Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αληθεια μπηκα στο διλημμα εδω και λιγες μερες.. 
εσεις τι λετε; θελω να εχει ποιοτητα κατασκευης το θελω να αντεξει για χρονια.. μπορω να δωσω και 1300 ευρω.. αλλα αξιζει να παω apple..???

Δημοσ.

Ανεβα ενα 50αρι και το αξιζει πιστευω http://www.skroutz.gr/s/4046543/Apple-MacBook-Pro-13-2-4GHz-i5-8GB-256GB-Retina-Display.h

απλα δεν εχω ιδεα τι παιζει με την apple.. σε  εφαρμογες οπως oficce θα εχει καποιο θεμα.; γιατι καπου διαβαζα οτι εχει δυσκολιες.. η με εκτυπωτες κατι πηρε τ αυτι μου.. 

Δημοσ.

Δεν εχει απολυτως κανενα προβλημα, πραγματικα η εμπειρια χρησης ειναι Out of this world! Ειμαι χρηστης OS X εδω και σχεδον ενα χρονο και πραγματικα δεν θελω να γυρισω πισω. Το συγκεκριμενο Macbook το λιγουρευομαι και εγω, με 8gb ram και 256gb ssd ειναι οτι πρεπει, το 50αρικο το αξιζει και με το παραπανω, αν πας σε ενα καταστημα public να το δεις θα παθεις πλακα μονο και μονο απο την ποιοτητα κατασκευης του, μετα αντε στο φακελο apps και πατα cmd+a και cmd+o και εκει θα δεις τις δυνατοτητες που εχει ο ssd. Συγκεκριμενα θα ανοιξει ΟΛΑ τα apps που εχει φορτωμενα μεσα σε πολυ λιγο χρονο και θα συνεχισει να ειναι usable και με το παραπανω

Δημοσ.

μέλος της οικογένειάς μου έχει στην κατοχή του αυτό που είναι από τα τοπ μηχανήματα της apple

το έχω χρησιμοποίησει και εγώ αρκετά και μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα έχοντας διαβάσει διθυραμβικά σχόλια για το mac os x όπως του καρχαρια

δεν ξέρω αν φταίει η συνήθεια με τα windows, αφού τα χρησιμοποιώ απο 4-5 χρονών, αλλά το mac μου φάνηκε απίστευτα δυσχρηστο

δεν λέω οτι είναι κατώτερο απο μια windows λύση, αλλα σίγουρα δοκίμασε το αρκετά πριν το πάρεις

μετα αντε στο φακελο apps και πατα cmd+a και cmd+o και εκει θα δεις τις δυνατοτητες που εχει ο ssd. Συγκεκριμενα θα ανοιξει ΟΛΑ τα apps που εχει φορτωμενα μεσα σε πολυ λιγο χρονο και θα συνεχισει να ειναι usable και με το παραπανω

βιαστηκα, διαβασα μονο την πρωτη προταση και ακομα κλεινω παραθυρα

edit: συντομα θα βγει macbook air με retina οπότε σίγουρα αξίζει να περιμένεις, ακόμα και αν δεν παρεις αυτό θα πέσουν οι τιμές αυτών που κοιτάς τωρα

Δημοσ.

Στα ίδια λεφτά, κατα πολύ ανώτερο μηχάνημα που κάνει το crapbook να φαντάζει toy:

http://www.skroutz.gr/s/4138768/HP-ZBook-15-Mobile-Workstation-i7-4700MQ-4GB-500GB.html

Δεν ειναι τα specs ειναι η ολη εμπειρια χρησης.

edit: συντομα θα βγει macbook air με retina οπότε σίγουρα αξίζει να περιμένεις, ακόμα και αν δεν παρεις αυτό θα πέσουν οι τιμές αυτών που κοιτάς τωρα

Δεν γνωριζα για το Air με retina, θα ειναι ενδιαφερουσα προταση οποτε δεν θα αγορασω το pro μεχρι να βγει, ευχαριστω για την ενημερωση

Δημοσ.

Δεν εχει απολυτως κανενα προβλημα, πραγματικα η εμπειρια χρησης ειναι Out of this world! Ειμαι χρηστης OS X εδω και σχεδον ενα χρονο και πραγματικα δεν θελω να γυρισω πισω. Το συγκεκριμενο Macbook το λιγουρευομαι και εγω, με 8gb ram και 256gb ssd ειναι οτι πρεπει, το 50αρικο το αξιζει και με το παραπανω, αν πας σε ενα καταστημα public να το δεις θα παθεις πλακα μονο και μονο απο την ποιοτητα κατασκευης του, μετα αντε στο φακελο apps και πατα cmd+a και cmd+o και εκει θα δεις τις δυνατοτητες που εχει ο ssd. Συγκεκριμενα θα ανοιξει ΟΛΑ τα apps που εχει φορτωμενα μεσα σε πολυ λιγο χρονο και θα συνεχισει να ειναι usable και με το παραπανω

Μαλιστα.. θα το δοκιμασω! θα παω σ ενα καταστημα να το δουλεψω λιγο.. αν και δυσκολα θα καταλαβω σε τοσο χρονο.. αλλα κατι θα δω! απλα με την apple ειναι οτι ειναι σαν κλειστο κυκλομα.. ιphone macbook.. θα δω ομως.. σ ευχαριστω πολυ!

