Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια τι γνωμη εχετε για αυτη τη 27αρα οθονη που εβγαλε προσφορα το eshop στα 138€?

Τα χαρακτηριστικα ειναι: 

• τύπος οθόνης: TFT.
  • Τεχνολογία οθόνης:LED (LCD LED).
  • Αναλογία οθόνης: 16:9.
  • Ορατή περιοχή: 27.0" (69 cm).
  • Ανάλυση: 1920 x 1080 .
  • Χρόνος απόκρισης: 6 ms.
  • pixel pitch: 0.311 mm.
  • Φωτεινότητα :300 cd/m².
  • Τυπική αντίθεση: 3 000 : 1 .
  • Δυναμική αντίθεση: 100 000 000:1 .
  • Συνδεσιμότητα: DVI, VGA.
  • Χρώματα: 16.70 εκατ.
  • Γωνία θέασης οριζόντια: 178°.
  • Γωνία θέασης κάθετη: 178°.
  • τύπος επιφάνειας: Anti-Reflect.
  • Audio: 2 x 2 Watt RMS.

Link <--

Δημοσ.

Οθόνη με αυτά τα χαρακτηριστικά και VA panel πόσο κακή μπορεί να είναι; Άκρως δελεαστική η τιμή της.

Δημοσ.

Μόλις την παρέλαβα σε αντικατάσταση μιας lg μοντελο 2005, flatron 19 1280x1024. Θα ανεβασω εντυπωσεις μόλις τη στησω.

Δημοσ.

μιας και ψήνομαι και εγώ για αυτή, έχω 2 ερωτήσεις :

1. περιλαμβάνει dvi καλώδιο ή μόνο vga;

2. έχει όντως ηχεία;

Δημοσ.

έχει καλώδιο vga (πολύ κοντό), power EU και ένα άλλο μυστήριο power.

Δυστυχώς δεν έχει ηχεία, αλλά έχει το καλώδιο των ακουστικών αρσενικό-αρσενικό από την αντίστοιχη έξοδο της μητρικής ως την θεωρητική είσοδο στην οθόνη. Δεν έχει το σώμα της οθόνης, οπή για να βάλω το jack. 

Στο manual το audio in το γράφει optional.

Για τα λεφτά της είναι πολύ τίμιο μονιτορ, καλύτερο από lg led 24άρι piano black μοντέλο 2010-03 που έχω στον ίδιο χώρο. Δεν βρήκα καμμένο pixel, ούτε κάποια ανομοιομορφία στην εικόνα ή κάτι άλλο παράξενο.  Ηταν ρυθμισμένη πολύ φωτεινά (75%) και το κατέβασα στο 50%. Το κοντραστ το άφησα στο 50%. Σημιεώνω ότι στο lg το κόντραστ το έχω στο 100% και εκεί είναι ικανοποιητικό. Την σύνδεσα με απλό DVI που είχα στοκ και είναι ΟΚ, 

Το OSD της είναι αναλυτικό και καλό.

Η αλήθεια είναι ότι για το μέγεθος της οθόνης, η ανάλυση είναι οριακή, αλλά δουλεύω εδώ και 3 ώρες περίπου και νομίζω ότι συνήθισα την διαφορά και κάθομαι λίγο μακρύτερα από την οθόνη 60-70cm. Στην 24άρα μερικές φορές έσκυβα ασυναίσθητα για να εστιάσω σε κάποια λεπτομέρεια σε κάποιο σχέδιο. 

Εντάξει δεν είναι DELL από 200+ ευρώ αλλά για τα λεφτά της είναι VFM με μόνο fail την έλλειψη ηχείων και αν είχε καμια HDMI θα βόλευε ίσως καλύτερα για τις λοιπές συσκευές του σπιτιού.

το κουτί γράφει ASUS packard bell, η οθόνη packard bell μόνο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...