Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στην Παραλια πιανω τελεια με Lg 42αρα(ενσωματωμενο mpeg4) ολα τα δημοσια καναλια αλλα στο υπνοδωματιο με αποδικοποιητη f&u τα πιανω με εικονα που χανεται συνεχεια...κεραια εχω προς Αροη....βρηκαν τον χρονο για μαλ.κ..ες τωρα στο μουντιαλ...

Δημοσ.

Στη Μεσσηνη το νεριτ sports κανει συνεχως διακοπές.

Στη Μεσσήνη το ΝΕΡΙΤ sports κάνει διακοπές. Τηλεόραση samsung με ενσωματωμένο δέκτη.

Δημοσ.

αν εχετε μοντουλα neotion pocket Free to Air np4+ δεν ανοιγουν τα NHD, N1 μόνο ηχο έχουν

ένας sd transcoder προφανώς είναι αδύνατο να μετατρέψει ένα hd stream, το n1 κανονικά θα έπρεπε να παίζει 

Δημοσ.

Που μπορεί να οφείλονται αυτά τα κολλήματα σε τηλεοράσεις με αποκωδικοποιητές???

Υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε ή είναι καθαρά θέμα της ΝΕΡΙΤ...?

Επίσης για όσους έχουν θέμα, να ξέρουν ότι μπορούν να δουν live τα κανάλια της ΝΕΡΙΤ από το σάιτ της...

Δημοσ.

Πάλι από Πάτρα, σε sony kdl-40bx400 (έχει ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή)και μεχρι την Πέμπτη έβλεπα όλα τα κανάλια ιδιωτικά και νεριτ (Ν1,Nsports, N hd).Παρασκευή απόγευμα μεχρι και τώρα Κυριακή 00:40 πιάνω Ν sports και ιδιωτικά οχι νεριτ ή hd. Πήρα τηλ νεριτ και μου ειπαν οτι απο Πάτρα τους εχουν ξαναπάρει πολλοί τηλ για προβλήματα στο σήμα και οτι δε βλέπουνε κάποια κανάλια και οτι οι τεχνικοί είναι ενήμεροι. Ο δε τεχνικός sony μου ειπε οτι τον πηραν αρκετοί για προβλήματα σε sony και οτι εχει στείλει εμαιλ στα κεντρικά αλλά λυση απο Δευτέρα. Στη digea βρήκα ότι η αναμετάδοση νεριτ ειναι σε ψηφιακά καναλια 24, 34 οχι 42 απο αροη. Αλλά εγω ακομη και τωρα πιάνω νεριτ σπορτς στο 42. Ελπίζω αύριο να δω μπαλίτσα και οχι να τρεχω δεξιά και αριστερά αντε και με την νικη.

Δημοσ.

Σε συνέχεια του μηνύματος μου αναφερω οτι στο site της digea http://www.digea.gr/234/article/1854/Xartis-suxnotitonμε μπλε γράμματα αναφέρονται οι ψηφιακές συχνότητες των Δημόσιων τηλεοπτικων σταθμων εθνικής εμβέλειας στην αροη Πάτρα αναφέρεται το 24, 34 ενω το 42 είναι για ιδιωτικα καναλια

Δημοσ.

Το ίδιο πρόβλημα σε samsung tv, ιδιωτικά και νεριτ sport ειναι οκ, ενω στα νεριτ και νεριτ HD "Service is not available". Ποια τηλέφωνα καλεσατε για παραπονα ;;

Δημοσ.

Για παράπονα στην DIGEA πλέον. Η DIGEA εκπέμπει και την ΝΕΡΙΤ. Η συχνότητες της ΕΡΤ χάθηκαν. Είναι μονοπώλιο πλέον.

Επίσης η ΝΕΡΙΤ πλέον εκπέμπει και ήχο Dolby Digital στο HD. Δοκιμάστε μήπως ο αποκωδικοποιητής σας θέλει επιλογή mpg για ήχο.

Δημοσ.

παιζει κατι με τις sony?

εμενα μια σονυ kdl-32bx300τα πιανει ολα εκτος απο νεριτ και νεριτhd (παλι καλα πιανει το νεριτ sport)

μια lg με ενσωματωμενο δεκτη και μια αλλη με εξωτερικο απο την ιδια κεραια δεν εχουν κανενα προβλημα!!

εχω δοκιμασει να κανω  εγκατασταση πολλες φορες αλλα τιποτα!!!

Δημοσ.

παιζει κατι με τις sony?

εμενα μια σονυ kdl-32bx300τα πιανει ολα εκτος απο νεριτ και νεριτhd (παλι καλα πιανει το νεριτ sport)

μια lg με ενσωματωμενο δεκτη και μια αλλη με εξωτερικο απο την ιδια κεραια δεν εχουν κανενα προβλημα!!

εχω δοκιμασει να κανω  εγκατασταση πολλες φορες αλλα τιποτα!!!

Σίγουρα ναι,εμένα στο σπίτι σε 2 sony bravia 40αρες δεν παιζουν N hd,N1 και σε ένα lg tv monitor 22" παιζουν καμπάνα.
Δημοσ.

H Digea έχει μονο αυτό το τηλέφωνο υψηλής χρέωσης που βρήκα στο site τους ;; Μίλησα ήδη με Νεριτ τους είπα την περιοχή και είπαν ότι θα το κοιτάξουν. Όταν είπα για Πάτρα μου φάνηκε σαν να ήταν ήδη ενήμεροι για το θέμα.

Υποψιν ότι σε μια περιοχή της Πάτρας με samsung tv το Νεριτ HD παίζει κανονικά, ενώ σε άλλη περιοχή της Πάτρας πάλι με samsung tv (άλλο μοντέλο) λαμβάνω μαύρο με μήνυμα  "service is not available".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...