Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις αγόρασα το Corsair-RM-Series-RM850-80Plus-Gold καθως σκοπευω να κανω upgrade στο pc μου στο μελλον ! Προς το παρον ομως ολα τα υπολοιπα μεσα στο pc ειναι τεσσαρων χρονων. Το προβλημα ειναι οτι η μητρικη εχει 4pin12ν socket για το ρευμα του cpu και τα καλωδια που εχει μεσα το κουτι ειναι 6pin και πανω ... Θα εχω προβλημα αν συνδεσω το 8pin καλωδιο και αφησω τα τεσσερα υπολοιπα στον αερα ; Η ειναι καλυτερο να αγορασω ανταπτορα ; Ευχαριστω.

Sent from my iPhone using Insomnia

Βασικα το καταφερα -_- Μολις προσεξα οτι το 8pin καλωδιο σπαει στην μεση ...

Εχω ενα αλλο θεμα τωρα ομως ... Ποια απο τις θυρες πανω στο τροφοδοτικο ειναι pci-e και ποιοες cpu η δεν εχει σημασια ; Στελνω φωτογραφια ...

Να τες.

post-223161-0-85185100-1403907339_thumb.jpg

post-223161-0-08197400-1403907383_thumb.jpg

Δημοσ.

Συνδεσα τα καλωδια το τροφοδοτικο φαινεται να τραβαει ρευμα αλλα ο υπολογιστης δεν ανοιγει. Δεν νομιζω να εχω κανει κατι λαθος. Το αλλο που σκεφτηκα ειναι οτι επειδη εχει χαλασει το κουμπι του υπολογιστη για αυτο δεν ανοιγει. Μπορω απο καπου αλλου πανω στην ram να ανοιξω το pc ?

Δημοσ.

Συνδεσα τα καλωδια το τροφοδοτικο φαινεται να τραβαει ρευμα αλλα ο υπολογιστης δεν ανοιγει. Δεν νομιζω να εχω κανει κατι λαθος. Το αλλο που σκεφτηκα ειναι οτι επειδη εχει χαλασει το κουμπι του υπολογιστη για αυτο δεν ανοιγει. Μπορω απο καπου αλλου πανω στην ram να ανοιξω το pc ?

Στην μητρική σου κάτω δεξια είναι οι συνδέσεις front I/O. Βρες ποια δυο pins αντιστοιχούν στο power button (PWR_BTN) και βραχυκυκλωσε τες με κατσαβίδι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...