Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αναβάθμιση Android 4.4.4 KitKat για τις συσκευές της Sony, Xperia Z1 Compact, Xperia Z1 και Xperia Z Ultra ξεκίνησε OTA (Over-The-Air).

Αν δεν έχετε λάβει τη σχετική ειδοποίηση για την αναβάθμιση -ενδεχομένως να αργήσει σε μερικές περιοχές για κάποιες μέρες- μπορείτε να ελέγξετε για την διαθεσιμότητα της μέσω του λογισμικού Sony PC Companion. Τη περασμένη εβδομάδα, η Google ανακοίνωσε τη διάθεση της αναβάθμισης Android 4.4.4 KitKat για συσκευές Nexus, η οποία ουσιαστικά διορθώνει ένα πρόβλημα στο OpenSSL (διορθώνει ένα κενό ασφαλείας).

Στη περίπτωση των τριών συσκευών της Sony, υπάρχουν κάποιες επιπλέον αλλαγές (νέος Xperia launcher σαν αυτός του Xperia Z2, Simple Home launcher, TV SideView app, βελτιώσεις στη κάμερα κ.ά) και θα πρέπει να τονίσουμε, ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση -έκδοση 14.4.A.0.108- συμπεριλαμβάνονται και οι διορθώσεις σε bugs, αλλά και οι βελτιώσεις στη σταθερότητα και στην απόδοση που έφερε και η έκδοση Android 4.4.3 του λογισμικού.

Link.png Site: GSMArena

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα δύο φορές έχει προσπαθήσει το nexus 7 2012 να την βάλει με αποτυχία κατά την εγκατάσταση μου βγάζει τριγωνάκι με θαυμαστικό μετά από reset η συσκευή δουλεύει κανονικά δείχνει version 4.4.3 αλλά η αριθμομηχανή του συστήματος έχει χαλάσει, δεν έχω παρατηρήσει αν έχει χαλάσει κάτι άλλο. Αν ξέρει κάποιος πως φτιάχνει ας μου πει.

Δημοσ.

Εμείς με ελληνικο note 2 ποτε θα πάμε σε kit kat? σύμφωνα με την ελληνικη αντιπροσωπεία θα περιμεεεεενουμεεεεε να ερθει ειδοποίηση. Φέξε μου και γλυστρησα δηλαδη :-/

• Like 2
Δημοσ.

Εμείς με ελληνικο note 2 ποτε θα πάμε σε kit kat? σύμφωνα με την ελληνικη αντιπροσωπεία θα περιμεεεεενουμεεεεε να ερθει ειδοποίηση. Φέξε μου και γλυστρησα δηλαδη :-/

Άλλη φορα λοιπον ευρωπαικες συσκευες.....παντα ετσι γινεται αγαπητε....αληθεια αγοραζει καποιος (που ασχολεται με το νετ και τα φορουμς) συσκευες ελληνικης αντιπροσωπιας? του αρεσει να τις πληρωνει χρυσαφι....???

Κατοχος (ευρωπαικου - Γερμανικου)  Note2 με επισημη 4.4.2 εδώ και μηνες....

Edit: Περασε την μεσω odin να ησυχασεις.....

• Like 1
Δημοσ.

Άλλη φορα λοιπον ευρωπαικες συσκευες.....παντα ετσι γινεται αγαπητε....αληθεια αγοραζει καποιος (που ασχολεται με το νετ και τα φορουμς) συσκευες ελληνικης αντιπροσωπιας? του αρεσει να τις πληρωνει χρυσαφι....???

Κατοχος (ευρωπαικου - Γερμανικου)  Note2 με επισημη 4.4.2 εδώ και μηνες....

Edit: Περασε την μεσω odin να ησυχασεις.....

Ακριβώς όπως τα λες. Τα ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας έχουν και το πλεονέκτημα των πιο γρήγορων αναβαθμίσεων. Και φυσικά με την ίδια εγγύηση όπως όλα.

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνω με τους προλαλησαντες, εχει τυχει να δω τρελες περιπτωσεις απο τυπαδες διατεθημενους να δωσουν 100-150€ για την ιδια συσκευη απλα ελληνικη.

Τι να πω...

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις μου ήρθε η αναβάθμιση για το Note 2
Δημοσ.

Αριθμος ποστ που γκρινιαζουν σε καθε ενα ναυαρχιδα που εχει μεγαλο μεγεθος: 236.566.232

Αριθμος ατομων που εχουν αγορασει ναυαρχιδα με μικρες διαστασεις (Z1 compact): 5

Αν το θεμα μιλαγε για καμια απο αυτες τις 'μεγαλες' ναυαρχιδες τουβλα, θα ειχαμε ηδη 500 σπαμ-ποστς για το μεγεθος κλπ

ΝεοΕλληνα, εισαι μεγαλος παιχτης τελικα!!!!

• Like 1
Δημοσ.

εμεις με το κανονικο xperia z γιατι να μην παμε και εμεις στην 4.4.4 αντι για την 4.4.3 που ακουγεται οτι θα βγει που δεν το βλεπω

Δημοσ.

εμείς πάλι με το moto G έχουμε ξεχαστεί... ακόμα με 4.4.2 και δεν βλέπω φως! είναι που θα παίρναμε τις αναβαθμίσεις πρώτοι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...