krtskks Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Τηλέφωνο digea το 14510 αλλά έχει υψηλή χρέωση ανα λεπτό, εγω πήρα το τηλέφωνο παραπονων 2113007404 (τα τηλ.τα βρηκα εδώ) http://www.digea.gr/240/article/679/Tilefona-eksupiretisis. Τηλέφωνο νεριτ 2106066000 http://www.nerit.gr/. Έχω πάρει τηλ . αλλά η digea μου ανέφερε οτι δεν έχει κάποια αρμοδιότητα γιατι δεν μεταδιδει νεριτ και με παρεπεμψαν σε νεριτ. Η νεριτ ανέφερε οτι ειναι ενημεροι οι τεχνικοι. Σε τηλεόραση sony kdl-40bx400 παιζει Ν sports και δε παίζει νεριτ ή νεριτ hd. Εχω κανει update λογισμικού, επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, συντονισμό προγραμματων αυτόματο και χειροκίνητο. Παίζει μονο Ν sports και τα υπόλοιπα ιδιωτικά mega ant1 κλπ. Από Δευτέρα τα νεότερα, με βάση τα λεγόμενα του τεχνικού της sony που έχει ενημερωσει τα κεντρικά της sony. Πιθανολογώ, χωρις να γνωρίζω,οτι κάποιο λάθος εχει κανει η digea στη μετάδοση ψηφιακού σηματος σε συχνοτητα νεριτ και μερικές τηλεοράσεις το διαβάζουν και σε αλλες όχι αναλογα χρονολογια αποκτισης, λειτουργικο λογισμικό κλπ. Αντε και με την νικη η εθνική 1
earthworm Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Στην δική μου περιπτωση και οι δυο samsung έχουν τελευταιο firmware, και μάλιστα η tv που δεν παιζει νεριτ/νεριτHD είναι νεότερο μοντέλο απο αυτήν που τα παιζει.
malamask Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Πάτρα κι εγώ. Panasonic VT30 πρόβλημα με ΝHD "δεν υπάρχει διαθέσιμη εικόνα". Με την LG κανένα πρόβλημα στο ίδιο σπίτι. Τι διάολο;
alex-gate-7-1925 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δεν ξέρω τι γινόταν αλλά μολις έβγαλα το σπλίτερ (που έδινε και αναλογικό σήμα στην TV) στην είσοδο της κεραίας όλα επανήλθαν... Μου έκανε εντύπωση πάντως...
Gas74 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Χαλαρωστε παιδια......η νεριτ γενικως εχει χαμηλοτερες σταθμες απο τα υπολοιπα καναλια......!Πρεπει να κοιταξετε να εχετε καλο δυνατο σημα(με την ψηφιακη τηλεοραση δεν εχει πιανω λιγο ή πολυ ή με χιονια............πιανεις δεν πιανεις ειναι!!)Τωρα θα φανει αν τα tuner των τηλεορασεων ειναι ποιοτικα!!Γενικως πρεπει να κανετε μια συντηρηση σε κεραια,ενισχυτες,καλωδιωση,βυσματα,οσο το δυνατον λιγοτερες διακλαδωσεις και καλη σωστη θεση κεραιας προς τον αναμεταδοτη!
kanellich Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα. Κοντά στον Πύργο Ηλείας μένω και αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα.Στην philips 32pfl5604/12 στο Ν1 και Ν ΗD μου γράφει κωδικοποιημένο πρόγραμμα.Στη κουζίνα που έχω πάλι philips, την 231t τα πιάνει όλα και τέλος στο υπνοδωμάτιο έχω μια sony bravia KDL20b4030 με εξωτερικό αποκωδικοποιητή και πάλι παίζουν όλα.Δοκίμασα τον αποκωδικοποιητή στην 32αρα και εννοείται τα πιάνει όλα (μήπως έφταιγαν οι καλωδιώσεις).
krtskks Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Μίλησα σήμερα με κάποιον τεχνικό απο νεριτ και μου ανέφερε ότι η digea έχει καποια θέματα με συχνότητες εκμπομπης σήματος απο δορυφόρο???? Η δε τηλεφωνήτρια της digea μου ανέφερε οτι δεν εχουν να κανουν κατι αυτοι με το σημα της νεριτ αυτοι εκπέμπουν ιδιωτικά κανάλια και μόνο παρόλα αυτά μου ανέφερε οτι εχουν πάρει και αλλοι απο Πάτρα με προβλημα σε νεριτ σε τηλεοράσεις Sony, Samsung. Προτείνω οσοι μπορούν για να μη τρέχουμε τηλεοράσεις που δεν έχουν προβλημα σε τεχνικούς να "ενοχλήσουμε" οσο το δυνατόν digea νεριτ να φτιάξουν το σήμα. Δε μπορώ να καταλάβω πως εδώ και τόσο καιρό δεν ειχα πρόβλημα με ερτ, ερτhd,νετ, ετ3, νωριτερα με cine+, sport+, επειτα με δτ, δτ hd, ακομα και με νεριτ, Ν sports ,N HD και απο Πέμπτη βράδυ Παρασκευή ξημερώματα χάθηκαν αρχικά όλα τα νεριτ και τωρα πιανω μόνο Ν sports σε τηλεόραση 4ετιας .Δεύτερον πως γίνεται να πιάνω μονο ενα απο τα νεριτ αφου εκπέμπουν στην ιδια συχνότητα, και τριτον γιατί η νεριτ μου λέει οτι πιανω σημα της μεσω αροη συχνότητα 42 και στο site της digea http://www.digea.gr/...rtis-suxnotitonμε μπλε γράμματα αναφέρονται οι ψηφιακές συχνότητες των Δημόσιων τηλεοπτικων σταθμων εθνικής εμβέλειας στην αροη Πάτρα αναφέρεται το 24, 34 ενω το 42 είναι για ιδιωτικα κανάλια
earthworm Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Το έφτιαξαν ! Εδώ τουλάχιστον κανονικά N/NHD. Δεν ξέρω πόσους επηρεάσε το συγκεκριμένο πρόβλημα, αλλά να σημειώσω ότι όσες φορές πήρα τηλ ήταν ευγενέστατοι στην Νεριτ, ότι θα το κοιτάξουμε κτλ όπερ και εγένετο, δεν με έβγαλαν τρελό ότι φταίει η συσκευή κτλ.
krtskks Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Επιβεβαιώνω και εγω. Το πρωί επιανα σε sony kdl-40bx400 μόνο Ν sports τωρα το απόγευμα πιάνω και τα τρία δημόσια κανάλια (επιασα και τα τρία μη γελατε....)Μιλησα με τεχνικο sony στη Πάτρα και μου είπε οτι το πρόβλημα ηταν της digea, έκανε καποιου ειδους παρεμβολές στο σήμα. Ας ελπίσουμε οτι δε θα προκυψει αλλο πρόβλημα. Ευχαριστώ για πληροφορίες.
pier88 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Επιβεβαιώνω και εγω.δύο sony bravia 40άρες επιτέλους παίζουν κανονικά.
earthworm Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Πάντως δεν είμαι βέβαιος ότι η Νερίτ ξέρει ακριβώς τι κάνει με το σήμα της. Π.χ. παρατήρησα ότι στο NHD μεταδίδονται 2 μπάντες ήχου που παίζουν το ίδιο πράγμα. Η τηλεοραση μου τιτλοφορεί το ένα ως ελληνικό με στερεοφωνικό ήχο και το άλλο ως αγγλικό σε dolby digital. Το τελευταίο ακουγεται πολύ πιο δυνατά από το άλλο. Δεν ξέρω ποιο το νόημα από όλο αυτό. Πριν την Παρασκευή λάμβανα ένα μοναδικό κανάλι ήχου σε dolby digital.
kanellich Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 30/6/2014 στις 9:53 ΜΜ, kanellich είπε Στις 30/6/2014 στις 9:53 ΜΜ, kanellich είπε Καλησπέρα. Κοντά στη Πατρα μένω και αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα.Στην philips 32pfl5604/12 στο Ν1 και Ν ΗD μου γράφει κωδικοποιημένο πρόγραμμα.Στη κουζίνα που έχω πάλι philips, την 231t τα πιάνει όλα και τέλος στο υπνοδωμάτιο έχω μια sony bravia KDL20b4030 με εξωτερικό αποκωδικοποιητή και πάλι παίζουν όλα.Δοκίμασα τον αποκωδικοποιητή στην 32αρα και εννοείται τα πιάνει όλα (μήπως έφταιγαν οι καλωδιώσεις). Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2018 από kanellich
Mikulski Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2020 Γειά σας είναι ξημερώματα και θα γελάστε Απο Τρίτη μεσημέρι δεν πιάνω αυτά τα N,NHD & N Sports (σε λίγες μέρες θα γινει N Plus) στα 2 lg, ενώ στη παλιά μου Philips τα πιάνει κανονικά με αποκωδικοποιητη ενώ τα άλλα ANT1, IONIAN CHANNEL, SUPER B και πολλά ιδιωτικά και Τοπικα της digea με καλό σήμα ενώ το μπουκέτο με τα ξένογλωσσα (DW,TV5,RIK,BBC) οκ αλλα με Ήχο χωρίς εικονα πήρα τηλ στη digea δεν ξέρω για την νεριτ πιάνουμε μόνο ιδιωτικά και απάντησα: και Τοπικα μη χεσω και απάντησε ναι πήρα τηλ στη νεριτ κάντε μια επανεκκίνηση στα κανάλια και ψάχτε τη νεριτ απαντώ τι λέτε και ξεκινάει η αναμονή περνώ τηλ στο LG δεν είναι κακό. μπορεί να έπαθε καμια βλάβη και απαντώ ναι και μου λέει ναι σίγουρα ξανακαλω την νεριτ και όλο αναμονή, τι κάνετε ρε γμτ τόση ώρα Μέσα σε ολόκληρο από 3 ώρες Επανέλθε η νεριτ με τα κανάλια βουλη, νεριτ 1, νεριτ sports (που σε λίγους μήνες που σας ειπα θα γίνει νεριτ plus) και το hd κανάλι του. άγνωστο λόγο ποτέ θα παιξει η νεριτ 3 και 2 Τέλος πάντων θα κοιμηθώ στο κρεβάτι μου η ώρα τώρα είναι 3:30 τα Ξημερώματα θα κοιμηθώ και μετα το μεσημέρι στις 3 θα δω τη νεριτ τι παει να κάνει ξέρετε τα νεριτ στη tv που έχει αποκωδικοποιητη τα έχει στα 1,2,3 και 4 το 5 είναι κενό 6 αλφα 7 αντ1 8 αρτ (θα ξεκινήσει κάπου στο Δεκεμβρίο) 9 ε 10 M.tv 11 μεγα 12 σκαι 13 σταρ και μετά τα ξένογλωσσα και μετά το 17 όλα τα τοπικά της Πάτρας οι δύο lg που δεν τα πιάνουν εχουν:1 νεριτ 2 νεριτ σπορτς 3 νεριτ HD 4 βουλη 5 αλφα 6 αντ1 7 αρτ 8 ε 9 M.tv 10 μεγα 11 σκαι 12 σταρ και 13 και μετά τα ξένογλωσσα που δεν τα πιάνουν και μετά τα τοπικά κάπου στο 16 EDIT 14:53 Μόλις Ξύπνησα Τωρα, Έχω στα χέρια το τηλεκοντρόλ μου τις 1ης lg κει μετά πατάω το ένα καλούτσικο σήμα το δυο με καλούτσικο σήμα το τρίτο με πολύ καλό σήμα του hd και το 4 με πολύ καλό σήματι και βρήκα να μετακινήσω τη ετ3 από τη θέση 27 θα Τη παω στο 5 😂 😂 😂 και τα ραδιόφωνα παίζουν κανονικά EDIT 15:15 πάω στην 2η lg πάω να κάνω ένα ζαππιγκ ήμουνα στο σταρ και πατάω το 1 πολλά προβλήματα το 2 πολλα προβλήματα το 3 πολλα προβλήματα και το 4 πολλά προβλήματα και τα 5,6,7,8 λίγο κολλανε όλα τα υπόλοιπα παίζουν κανονικά και κολλάει αργά το βράδυ το 1ο mux με τα κανάλια ACHAIA, Best, Ionian και τα υπόλοιπα που δεν τα γνωρίζω EDIT 15:16 ξανα κοιμάμαι και βλέπω το ν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα