Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα τήν αλλαγή μητρικής μνήμης ραμ και επεξεργαστή σε i3 απο duo τα fps είναι κολημένα στο 60 ουτε πάνω ούτε κάτω ενώ στης ρυθμήσεις του παιχνιδιου (league of legends) η επιλογή για τα fps είναι χωρίς όριο.

Η κάρτα γραφικών είναι μία amd δέν θυμάμαι ακριβός αλλά είμαι σίγουρος οτι μπορεί να παίξει παραπάνω και το οτι κολημένο στο 60 και παίζει μόνο 2-3 fps πάνω κάτω μου κινεί τήν περιέργεια.

Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμηση στο bios?

H οθόνη μου μπορεί να αναβάσει παραπάνω fps είναι δοκιμασμένη.

Καμιά ιδέα?

Δημοσ.

Έχεις ενεργοποιημένο το Vsync

Λέει οτι στις ρυθμίσεις του παιχνιδιού ειναι δίχως όριο. Μήπως έχει το vsync που βάζει το λογισμικό της AMD απο το catalyst control center ;

Δημοσ.

Λέει οτι στις ρυθμίσεις του παιχνιδιού ειναι δίχως όριο. Μήπως έχει το vsync που βάζει το λογισμικό της AMD απο το catalyst control center ;μμ

Μπορείς να μου το ξηγήσεις λίγο αυτο?

Οοπ Παιδιά αυτό ήταν. Ξεκλίκαρα το vsync μέσα απο τής ρυθμήσεις του λόλ δέν το είχα ξαναδοκιμάσει και εκτοξευτικαν στα 180!

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Μπορείς να μου το ξηγήσεις λίγο αυτο?

Οοπ Παιδιά αυτό ήταν. Ξεκλίκαρα το vsync μέσα απο τής ρυθμήσεις του λόλ δέν το είχα ξαναδοκιμάσει και εκτοξευτικαν στα 180!

Ευχαριστώ πολύ.

To Vsync κανει συγχρονισμο με τα hertz της οθόνης σου (60 hertz)

Χωρις Vsync εκτοξεύεται στα 100+ (αναλογα με την καρτα) αλλα κανει καποια σπασίματα στα games.

Δες σε ποια games σε βολεύει ή θες να βλέπεις ποσα πιάνει η κάρτα σου και σε αλλα να το βαζεις να ειναι σταθερά.

Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγώ κάτι παιδιά..

δηλαδή χωρις το vsnyc κάνει μόνο κάποια σπασίματα στα Games?

δηλαδή προτιμότερο είναι να το έχεις η όχι?

Στο lol ναι να το έχεις.Σε games που έχεις λιγότερα από 60FPS δεν χρειάζεται!

Δημοσ.

Εμένα πρόκειτε για κατάστημα (internet cafe) οπότε είναι και θέμα pestige να έχω πολλά fps..

Tο καλύτερό μου pc βαράει 360fps..

Αλλά απο 40 και πάνω δέν καταλαβαίνεις καμία διαφορά.

Δημοσ.

Εμένα πρόκειτε για κατάστημα (internet cafe) οπότε είναι και θέμα pestige να έχω πολλά fps..

Aμα εχεις οθονη 60 Ηertz δεν υπαρχει διαφορα.

Μονο για να νιωθεις οτι "κουβαλάει" καλα το pc απο hardware.

Yπαρχουν οθονες με 120 hertz για gaming αλλα πανε πανακριβα...

http://www.blurbusters.com/faq/120hz-monitors/

Δημοσ.

Από 60 και πάνω δεν καταλαβαίνεις διαφορά.Από 40-60 μια χαρά διαφορά καταλαβαίνεις :P .Καλύτερα να έχεις σταθερά FPS χωρίς σπασίματα παρά να έχεις >60FPS που στην τελική είναι και άχρηστα.Βάλε το VSync σε games που το χρειάζονται όπως το lol και άστο εκτός σε βαριά games που είναι <60FPS.

• Like 1
Δημοσ.

Από 60 και πάνω δεν καταλαβαίνεις διαφορά.Από 40-60 μια χαρά διαφορά καταλαβαίνεις :P .Καλύτερα να έχεις σταθερά FPS χωρίς σπασίματα παρά να έχεις >60FPS που στην τελική είναι και άχρηστα.Βάλε το VSync σε games που το χρειάζονται όπως το lol και άστο εκτός σε βαριά games που είναι <60FPS.

Θα διαφωνήσω φίλε μου μαζί σου ΑΠΟ 40 άν είναι σταθερά σε fights κτλ εισαι κομπέ παίζεις μιά χαρά δέν καταλαβαίνεισ διαφορά καμία απολύτος.

Τωρα άν εσύ ενοείς να έχεις 40 γενικά στο game  και σε fighting να πάς 25-30 και μετά πάλι 40 τοτε οκ ναι θα καταλάβεις διαφορά αλλά οταν είναι 40 fps η εικόνα σου kai meta 60 δέν καταλαβαίνεις καμία διαφορά Μαλιστα σε διάφορα άρθρα αναφέρουν γενικότερα για τα frames που μπορεί να αντιλιφθεί το ανθρόπινο μάτι και είναι πολύ λιγότερα απο αυτά που συζητάμε εδω.

Δημοσ.

εγω θα διαφωνισω μαζι σου,οσο πιο ψηλα fps και σταθερα εχεις τοσο πιο smooth ειναι η εικονα που εχεις.

Καμια σχεση τα 40 με τα 60 και τα 60 με τα 120.

Οσο παραξενο και να σου φαινεται,ευκολα μπορεις να αντιληφθεις τα καρε που βλεπεις ποσο ειναι ειδικα αν εισαι με Vsync ON.

Τα παραπανω προσωπικη εμπειρια εχοντας 120 ωρες BF3 και 290 ωρες BF4.

• Like 1
Δημοσ.

Θα διαφωνήσω φίλε μου μαζί σου ΑΠΟ 40 άν είναι σταθερά σε fights κτλ εισαι κομπέ παίζεις μιά χαρά δέν καταλαβαίνεισ διαφορά καμία απολύτος.

Τωρα άν εσύ ενοείς να έχεις 40 γενικά στο game  και σε fighting να πάς 25-30 και μετά πάλι 40 τοτε οκ ναι θα καταλάβεις διαφορά αλλά οταν είναι 40 fps η εικόνα σου kai meta 60 δέν καταλαβαίνεις καμία διαφορά Μαλιστα σε διάφορα άρθρα αναφέρουν γενικότερα για τα frames που μπορεί να αντιλιφθεί το ανθρόπινο μάτι και είναι πολύ λιγότερα απο αυτά που συζητάμε εδω.

Διαφορά από τα 40 στα 60 υπάρχει και μάλιστα μεγάλη.Παίξε ένα game σε ένα σύστημα με 40 περίπου σταθερά fps και παίξε το ίδιο game σε ένα πιο δυνατό PC με 60 σταθερά fps και πες μου αν υπάρχει διαφορά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...