Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"Άρχισε η ανάπτυξή του" όπως δήλωσε στο GameWorld ο Yamauchi από την Νυρεμβέργη!

Στα πλαίσια του touring που κάνει ο Kazunori Yamauchi στην Ευρώπη, συναντήσαμε τον διάσημο game designer στην πίστα της Νυρεμβέργης (Nurburgring 24h) στη Γερμανία, όπου επιβεβαίωσε τις φήμες στο GameWorld ότι η Polyphony Digital αναπτύσσει το Gran Turismo 7!

Η Polyphony Digital ξεκίνησε να αναπτύσσει το Gran Turismo 7 για το PlayStation 4. Ο Yamauchi που περιοδεύει σε διάφορες πίστες της Ευρώπης αυτό το διάστημα, παρουσιάζει ορισμένα αυτοκίνητα του GT Vision. Στην νέα έκδοση της σειράς αναμένονται μεγάλες βελτιώσεις σε γραφικά και ήχο. Ασφαλώς δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε το GT7 εντός του 2014 καθώς είναι ακόμη νωρίς.

Στόχος της Polyphony Digital είναι να διευρύνει τον αριθμό των διαθέσιμων οχημάτων. Πάντως, τα Standard cars θα παραμείνουν, ενώ τα Premium Cars αναμένεται να αυξηθούν.

Στα πλαίσια του event, ο Γιώργος Τσινίκος συνάντησε όχι μόνο τον Yamauchi αλλά πολλές ακόμη μορφές της Polyphony Digital, όπως ο Translation-San και η Community Manager του Official Blog του Gran Turismo. Οι φωτογραφίες που βλέπετε από το γράφημα αφορούν την τηλεμετρία που χρησιμοποιεί ο Yamauchi η οποία μοιάζει αρκετά με αυτή του Gran Turismo 6.

Το Gran Turismo 7 θα κυκλοφορήσει για το PS4. Η ακριβής ημερομηνία δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Πηγη http://www.gameworld.gr/eidiseis/racing/gran-turismo-7

• Like 1
Δημοσ.

Κλασσικά στο PS4. Για Pc δεν το βγάζουνε, κλασσικά... ΡΕ ΟΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!

Δημοσ.

Αν άρχισε η ανάπτυξη τώρα ίσα που προλαβαίνουν να το βγάλουν σε πσ4 :P

Δημοσ.

Ποτε το εβγαλαν για να το βγαλουν και τωρα; Λες και νοιαζει τη Sony το πισι 

Δημοσ.

σε δυο χρονακια το λιγοτερο θα βγει,τοτε θα προβω στην αγορα του PS4 ,ειναι στα συν οτι αρχισαν συνεργασια με την FIA και ειναι η πρωτη εταιρια που το κανει αυτο.προς το παρον απολαμβανω το GT6

Δημοσ.

Τι standard cars ρε γμτ, είναι ξενέρα να βλέπεις γραφικά της προηγούμενης γενιάς στη νέα. :mad:

Ποιας προηγούμενης? Τα standard έρχονται από την εποχή του PS2 και του GT4. 

• Like 2
Δημοσ.

Αυτός ο Γιαμαούτσης δεν παίρνει χαμπάρι. Μου δίνει την εντύπωση ότι πιστεύει πως δεν υπάρχει κανένα άλλο παιχνίδι γενικά με αυτοκίνητα στο εμπόριο και το έχει μονοπόλειο. Μόνο το GT υπάρχει.

Και μου αρέσει ότι έχει και τη φήμη του "τελειομανή" κιόλας.  

Δημοσ.

Αυτός ο Γιαμαούτσης δεν παίρνει χαμπάρι. Μου δίνει την εντύπωση ότι πιστεύει πως δεν υπάρχει κανένα άλλο παιχνίδι γενικά με αυτοκίνητα στο εμπόριο και το έχει μονοπόλειο. Μόνο το GT υπάρχει.

Και μου αρέσει ότι έχει και τη φήμη του "τελειομανή" κιόλας.  

Έλα ντε. Και να έλεγες ότι οι πωλήσεις έχουν μεγάλη διαφορά να πεις πάει στο καλό. Απλά υπάρχουν κλασσικά οι κολλημένοι που υπάρχει μόνο Τουρίσμο και μετά το χάος. Κάτι σαν το μπρο.

Δημοσ.

Ποιας προηγούμενης? Τα standard έρχονται από την εποχή του PS2 και του GT4. 

Δε θέλω να πιστέψω ότι τα standard θα προέρχονται από το GT4 αλλά από το GT5 και μετά. Ειδάλως θα είναι τεράστια αποτυχία.

Δημοσ.

Δε θέλω να πιστέψω ότι τα standard θα προέρχονται από το GT4 αλλά από το GT5 και μετά. Ειδάλως θα είναι τεράστια αποτυχία.

http://www.eurogamer.net/articles/2014-06-27-gran-turismo-7-is-in-the-works-standard-cars-set-to-stay

And when Gran Turismo 7 does come around, the standard car models that persist from 2004's Gran Turismo 4 will most likely feature.

"I doubt that we'll be throwing away the standard cars," said Yamauchi. "Each car has its own fans. So I think we'll hang on to the archive. In the meanwhile, some of those cars we may be able to make into Premium cars as they become available - but basically we're more focussed on increasing the number of premium cars."

Ναι, από εποχή PS2 λοιπόν.

Ε ευτυχώς που εστιάζουν περισσότερο στο να βγάλουν και κάνα premium δηλαδή. Το κάνει να ακούγεται λες και δεν αποτελεί και μεγάλη προτεραιότητα για το παιχνίδι. 

Με άφησε κυριολεκτικά ********** η δικαιολογία του πάντως. Η καφρίλα σε όλο της το μεγαλείο.

• Like 1
Δημοσ.

παντως το forza ,δεν πιστευω οτι το λεω εγω αυτο ,παιζει να εχει καλυτερα γραφικα και νεοτερα αυτοκινητα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...