μέλος της οικογένειάς μου έχει στην κατοχή του αυτό που είναι από τα τοπ μηχανήματα της apple

το έχω χρησιμοποίησει και εγώ αρκετά και μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα έχοντας διαβάσει διθυραμβικά σχόλια για το mac os x όπως του καρχαρια

δεν ξέρω αν φταίει η συνήθεια με τα windows, αφού τα χρησιμοποιώ απο 4-5 χρονών, αλλά το mac μου φάνηκε απίστευτα δυσχρηστο

δεν λέω οτι είναι κατώτερο απο μια windows λύση, αλλα σίγουρα δοκίμασε το αρκετά πριν το πάρεις

σωστα! εχεις δικιο.. :) οποτε μπορω να βολευτω ακομη λιγο με τον hp dv6 που εχω.. αν και μηχανμα με πολλες  δυνατοτητες.. τα επαιξε το πληκτρολογιο.. και οχι μονο.. οταν πηγα σ ενα μαγαζι που τα επισκευαζει.. μου εδειξε αλλα 3 ιδια που ειχε για επισκευη!!!!!!!

Στα ίδια λεφτά, κατα πολύ ανώτερο μηχάνημα που κάνει το crapbook να φαντάζει toy:

http://www.skroutz.gr/s/4138768/HP-ZBook-15-Mobile-Workstation-i7-4700MQ-4GB-500GB.html

:) ειχα ανεκαθεν hp!!! και μαλιστα ο τελευταιος ειναι ο hp dv6! με i7 και πολλα καλα .. αλλα το πληκτρολογιο μας αφησε.. κατι κολληματα.. και με κανει να το σκευτομε σοβαρα...

Δημοσ.

σωστα! εχεις δικιο.. :) οποτε μπορω να βολευτω ακομη λιγο με τον hp dv6 που εχω.. αν και μηχανμα με πολλες  δυνατοτητες.. τα επαιξε το πληκτρολογιο.. και οχι μονο.. οταν πηγα σ ενα μαγαζι που τα επισκευαζει.. μου εδειξε αλλα 3 ιδια που ειχε για επισκευη!!!!!!!

:) ειχα ανεκαθεν hp!!! και μαλιστα ο τελευταιος ειναι ο hp dv6! με i7 και πολλα καλα .. αλλα το πληκτρολογιο μας αφησε.. κατι κολληματα.. και με κανει να το σκευτομε σοβαρα...

Τα HP Pavillion είναι για τα μπάζα δυστυχως, οπότε εύλογος ο ισχυρισμός σου.

HP αν θες καλό και σκυλί, πας σε Probook, Elitebook και ZBook (γι'αυτό και σου πρότεινα κάτι αντίστοιχο, συγκεκριμένα το πιο αξιόλογο και κορυφαίο για τα λεφτά του και το budget που διαθέτεις).

-

Καταλαβαινεις οτι το συγκεκριμενο ειναι γελοιο

Προτείνεις μηχάνημα με i5, προτείνω στο ίδιο βεληνεκές τιμής Mobile Workstation με i7 και σου φαντάζει γελοίο.

Και μετά άνοιξες τα μάτια σου και ήρθες στον κόσμο της πραγματικότητας και κατάλαβες ότι αυτό που σύστησα στα ίδια λεφτα είναι Mobile Workstation για σοβαρή δουλειά κι όχι consumerιά για να πουλάμε μούρη και να λέμε "κι εγώ έχω μήλο"... ;)

• Like 3
Δημοσ.

Για να δω αν καταλαβα καλα....  καρχαρια συμπέρανες "οτι το συγκεκριμενο ειναι γελοιο"  αναφερώμενος στο ZBook.... επειδη καποιος με dv6 ειχε προβλημα με το keyboard? ...................  :confused: .... Ειναι σαν να σου λεω η nvidia gtx650 δεν παιζει καλα το watchdogs και βασει αυτου να λες οτι η gtx780 ειναι γελοια... γιατι καπου εκει ειναι η αντιστοιχη διαφορα μεταξυ dv6 και αυτο το ZBook. 

Τωρα στο θεμα επιλογης.. επειδη δεν ειναι σαφης ο TS για τι ακριβως χρηση το προοριζει... δεν μπορω να προτεινω κατι ακομα.. ΤS σε ενδιαφερει το Gaming? To Video/Photo Editing? Η θες μονο σουπερ ποιοτητα κατασκευης + super specs για 'αντοχη στο χρονο'? 

Δημοσ.

HP αν θες καλό και σκυλί, πας σε Probook, Elitebook και ZBook (γι'αυτό και σου πρότεινα κάτι αντίστοιχο, συγκεκριμένα το πιο αξιόλογο και κορυφαίο για τα λεφτά του και το budget που διαθέτεις).

-

Προτείνεις μηχάνημα με i5, προτείνω στο ίδιο βεληνεκές τιμής Mobile Workstation με i7 και σου φαντάζει γελοίο.

Και μετά άνοιξες τα μάτια σου και ήρθες στον κόσμο της πραγματικότητας και κατάλαβες ότι αυτό που σύστησα στα ίδια λεφτα είναι Mobile Workstation για σοβαρή δουλειά κι όχι consumerιά για να πουλάμε μούρη και να λέμε "κι εγώ έχω μήλο"... ;)

Ε καλα δεν θα μαλωσουμε κι ολας φιλοι μου :) ο καθενας απο εσας απο την εμπειρια του θα μου πει την γνωμη του και εγω πιστευω θα βγαλω συμπερασμα :) 

παντως ακομη δεν εχω αποφασισει.. :) ειναι δυνατος ο ανταγωνισμος.. σιγουρα το macbook εχει πολλα καλα απλα απλα μου φενετε πολυ κλειστο το κυκλωμα του.. δηλαδη εχει πολλα με πληρωμες εξτρα αλλα και εφαρμογες που υπαρχουν παραπολλες για τα windows δεν υπαρχουν για τον macbook.. για να δουμε.. θα ακουσω κι αλλες αποψεις πιστευω  και απο αλλους χρηστες εδω μεσα αλλα και απο εσας :)  

και στο τελος να μπορεσω να κανω την καλυτερη επιλογη :)

για να δουμε...

Για να δω αν καταλαβα καλα....  καρχαρια συμπέρανες "οτι το συγκεκριμενο ειναι γελοιο"  αναφερώμενος στο ZBook.... επειδη καποιος με dv6 ειχε προβλημα με το keyboard? ...................  :confused: .... Ειναι σαν να σου λεω η nvidia gtx650 δεν παιζει καλα το watchdogs και βασει αυτου να λες οτι η gtx780 ειναι γελοια... γιατι καπου εκει ειναι η αντιστοιχη διαφορα μεταξυ dv6 και αυτο το ZBook. 

Τωρα στο θεμα επιλογης.. επειδη δεν ειναι σαφης ο TS για τι ακριβως χρηση το προοριζει... δεν μπορω να προτεινω κατι ακομα.. ΤS σε ενδιαφερει το Gaming? To Video/Photo Editing? Η θες μονο σουπερ ποιοτητα κατασκευης + super specs για 'αντοχη στο χρονο'? 

Λοιπον για gaming οχι δεν το θελω .. ε ισως καποια στιγμη να παιξω αλλα σπανια.. αλλα θελω ποιοτητα κατασκευης και super specs για αντοχη στο χρονο !!! φυσικα συνεχως ιντερνετ office οποσδηποτε !!! και γενικα να μην κολλαει  :) 

Δημοσ.

Ε καλα δεν θα μαλωσουμε κι ολας φιλοι μου :) ο καθενας απο εσας απο την εμπειρια του θα μου πει την γνωμη του και εγω πιστευω θα βγαλω συμπερασμα :) 

παντως ακομη δεν εχω αποφασισει.. :) ειναι δυνατος ο ανταγωνισμος.. σιγουρα το macbook εχει πολλα καλα απλα απλα μου φενετε πολυ κλειστο το κυκλωμα του.. δηλαδη εχει πολλα με πληρωμες εξτρα αλλα και εφαρμογες που υπαρχουν παραπολλες για τα windows δεν υπαρχουν για τον macbook.. για να δουμε.. θα ακουσω κι αλλες αποψεις πιστευω  και απο αλλους χρηστες εδω μεσα αλλα και απο εσας :)  

και στο τελος να μπορεσω να κανω την καλυτερη επιλογη :)

για να δουμε...

Λοιπον για gaming οχι δεν το θελω .. ε ισως καποια στιγμη να παιξω αλλα σπανια.. αλλα θελω ποιοτητα κατασκευης και super specs για αντοχη στο χρονο !!! φυσικα συνεχως ιντερνετ office οποσδηποτε !!! και γενικα να μην κολλαει   :)

Αν θες την ταπεινή μου γνώμη αφού δεν έχεις γενικά ιδιαίτερες απαιτήσεις, γιατί δεν πας σε καποιο λάπτοπ τητς τάξης των 500 ευρώ κι αν μετά από κάποιο χρονικό διάστημα το βαρεθείς, πούλα το και πάρε καινούριο πάλικάποιο τρέχον μοντέλο του τότε με νέα εγγύηση.

Δε νομίζω πως χρειάζεται να ανέβεις στα 1300+ ευρώ για να πάρεις κάτι με αυτά που ζητάς.

Εκτός αν πάει για επαγγελματική χρήση, οπότε αλλάζει το πράγμα.

Δημοσ.

-

Καταλαβαινεις οτι το συγκεκριμενο ειναι γελοιο

Μμμμ... δεν θα το ελεγα γελοιο καρχαρια.. ισα ισα αρκετα χρονια ειχα hp  απλα και το πρωτο αλλα και το δευτερο hp μου εβγαλαν το ιδιο προβλημα.. βεβαια το δευτερο δει εχει κανενα απολυτως προβλημα εκτος πληκτρολογιου!!! οταν το πηρα το 2009 σεπτεμβριο ηταν πολυ super! και με i7 που συνεχιζει να ειναι απο τους κορυφαιους επεξεργαστες!!! :)

απλα μπηκα στο διλημμα ... και θελω αποψεις ;)

σ ευχαριστω παντως κι εσενα και ολους για τα φωτα σας !!! 

Αν θες την ταπεινή μου γνώμη αφού δεν έχεις γενικά ιδιαίτερες απαιτήσεις, γιατί δεν πας σε καποιο λάπτοπ τητς τάξης των 500 ευρώ κι αν μετά από κάποιο χρονικό διάστημα το βαρεθείς, πούλα το και πάρε καινούριο πάλικάποιο τρέχον μοντέλο του τότε με νέα εγγύηση.

Δε νομίζω πως χρειάζεται να ανέβεις στα 1300+ ευρώ για να πάρεις κάτι με αυτά που ζητάς.

Εκτός αν πάει για επαγγελματική χρήση, οπότε αλλάζει το πράγμα.

Κι αυτο το εχω σκεφτει.. απλα θελω να ξερω οτι δεν θα  αφησει ετσι..

Αλλα λεω μηπως αν παρω ενα των 500.. σε ενα χρονο θελει αλλον και λεω γιατι δεν το εκανα απο την αρχη; :) λεω εγω τωρα... δεν ξερω.. αλλα καλα ειναι αν αντεξει στον χρονο..:)

Δημοσ.

4gb μνημημς του hp εναντι 8 του macbook

Full HD οθονη εναντι 2560x1600

HDD 500 gb εναντι ssd 256 gb 

Καρτες γραφικων ασυγκριτες φυσικα και επεξεργαστες το ιδιο, αλλα μηχανημα χωρις ssd δεν αξιζει, επισης το Mac ειναι πιο ελαφρυ και stable και δεν θα του λειψει τιποτα απο το pro εκτος αν θελει βαρυ gaming που δεν θελει ειπε. Build quality ειναι κορυφη και σχεδον το μισο σε βαρος. Πληκτρολογιο απο τα καλυτερα σε laptop μετα της lenovo φυσικα και ενω ο επεξεργαστης δεν ειναι τουμπανο(συγκριτικα με τον i7 του hp), αρκει μια χαρα για τα επομενα χρονια, με τον ssd να δινει ολη την ταχυτητα στο συστημα και αφου ο topic starter θελει office θελει ξεκουραστο πληκτρολογιο και ταχυτητα στο συστημα, δεν υπαρχει καλυτερη επιλογη για αυτα που ζηταει. Δωρεαν αναβαθμισεις λειτουργικου, 24/7 υποστηριξη που τους καλεις το πρωι στις 3 και στις 4 ειναι εκει να στο φτιαξουν. Τι αλλο να ζητησεις.

Προσωπικη μου αποψη ειναι να παει να δει απο κοντα ενα MBPR 13" σε ενα καταστημα iSystem ή στο Document στη γλυφαδα και να αποφασισει αφου ξερει πως το hp απλα θα ειναι ενα laptop με windows και καλυτερα specs. 

Οχι δεν το εβγαλα απο εκει το συμπερασμα, οταν ομως καποιος ζηταει laptop που συνεπαγεται φορητοτητα και θελει μονο ταχυτητα και office δεν του λες παρε ενα τανκ 3 κιλα με i7 και HDD με 4gb ram. Ασε που αν παρει το hp θα δωσει και 100€ παραπανω που τον παει overbudget.

Συγκεκριμενα αν θελει να παει στο νεο os της Microsoft πρεπει να πληρωσει και αν δεν πληρωσει θα βαλει πειρατικα 8.1, μετα απο τον ενα χρονο θα θελει αλλο ενα 4αρι dimm ram (50€)

ssd (120€) και 1450€ το laptop 1620 ευρω. Το ξεφτυλισαμε το budget. χωρις να υπολογιζω τιμη windows

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...