voltmod Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Σύμφωνα με πληροφορίες του TechCrunch, η γνωστή εταιρεία από την Ταϊβάν, ASUS, βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης μίας "φορετής" συσκευής με Android Wear (smartwatch) με κόστος που θα βρίσκεται ανάμεσα σε $99 και $149.Με λίγα λόγια, θα είναι τουλάχιστον $50 φθηνότερη από το Samsung Gear Live ή το LG G Watch. Σύμφωνα με το TechCrunch, η ASUS άφησε να εννοηθεί ότι ο χρήστης της συσκευής, θα μπορεί να χρησιμοποιεί και χειρονομίες για τον χειρισμό της, πέρα από τα γνωστά taps και swipes στην οθόνη αφής, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είναι σίγουρο ότι θα υποστηρίζεται από τη τελική μορφή της συσκευής. Όσο αφορά στην τελευταία, το πιθανότερο είναι ότι θα διαθέτει τεχνολογίας AMOLED, σαν αυτή που ενσωματώνει το Gear Live της Samsung. Σύμφωνα με άλλες πηγές, η ASUS στοχεύει να παρουσιάσει τη λεπτότερη συσκευή του είδους, ενώ η κωδική ονομασία της είναι "Robin" (στην εικόνα είναι ένα concept που δεν αντιπροσωπεύει το πραγματικό προϊόν έχετε υπόψη σας) Η ASUS θα αποκαλύψει τη συσκευή στο κοινό στην έκθεση IFA που όπως κάθε χρόνο θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο, στη Γερμανία, τον Σεπτέμβριο. Site: Engadget Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lousifer2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 50$ διαφορά?στην Ελλάδα αν δεν έρθουν με ίδια τιμή η διαφορά τους θα είναι 10 ευρώ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexatreides Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Και τώρα θα γίνει το "έλα να δεις". Πόλεμος τιμών, μοντέλων, κλπ. Θα έχει πλάκα. Σε κάνα-δυο χρόνια θα αγοράζουμε και Android ρολογάκια στο τοπικό πανηγύρι ενώ θα κυκλοφορήσουν και εκδόσεις με πλατίνα και brilliant για τους πλούσιους Άραβες/Ρώσους/κλπ. Να δούμε μετά τα ρολόγια (και γυαλιά τι άλλο θα "φορεθεί". Ξέρω ήδη για δικτύωση αυτοκινήτων, για εξαρτήματα που αφορούν γυμναστική. Παρακαλώ διαφωτήστε με αν ξέρετε περαιτέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tara493 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Android εσώρουχα στην αγορά!!! Ο λαός τα ζητά Πέρα από την πλάκα, γιατί είναι ανάγκη το ρολόι σου να είναι smart? Δεν σου φτάνει το κινητό /tablet /laptop /desktop? Θέλω να πω δεν έχουμε αρκετούς υπολογιστές γύρω μας ...? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexatreides Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Προς tara493: σε λίγο και πολλά πράγματα μέσα μας θα είμαι "smart". Δεν εννοώ ..... π.χ. Βηματοδότες. Tara άστα μας έχουν καλωδιώσει πανταχόθεν. Ευχαριστώ δεν θα πάρω (για αυτό άλλωστε και το περιπαιχτικό μου σχόλιο). Θυμάμαι (είμαι 46 ετών) τα πρώτα ηλεκτρονικά ρολόγια. Κάτι SEIKO. Από τότε ονειρευόμασταν το "beam me up Mr. Zulu". Δεν βλέπαμε όμως τη ΛΟΥΜΠΑ και πιαστήκαμε στη φάκα. Μιχάλης. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bounce2 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Και αν πετύχει απο πίσω περιμένουν καμιά δεκαριά Κινέζικες εταιρίες έτοιμες να το πουλήσουν στη μισή τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xteliox Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 ..μπορεί να φορεθεί και στο πόδι, ως βραχιόλι φυλακισμένων.. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 @xteliox white collar φάση χάχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Calexako Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Νομίζω ότι τώρα αρχίζει ο μεγάλος ανταγωνισμός και να δούμε πωλήσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Richard Axel Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Τι γίνετε ρε παιδιά με τα ρολόγια, βγήκε καμιά έρευνα που λέει ότι όλοι πρέπει να αποκτήσουμε έξυπνο ρολόι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IsolatedParania Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Άντε, έλα πάμε, κι άλλο ένα ακόμα smartwatch. Προβατάκια, μπείτε στην σειρά, έρχεται κουτόχορτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsisr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Άντε, έλα πάμε, κι άλλο ένα ακόμα smartwatch. Προβατάκια, μπείτε στην σειρά, έρχεται κουτόχορτο. εσύ ποιος είσαι ο βοσκός; τι κολλημένα μυαλά είστε κάποιοι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChimairaX Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Όποιος γουστάρει τα παίρνει. Όποιος δεν γουστάρει δεν τα παίρνει. Τι μαλακίες διαβάζω εδώ μέσα και νευριάζω... Και το Fleshlight υπάρχει αλλά όλοι βολεύονται και με το χέρι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tara493 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Προς tara493: σε λίγο και πολλά πράγματα μέσα μας θα είμαι "smart". Δεν εννοώ ..... π.χ. Βηματοδότες. Tara άστα μας έχουν καλωδιώσει πανταχόθεν. Ευχαριστώ δεν θα πάρω (για αυτό άλλωστε και το περιπαιχτικό μου σχόλιο). Θυμάμαι (είμαι 46 ετών) τα πρώτα ηλεκτρονικά ρολόγια. Κάτι SEIKO. Από τότε ονειρευόμασταν το "beam me up Mr. Zulu". Δεν βλέπαμε όμως τη ΛΟΥΜΠΑ και πιαστήκαμε στη φάκα. Μιχάλης. Sent from my iPhone using Insomnia Απλώς δεν βλέπω την ανάγκη να χρειάζεται να φορτίζεις το ρολόι σου μια φορα τις 3 μέρες για να σου λέει την ώρα.... Δεν θέλω να φανώ "στενόμυαλος" αλλά το θεωρώ ανούσιο.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα