GeorGee18 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Ιδέες για mobile app(κυρίως Android) --- Θα ήθελα επιτέλους να ασχοληθώ(ξέρω προγραμματισμό) με τα mobile apps, έκατσα ημέρες και προσπάθησα να σκεφτώ ιδέες για εφαρμογές, μέχρι και μικρά indie παιχνίδια... Αλλά τίποτα, οπότε αναρωτιόμουν μήπως εσείς εδώ θα μπορούσατε να βοηθήσετε!Ευχαριστώ!
zio10 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Ιδέες για mobile app(κυρίως Android) --- Θα ήθελα επιτέλους να ασχοληθώ(ξέρω προγραμματισμό) με τα mobile apps, έκατσα ημέρες και προσπάθησα να σκεφτώ ιδέες για εφαρμογές, μέχρι και μικρά indie παιχνίδια... Αλλά τίποτα, οπότε αναρωτιόμουν μήπως εσείς εδώ θα μπορούσατε να βοηθήσετε! Ευχαριστώ! Αυτό είναι το δύσκολο φίλε μου! Μέσα σε εκατομμύρια εφαρμογές και παιχνίδια να σκεφτείς κάτι πρωτότυπο! Για να καταλάβεις πόσο δύσκολο είναι, σκέψου οτιδήποτε θεωρείς πρωτότυπο και μετά ψάξε να δεις ότι κατά 99% θα το έχουν ήδη κάνει...καλή επιτυχία πάντως!
geomagas Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Και επιπλέον, αν κάποιος από εμάς είχε μία πρωτότυπη ιδέα, σε σένα θα την έλεγε;;; (No offense!) @zio τέλειο avatar! 2
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Και επιπλέον, αν κάποιος από εμάς είχε μία πρωτότυπη ιδέα, σε σένα θα την έλεγε;;; (No offense!) @zio τέλειο avatar! Εκτός αν δίνει μερίδιο από τα κέρδη και μία προκαταβολή
geomagas Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Εκτός αν δίνει μερίδιο από τα κέρδη και μία προκαταβολή Σωσ-τόστ!
lion2486 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 θα μπορούσε να φτιάξεις ένα task manager - progect management με ενσωματωμένο time tracking και notifications χρήσιμο θα ήταν.. Ή απλά μπορείς να φτιάξεις μια εφαρμογή που να ζωγραφίζει ο καθένας και να περιγράφει ιδέες για εφαρμογές. αν ψήνεσαι για τέτοια μπες και εδώ http://www.insomnia.gr/topic/532930-%CE%B9%CE%B4%CE%AD%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-project-%CF%83%CE%B5-c/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα