Προς το περιεχόμενο

High-end smartphone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφου πλεον εχω εκνευριστει απο τα low και mid ranged smartphones σκεφτομαι να μαζεψω λιγα χρηματα να παρω ενα high-end. Αξιζει να παρω κατι απο τα υπαρχοντα η με συμφερει να περιμενω να ρθει σεπτεμβρης για να βγουν τα νεα μοντελα; (το budget ειναι στα 600 ευρω)

• Like 1
Δημοσ.

Kακώς. Με 250-300€ έχεις ένα τερατάκι στα χέρια σου. Δε σου πρότινε και κανα noname κινέζικο. Χiaomi, Lenovo, ZTE είναι πολύ καλές και αξιόπιστες εταιρίες με πολύ καλά και ποιοτικά κινητά.

• Like 1
Δημοσ.

"τετοιου ειδους κινητα"

δηλαδή τι είδους; πες και σε μας, οχι τιποτα αλλο, μην κανουμε μαλακια που τα εμπιστευομαστε

600Ε ειναι too much, με 300 κατι παιρνεις lg g2 και είσαι άρχοντας, με 450 παιρνεις note 3 και είσαι ακόμα καλύτερα

αν πάλι θέλεις ντε και καλα να δωσεις 600Ε δες το htc one m8 ή το lg g3, μακρια απο iphones και s5

Δημοσ.

"τετοιου ειδους κινητα"

δηλαδή τι είδους; πες και σε μας, οχι τιποτα αλλο, μην κανουμε μαλακια που τα εμπιστευομαστε

600Ε ειναι too much, με 300 κατι παιρνεις lg g2 και είσαι άρχοντας, με 450 παιρνεις note 3 και είσαι ακόμα καλύτερα

αν πάλι θέλεις ντε και καλα να δωσεις 600Ε δες το htc one m8 ή το lg g3, μακρια απο iphones και s5

Οπα δεν σνομπαρα κανενα κινητο σε καμια περιπτωση, αλλα θεωρω τετοιες μαρκες κινεζιες. Και λεω ΘΕΩΡΩ δηλαδη, αυτη ειναι η γνωμη ΜΟΥ και εμπιστευομαι κινητα απο "μεγαλες" εταιριες. Σε καμια περιπτωση ομως δεν λεω οτι ειναι ασχημα κινητα, αλλα αφου δεν τα ξερω, δεν τα εμπιστευομαι. Το topic το ανοιξα για να μαθω αν περιμενουμε κατι αρκετα αξιολογο στο κοντινο μελλον που αξιζει η αναμονη γι αυτα!

• Like 1
Δημοσ.

Αφου πλεον εχω εκνευριστει απο τα low και mid ranged smartphones σκεφτομαι να μαζεψω λιγα χρηματα να παρω ενα high-end. Αξιζει να παρω κατι απο τα υπαρχοντα η με συμφερει να περιμενω να ρθει σεπτεμβρης για να βγουν τα νεα μοντελα; (το budget ειναι στα 600 ευρω)

επειδή πιστεύω οτι θα το βαρεθείς ή κάποια στιγμή θα θελήσεις να το πουλήσεις...καλύτερα πάρε iphone.

μακράν η μεγαλύτερη μεταπωλητική αξία + οτι σαν ποιότητα κατασκευής μαζί με τα htc είναι ότι καλύτερο μπορείς να βρεις. (έστω κ υπερκοστολογημένο).

• Like 1
Δημοσ.

επειδή πιστεύω οτι θα το βαρεθείς ή κάποια στιγμή θα θελήσεις να το πουλήσεις...καλύτερα πάρε iphone.

μακράν η μεγαλύτερη μεταπωλητική αξία + οτι σαν ποιότητα κατασκευής μαζί με τα htc είναι ότι καλύτερο μπορείς να βρεις. (έστω κ υπερκοστολογημένο).

"εστω και υπερκοστολογημενο" εδω κολλαω λιγακι. Βρίσκομαι στο δίλημμα: να παω για 5s που πλεον η τιμη του ειναι σε λογικα πλαισια και να αφησω το 6 που βγαινει συντομα, η να περιμενω λιγο ακομα για το 6 (να μαζεψω κανενα ευρω παραπανω :P ) και να αποκτησω ενα πραγματικα future proof κινητο; Λογικα (οπως παντα) το 6 θα ερθει στα 900 ευρω αρχικα (αλλα σε λιγο καιρο θα πεσει στα 700)   

• Like 1
Δημοσ.

"εστω και υπερκοστολογημενο" εδω κολλαω λιγακι. Βρίσκομαι στο δίλημμα: να παω για 5s που πλεον η τιμη του ειναι σε λογικα πλαισια και να αφησω το 6 που βγαινει συντομα, η να περιμενω λιγο ακομα για το 6 (να μαζεψω κανενα ευρω παραπανω :P ) και να αποκτησω ενα πραγματικα future proof κινητο; Λογικα (οπως παντα) το 6 θα ερθει στα 900 ευρω αρχικα (αλλα σε λιγο καιρο θα πεσει στα 700)   

σαν κάτοχος των σειρών S (4s - 5s),

θα αποκτήσω το 6s εκτός αν γίνει πολύ μεγάλο για τα δάχτυλά μου αλλά & την χωρητικότητα της τσέπης μου... :D

(μιας κ τα κινητά που βγαίνουν, μάλλον σε τυφλούς κ αργόσχολους στοχεύουν με τις 1500'').... :D

πάντως iphone θα αγόραζα όπου κ όποτε μπορούσα να διαθέσω το ποσό. (αν συνέχιζε να μου αρέσει το σχέδιο)

Γιατί είναι απλά το μοναδικό που με πείθει για τη στιβαρότητά του ως κατασκευή στα χέρια μου. 

• Like 1
Δημοσ.

θα αποκτήσω το 6s εκτός αν γίνει πολύ μεγάλο για τα δάχτυλά μου αλλά & την χωρητικότητα της τσέπης μου... :D

(μιας κ τα κινητά που βγαίνουν, μάλλον σε τυφλούς κ αργόσχολους στοχεύουν με τις 1500'').... :D

πάντως iphone θα αγόραζα όπου κ όποτε μπορούσα να διαθέσω το ποσό. (αν συνέχιζε να μου αρέσει το σχέδιο)

Γιατί είναι απλά το μοναδικό που με πείθει για τη στιβαρότητά του ως κατασκευή στα χέρια μου.

Πραγματι με ένα iphone στα χέρια σου νιώθεις σιγουριά. Οποτε μαλλον ηρθε η στιγμη για το πρώτο μου iphone :P
  • Like 1
Δημοσ.

Πραγματι με ένα iphone στα χέρια σου νιώθεις σιγουριά. Οποτε μαλλον ηρθε η στιγμη για το πρώτο μου iphone :P

εύχομαι να το χαρείς κ να το αξιοποιήσεις ! :)

• Like 1
Δημοσ.

εχεις δοκιμασει ποτε κινητο με οθονη μεγαλυτερη απο 5 ιντσες για τουλαχιστον ενα δεκαλεπτο ή κανεις εικασίες; μαλλον το δευτερο, πιστεψε με ολοι τα ιδια λεγαμε και τελικα συνηθισαμε αμεσως και τωρα δεν γυριζουμε με τιποτα στις μικροσκοπικες οθονες του iphone

το htc one το εχεις πιασει στα χερια σου; προφανως και οχι, αλλιως δεν θα ελεγες οτι το iphone ειναι στιβαρο. καποτε το iphone ειχε καλη ποιοτητα κατασκευής, τωρα ειναι χειρότερο απο αρκετα android κινητα

ενω με ενα nexus 5 ή ενα lg g2 νιωθεις ανασφάλεια και τρόμο;

επισης σιγουρια = 1 χρονος εγγυηση και μετα κλαιμε το 800αρι που δωσαμε για κινητο;

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...