mclein7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 εχεις δοκιμασει ποτε κινητο με οθονη μεγαλυτερη απο 5 ιντσες για τουλαχιστον ενα δεκαλεπτο ή κανεις εικασίες; μαλλον το δευτερο, πιστεψε με ολοι τα ιδια λεγαμε και τελικα συνηθισαμε αμεσως και τωρα δεν γυριζουμε με τιποτα στις μικροσκοπικες οθονες του iphone το htc one το εχεις πιασει στα χερια σου; προφανως και οχι, αλλιως δεν θα ελεγες οτι το iphone ειναι στιβαρο. καποτε το iphone ειχε καλη ποιοτητα κατασκευής, τωρα ειναι χειρότερο απο αρκετα android κινητα επισης σιγουρια = 1 χρονος εγγυηση και μετα κλαιμε το 800αρι που δωσαμε για κινητο; δεν ξέρω ποιός κάνει εικασίες...αλλά θα απαντήσω. α) δεν ξέρω αν, που & πως εργάζεσαι. το 5s στην καθημερινότητά μου δεν είναι βολικό αλλά δεν το λες και άβολο..στο μεταίχμιο βρίσκεται ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ. β) προφανώς δεν ξέρεις να διαβάζεις ή γράφεις για να γράφεις. ξαναδιάβασε κ ξαναέλα. (σχετικά με htc κ αυτά που έγραψα για τη στιβαρότητα). γ) το iphone έχει 2 χρόνια εγγύηση. υπάρχουν γεγονότα, υπάρχουν συνήγοροι, υπάρχει Ε.Ε κ γενικά ΠΑΝΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΗΝ APPLE γιατί απλά 1 ψάχνει κ 10 πρόβατα μένουν στον 1 χρόνο κ τον 1 δε θα τον αφήσουν στεναχωρημένο. αυτά τα λίγα από έναν εργαζόμενο σε Αμερική & Ελλάδα κ που παραδόξως δεν είχε ποτέ πρόβλημα σε κινητό. απ΄το 8310 της νόκια ως το 5s της απλ... 1
HALF EVIL Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Χωρίς να θέλω να κάνω τον έξυπνο, τα λεφτά του τα διαθέτει όπως γουστάρει ο καθένας, ούτε έχω κανενός είδους κόμπλεξ κατωτερότητας με το iPhone,ήθελα να ήξερα πως τα κατάφεραν να μας πείσουν ότι χρειαζόμαστε κινητά των 700 ευρώ. Μια καλή λύση θα ήταν να περιμένεις μέχρι το τέλος της χρονιάς όταν το HTC one θα έχει φτάσει μάλλον σε μια αποδεκτή τιμή , σαν κινητό το βρίσκω ότι καλύτερο κυκλοφορεί , ή να περιμένεις το iPhone 6 και να κάνεις το γούστο σου. Να πάρεις τώρα 5s Μόνο και μόνο για την μάρκα το βρίσκω κακή κίνηση. 2
Ntenteras Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 δεν ξέρω ποιός κάνει εικασίες...αλλά θα απαντήσω. α) δεν ξέρω αν, που & πως εργάζεσαι. το 5s στην καθημερινότητά μου δεν είναι βολικό αλλά δεν το λες και άβολο..στο μεταίχμιο βρίσκεται ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ. Εσενα μπορει να σε βολευει, μπορει και να μη σε βολευει. Γραφεις ομως σε ενα φορουμ και κανεις προτασεις σε καποιον αλλο. β) προφανώς δεν ξέρεις να διαβάζεις ή γράφεις για να γράφεις. ξαναδιάβασε κ ξαναέλα. (σχετικά με htc κ αυτά που έγραψα για τη στιβαρότητα). Μια χαρά ξέρω να διαβάζω και γράφω για να βοηθήσω τον topic starter και όποιον άλλο θα δει στο μέλλον αυτό το topic. Ξαναδιάβασα και περιμένω να μου εξηγήσεις τι κατάλαβα λάθος. γ) το iphone έχει 2 χρόνια εγγύηση. υπάρχουν γεγονότα, υπάρχουν συνήγοροι, υπάρχει Ε.Ε κ γενικά ΠΑΝΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΗΝ APPLE γιατί απλά 1 ψάχνει κ 10 πρόβατα μένουν στον 1 χρόνο κ τον 1 δε θα τον αφήσουν στεναχωρημένο. 1 χρονος ειναι η εγγύηση, αυτό με τα 2 χρόνια είναι αστικός μύθος. Αυτό που ισχύει σύμφωνα με Ευρωπαικό νόμο είναι ότι αν το προιον είχε ελλάτωμα εξ' αρχής έχεις 2 χρόνια μέχρι να το αναφέρεις. Αν όμως υπάρξη βλάβη μετά τον ένα χρόνο και η οποία δεν προυπήρχε απο την κατασκευή του κινητού τότε δεν καλύπτεσαι απο εγγύηση. Οπότε ψάξε καλύτερα, άσε στην άκρη τους χαρακτηρισμούς και μην παίρνεις κόσμο στον λαιμό σου. αυτά τα λίγα από έναν εργαζόμενο σε Αμερική & Ελλάδα κ που παραδόξως δεν είχε ποτέ πρόβλημα σε κινητό. απ΄το 8310 της νόκια ως το 5s της απλ... 2
GiwrgosP- Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Το σκεφτομουν για κανενα z2 αλλα ακουσα διαφορα περι υπερθερμανσης, οποτε με τραβαει πιο πολυ το iphone απο δω και περα.. 1
Ntenteras Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Αφού φαίνεται ότι το κινητό το θέλεις για αξεσουάρ γιατί δεν δοκιμάζεις τα HTC one; 1
GiwrgosP- Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Αφού φαίνεται ότι το κινητό το θέλεις για αξεσουάρ γιατί δεν δοκιμάζεις τα HTC one; Σε καμια περιπτωση δεν το θελω για αξεσουαρ. Θελω ενα κινητο να μη μου σπαει τα νευρα με τα κολληματα του, να εχει πληρη υποστηριξη απο την εταιρια του, να αναβαθμιζεται σχετικα συχνα και να ειναι γρηγορο σε ολα. Εδω δεν αμφισβητεις σε τιποτα το iphone που εχει καταπληκτικη οθονη, αψογη φωτογραφικη μηχανη και γενικα ειναι ενα κινητο για ολα! 1
Ntenteras Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Όλα αυτά που λες τα έχει το nexus 5,ακριβως όπως τα λες. Η οθόνη του iPhone ήταν καταπληκτική το 2007. Τώρα είναι έτη φωτός πίσω από τον ανταγωνισμό. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Όλα αυτά που λες τα έχει το nexus 5,ακριβως όπως τα λες. Η οθόνη του iPhone ήταν καταπληκτική το 2007. Τώρα είναι έτη φωτός πίσω από τον ανταγωνισμό. Με χειρότερη κάμερα όμως το nexus 5, χειρότερη ποιότητα κατασκευής και διάφορα θεματάκια που έχει η LG με τα panels της, που τρέμεις κάθε φορά που αγοράζεις κάτι μέχρι να το ανοίξεις και να τσεκάρεις την οθόνη για light bleeding κλπ... Γενικότερα όμως το nexus 5 αποτελεί μια τίμια αγορά για την τιμή του. 1
GiwrgosP- Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Όλα αυτά που λες τα έχει το nexus 5,ακριβως όπως τα λες. Η οθόνη του iPhone ήταν καταπληκτική το 2007. Τώρα είναι έτη φωτός πίσω από τον ανταγωνισμό. Το δεχομαι! Και μαλιστα θελω να δω το καινουργιο nexus που θα βγει συντομα και φυσικα το υπολογιζω! 1
mclein7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Όλα αυτά που λες τα έχει το nexus 5,ακριβως όπως τα λες. Η οθόνη του iPhone ήταν καταπληκτική το 2007. Τώρα είναι έτη φωτός πίσω από τον ανταγωνισμό. Σε ποιόν/ους τομέα/είς είναι έτη φωτός πίσω απ'τον ανταγωνισμό η οθόνη ; πχ - φωτεινότητα ; ευκρίνεια ; 1
michalisv Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Παροτι εχω αλουμινενιο κινητο,ποτε δεν καταλαβα γιατι η τοση μανια για την λιγο καλυτερη αισθηση,ανετα το επομενο μου κινητο θα μπορουσε να ειναι πλαστικο.Παντως σου προτεινω εφοσον εχεις αρκετα υψηλο budget να περιμενεις να κυκλοφορηση και το lg g3.Αμα σε βολευουν μεγαλυτερες οθονες δες το note και το lg g flex. Iphone δεν θα σου προτεινα καθως σε λιγο (κατα τον Σεπτεμβριο λογικα) θα βγει το iPhone 6 το οποιο αποτι φαινεται δεν θα ειναι τοσο πισω σε σχεση με τον ανταγωνισμο ( θα χει μεγαλυτερη οθονη κτλ),ομως και να περιμενεις το καινουριο iphone ,θα εχει τιμη πολυ πανω απτο budget σου.
GiwrgosP- Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Παροτι εχω αλουμινενιο κινητο,ποτε δεν καταλαβα γιατι η τοση μανια για την λιγο καλυτερη αισθηση,ανετα το επομενο μου κινητο θα μπορουσε να ειναι πλαστικο.Παντως σου προτεινω εφοσον εχεις αρκετα υψηλο budget να περιμενεις να κυκλοφορηση και το lg g3.Αμα σε βολευουν μεγαλυτερες οθονες δες το note και το lg g flex. Iphone δεν θα σου προτεινα καθως σε λιγο (κατα τον Σεπτεμβριο λογικα) θα βγει το iPhone 6 το οποιο αποτι φαινεται δεν θα ειναι τοσο πισω σε σχεση με τον ανταγωνισμο ( θα χει μεγαλυτερη οθονη κτλ),ομως και να περιμενεις το καινουριο iphone ,θα εχει τιμη πολυ πανω απτο budget σου. Αν δω οτι πραγματικα αξιζει το iphone 6 θα περιμενω και κανενα 3μηνο να πεσει η τιμη. 1
mclein7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Παροτι εχω αλουμινενιο κινητο,ποτε δεν καταλαβα γιατι η τοση μανια για την λιγο καλυτερη αισθηση,ανετα το επομενο μου κινητο θα μπορουσε να ειναι πλαστικο.Παντως σου προτεινω εφοσον εχεις αρκετα υψηλο budget να περιμενεις να κυκλοφορηση και το lg g3.Αμα σε βολευουν μεγαλυτερες οθονες δες το note και το lg g flex. Iphone δεν θα σου προτεινα καθως σε λιγο (κατα τον Σεπτεμβριο λογικα) θα βγει το iPhone 6 το οποιο αποτι φαινεται δεν θα ειναι τοσο πισω σε σχεση με τον ανταγωνισμο ( θα χει μεγαλυτερη οθονη κτλ),ομως και να περιμενεις το καινουριο iphone ,θα εχει τιμη πολυ πανω απτο budget σου. το G3 δεν έχει τόσο μεγάλες διαφορές με το G2, οπότε καλύτερα δεν παίρνει το πιο φθηνό ; εκτός κι αν το θέμα είναι η μεγάλη οθόνη, οπότε πάσο.
Ntenteras Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Με χειρότερη κάμερα όμως το nexus 5, χειρότερη ποιότητα κατασκευής και διάφορα θεματάκια που έχει η LG με τα panels της, που τρέμεις κάθε φορά που αγοράζεις κάτι μέχρι να το ανοίξεις και να τσεκάρεις την οθόνη για light bleeding κλπ... Γενικότερα όμως το nexus 5 αποτελεί μια τίμια αγορά για την τιμή του. Χειρότερη κάμερα όντως έχει. Όταν του είπα ότι έχει ότι ακριβώς θέλει αναφερόμουν στο ότι είναι εντελώς αλαγκαριστο, έχει καλή ποιότητα κατασκευής και παίρνει αναβαθμίσεις. Για την ποιότητα κατασκευής που λες πολύ αμφιβάλλω αν το νεξους είναι χειρότερο του iPhone. Μπορεί να μην είναι από αλουμίνιο αλλά είναι πολύ στιβαρή κατασκευή και με πλαστικό που ουδεμία σχέση έχει με τα πλαστικά των galaxy ή του g2. Θέμα για Light bleeding δεν έχω εγώ. Υπάρχει σε κάποιους (5-6% σύμφωνα με την ψηφοφορία στο myphone) αλλά και να υπάρχει θα στο αντικαταστησουν. Μην ξεχνάμε βέβαια ότι το nexus 5 έχει την μισή από το iPhone 5s
GiwrgosP- Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Παντως το nexus 5 φαινεται αρκετα καλο!! Μπορω να το τεσταρω σε κανενα καταστημα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα