://www.synigoroskatanaloti.gr/index.html και να διεκδικήσεις τα χρήματα σου πίσω. 1
kostakiss Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Υπαρχει περιπτωση να υπεγραψα καποια συμβαση και να μην μου την εδωσαν; (Περασε και καιρος και δεν θυμαμαι) γιατι αν ειναι αυτα που μου εδωσαν δεν λεει τπτ σχετικο
firewalker Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Στην Αθήνα που χρειάστηκε να κάνω μεταφορά λόγο μετακόμισης, έπρεπε να πάω σε κατάστημα Forthnet να συμπληρώσω και να υπογράψω την αίτηση. δεν δέχονταν τηλεφωνικά. Εσύ πήγες σε κατάστημα; Υπέγραψες κάτι;
kostakiss Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Λογικα καπου θα υπεγραψα αλλα τα (2) χαρτια που πηρα εγω, στους ορους δεν αναγραφεται κατι τετοιο
mclein7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Υπαρχει περιπτωση να υπεγραψα καποια συμβαση και να μην μου την εδωσαν; (Περασε και καιρος και δεν θυμαμαι) γιατι αν ειναι αυτα που μου εδωσαν δεν λεει τπτ σχετικο 99% όχι αλλά το 1% περιλαμβάνει την απροσεξία/αδιαφορία σου. (τότε, στην οποία τώρα πατάνε). πήγαινε οπωσδήποτε σε κάποιο κατάστημα, ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ.
kostakiss Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Μιλησα μολις τηλεφωνικα μαζι τους. Η κοπελα ηταν εξυπηρετικοτατη. Της εξηγησα την κατασταση και μου ειπε οτι δυατηζως πρεπει να παω απ το καταστημα που εκανα την αιτηση , και αυτοι απο κει να στειλουν οτι εκαναν λαθος στα κεντρικα. Παντως μου εκανα προσωρινα αρση της φραγης μεχρι τη δευτερα. Ελπιζω να βρω το δικιο μου τοτε
HadesGR Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα σε όλους. Είχα μια γραμμή στην Κομοτηνή προπληρωμένη για ενα χρονο, μόνο για ίντερνετ και επειδη ξενοικιασα την μετεφερα Θεσσαλονικη. Ρωτησα και τηλεφωνικα και οι τιμες που μου ειπαν ηταν 49-75€. Οταν πηγα λοιπον να κανω την μετακομιση μου ειπαν οτι η τιμη ειναι στα 50€. Να σημειωσω οτι η γραμμη ειναι στο ονομα της γιαγιας μου, εκανα την αιτηση για μετακομιση και μετα απο καποιες βδομαδες που ενεργοποιηθηκε η υπηρεσια μου ηρθε λογαριασμος 132€. Πηγα στα καταστηματα και με ενημερωσαν οτι γινεται αυτοματα ανανεωση συμβολαιου αν γινει μετακομιση γραμμης σε αλλη πολη. Εγω γι αυτο δεν ενημερωθηκα ποτε και στη τελικη δεν το θελω γιατι σεπτεμβριο θα μπω στρατο. Ισως να χω υπογραψει(εγω , οχι η γιαγια μου) , αλλα δεν ενημερωθηκα ποτε. Μιλησα και τηλεφωνικα και δεν μπορουν να με εξυπηρετησουν, και ολα αυτα για κατι ΠΡΟπληρωμενο... Τι ενεργειες μπορω και εχω δικαιωμα να κανω; Ευχαριστω για τον χρονο σας! Τράβα μία καταγγελία στην EETT και θα δεις τι τροπάριο θα αλλάξουν
kostakiss Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Αν μου δωσουν δικιο θα το κανω.. Εκτος αν προσφερουν τιποτα αξιολογο για να το αποφυγουν :ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα