shadowmann Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Ποσό που διαθέτουμε : 500 euroΧρήση υπολογιστή : τα βασικά internet,ταινίες κτλ και ότι καλύτερο γίνεται για gamingΕιδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: οχιΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. θα αγοραστεί και μια οθόνη αλλα την έχω εκτος budget θα είναι η στα 1680 η στα 1920 ανάλογος ότι βρεθεί σε καλή τιμή.Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχιΤοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). αθηναΑν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? δεν έχω πρόβλημα αρκεί να είναι εντός αθηνώνΑν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? θα το στήσω εγώΑν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . οχι
pnick Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Κάτι τέτοιο φτάνει και περισσεύει για την χρήση που κάνεις για χρόνια. Κάποια στιγμή, βάζεις και έναν ssd με άλλα 65-70€ και πετάει. Edit: Άλλαξες την φόρμα, και άλλαξα την σύνθεση για να μπεί καλύτερη κάρτα.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Πατωντας πανω σ' αυτο: "ότι καλύτερο γίνεται για gaming" Μια εκδοχη με τον Quad-760Κ στα 3.8GHz απο Digital Master που ειναι Κρητη αλλα εχει δωρεαν μεταφορικα. Eνδεχομενως να μπορεις να φτιαξεις κατι αντιστοιχο και απο E-Gate που ειναι Αθηνα. 3
Σαϊνόμπι Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 H 270x δεν θα τρώει μπουκάλι από τον Athlon; Οχι, ουτε καν. 1
shadowmann Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 ευχαριστώ παιδιά περιμένω και άλλες προτάσεις όσον αφορά CPU και GPU εκεί είναι το μεγαλύτερο δίλημμα στο τι να επιλέξω. επίσης νομίζω πως τα 4gb ram είναι λίγα.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 ευχαριστώ παιδιά περιμένω και άλλες προτάσεις όσον αφορά CPU και GPU εκεί είναι το μεγαλύτερο δίλημμα στο τι να επιλέξω. επίσης νομίζω πως τα 4gb ram είναι λίγα. Αν θες Gaming συστημα επενδυεις περισσοτερα στη GPU Ετσι κι αλλιως αν θες επειτα απο 1-2-3 μηνες να παρεις ενα dimmακι με αλλα 4GB, το κανεις. GPU ομως, πολυ πιο 'δυσκολο' να την αναβαθμισεις.
shadowmann Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 δεν εννοώ αυτό,απλά λέω τι θα ήταν προτιμότερο σε αυτό το budget και σε cpu και σε gpu από πλευράς intel/amd και nvidia/amd
Σαϊνόμπι Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 δεν εννοώ αυτό,απλά λέω τι θα ήταν προτιμότερο σε αυτό το budget και σε cpu και σε gpu από πλευράς intel/amd και nvidia/amd δεν καταλαβα τι εννοεις
shadowmann Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 εννοώ τι θα ήταν το καλύτερο σε ένα budget PC από πλευράς cpu (intel η amd) και gpu (nvidia η amd) για να έχω όσο το δυνατόν τις καλύτερες επιδώσεις σε σχέση με τα χρήματα.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 εννοώ τι θα ήταν το καλύτερο σε ένα budget PC από πλευράς cpu (intel η amd) και gpu (nvidia η amd) για να έχω όσο το δυνατόν τις καλύτερες επιδώσεις σε σχέση με τα χρήματα. Για καλυτερες επιδοσεις στο gaming στο budget αυτο Πας σε εναν αξιοπρεπεστατο quad core επεξεργαστη, υψηλα χρονισμενο και σε μια καλη καρτα γραφικων τυπου 7870/r9 270x/gtx760 αν πχ ηθελες επιδοσεις αποκλειστικα σε video editing θα προσεγγιζαμε καπως διαφορετικα το θεμα 1
shadowmann Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 ωραία ευχαριστώ! όποια άλλη άποψη ευπρόσδεκτη!
Millennium Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Καλή η σύνθεση του Σαινόμπι.Και εγώ κάτι τέτοιο θα κοιτούσα.
HolyMolly Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 σύστημα 500 από e-shop με 8gb ramhttp://gyazo.com/80dc30e174090ae7ab825d08e46fb0a9
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα