D.Luffy Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Απλά υπάρχουν κλασσικά οι κολλημένοι που υπάρχει μόνο Τουρίσμο και μετά το χάος. Κάτι σαν το μπρο. Φίλοι μου μου έλεγαν ότι δεν τους άρεσαν καθόλου το GT5 και το GT6 όταν τα δοκίμασαν και παρ' όλα αυτά, τα αγόρασαν και τα τερμάτισαν μισώντας και το τελευταίο λεπτό. Μόνο και μόνο επειδή τα κουτιά γράφουν gran turismo επάνω. Ε μετά δεν είναι να μη συνεχίζει ο Καζουνόρης της *******?
mikele13- Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 παντως το forza ,δεν πιστευω οτι το λεω εγω αυτο ,παιζει να εχει καλυτερα γραφικα και νεοτερα αυτοκινητα ΟΝΤΩΣ εχει καλυτερα γραφικα.
Bourdoulas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 παντως το forza ,δεν πιστευω οτι το λεω εγω αυτο ,παιζει να εχει καλυτερα γραφικα και νεοτερα αυτοκινητα Από το Gran Turismo 7; Ε ναι σίγουρα έχει...
ggramenos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 .... Λες και νοιαζει τη Sony το πισι ......και σιγα μην νοιαζει 1δις PC gamers.....το Gran turismo7..τωρα αν ετυχε και ενας που ενδιαφερθηκε να ρωτησει και καποιος τον πιανει από τα μουτρα...!!!!...και εγω εχω PS4 και PC αλλα ποτε δεν υποτιμω κανεναν από τους δυο......
panos2171 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 παντως το forza ,δεν πιστευω οτι το λεω εγω αυτο ,παιζει να εχει καλυτερα γραφικα και νεοτερα αυτοκινητα Τα γραφικά πάνω κάτω θα είναι τα ίδια, σε ένα τέτοιο παιχνίδι όμως ναι μεν θες πολλά αυτοκίνητα αλλά τα θες ωραία σχεδιασμένα, όλα όχι τα μισά. Τι να το κάνω το γραφικό του PS2 στο 4? Σε τέτοιο παιχνίδι θέλω να βλέπω γραφικά και ωραία οδήγηση. Με αυτά που κάνουν αρχίζω να σκέφτομαι το XBOX, για το Forza φυσικά.
khr1s Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Να πω και εγω την γνωμη μου σαν φαν της σειρας. Το οτι θα εχει ~500 standard δεν σημαινει οτι θα αφαιρεσουν αλλα premium ουτε οτι θα βγαλουν λιγοτερα premium για το gt7. Αν καθισουν να κανουν τα 500αυτα αυτοκινητα(εστω τα 300 απο αυτα που ειναι μοναδικα και οχι διαφορετικες εκδοσεις) premium δεν θα τελειωσουν ποτε . Το GT ειναι μια ανοιχτη εγκυκλοπαιδεια με ποσα ιστορικα στοιχεια μεσα και περιεργα/σπανια αυτοκινητα. Γιατι να χασουμε αυτη την δυνατοτηα να διαβαζουμε-βλεπουμε-οδηγουμε μερικα πιο παλια αυτοκινητα ?Ναι το ιδανικο ειναι να ειναι ολα premium αλλα γιατι να προτιμαει καποιος 700 premium απο 700 premium+500 standard ? Θελετε να χαθουν αυτοκινητα σαν το παρακατω ενω δεν στερουν σε κανεναν τιποτα : Που στην οδηγηση δεν υστερουν σε τιποτα ? Τεσπα για να κλεισω αυτο το ποστ το ιδανικο για εμενα θα ηταν περα απο τα premium που θα υπαρχουν να γινει ενα online poll και να ψηφισουμε απο 10 standard ο καθένας και τα πρωτα 70-80 στις προτιμησεις να γινουν premium και να προστεθουν στο παιχνιδι, ενω να υπαρχει κατι σαν GTpedia και να εχει ολα αυτα τα στοιχεια για ολες τις εκδοσεις αυτοκινητων που εχουν περασει μεσα απο το GT. Δυστυχως δεν εχω xbox για να δοκιμασω forza αν και θα το θελα πολυ Περιμενουμε και project cars και asseto corsa στα pcια ! 1
D.Luffy Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Εαν λοιπόν είχες Xbox και έπαιζες Forza 5 τα στάνταρ σου θα ήταν πολύ πιο ψηλά. Κάνε μια βόλτα λίγο από το site του παιχνιδιού να ενημερωθείς λίγο. Χάνεις πολλά. Ιστορικά και σπάνια αυτοκίνητα δεν προσφέρει μόνο το GT. Ίσως είναι και θέμα προτιμήσεων στο τέλος... Σε άλλους αρέσει η ποιότητα, σε άλλους η ποσότητα.
panos2171 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Mπορούν να επιλέξουν κάποια που έχουν αφήσει ιστορία και να τα κάνουν premium. Το σκεπτικό σου είναι σωστό δε λέω αλλά όταν θες να φτάσεις το τέλειο δεν κάνεις copy-paste έτσι για την ιστορία. Δε γίνεται κάθε νέο GT να έχει συν τα νέα αυτοκίνητα και όλα από τα προηγούμενα.
khr1s Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Εαν λοιπόν είχες Xbox και έπαιζες Forza 5 τα στάνταρ σου θα ήταν πολύ πιο ψηλά. Κάνε μια βόλτα λίγο από το site του παιχνιδιού να ενημερωθείς λίγο. Χάνεις πολλά. Ιστορικά και σπάνια αυτοκίνητα δεν προσφέρει μόνο το GT. Ίσως είναι και θέμα προτιμήσεων στο τέλος... Σε άλλους αρέσει η ποιότητα, σε άλλους η ποσότητα. Το forza σε τομεα physics που βρισκεται σε σχεση με το GT ? Επισης σε θεμα ηχου ?(ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ PD φτιαξτον τον μαμημενο επιτελους).Δεν εχω ασχοληθει ποτε γιατι παντα σε ps+pc επαιζα. Νομιζω ομως φιλε οτι καλυτερα να εχω την επιλογη να τρεξω και με αυτα τα standard παρα να μην την εχω γιατι αποκλειετε να κανουν τετοια αυτοκινητα premium:( Ισως μια επιλογη απενεργοποιησης τους στο GT mode και στο multiplayer να ηταν το καλυτερο για αυτους που δεν θελουν να τα βλεπουν. Με ποια καμερα οδηγατε ? Ισως φταιει οτι εγω παντα οδηγαω με αυτη και ετσι ποτε δεν βλεπω το αυτοκινητο μου : Τελοσπαντων οτι και να κανουν ας μην βγαλουν prologue,ας μην κανουν 6-7 χρονια να το κυκλοφορησουν και ας φτιαξουν ηχο γραφικα και damage model σοβαροτερο γιατι πλεον ο ανταγωνισμος εχει φουντωσει .
Millennium Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Αν άρχισε η ανάπτυξη τώρα ίσα που προλαβαίνουν να το βγάλουν σε πσ4 1
panos2171 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Με ποια καμερα οδηγατε ? Ισως φταιει οτι εγω παντα οδηγαω με αυτη και ετσι ποτε δεν βλεπω το αυτοκινητο μου : Ε γι αυτό μάλλον. Εγώ ανέκαθεν στο GT είχα την εξωτερική κάμερα μιας και τα γραφικά για την εποχή τους ήταν εκπληκτικά.
vrwmiaris Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Από το 5 και στο 6 οδηγώ με την κάμερα μέσα , εκτός εάν βρέχει και βάζω την εξωτερική
Προτεινόμενες αναρτήσεις