Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Σήμερα μίας και μένω Πάτρα χρειάστηκε να κάνω επανασυντονισμό στα κανάλια της Digea. Τα βρήκε όλα μία χαρά τα κανάλια αλλά τα κανάλια Νεριτ, και Νεριτ Sports, ενώ μέχρι εχθές όλα ήταν μία χαρά από σήμερα που έκανα αναζήτηση τα βρήκε αλλά έχουν μόνο ήχο και όχι εικόνα(Νεριτ και Νεριτ sports). Τι μπορεί να φταίει μίας και δεν άλλαξα εγώ τίποτα; (Έχω μια Tv Samsung με Ci slot)

Ευχαριστώ!

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Link.png Site: Κατι αλλαξε...

Η Νεριτ δεν εχει αποφασισει ακομα ποιες συχνοτητες θα χτησιμοποιει γι'αυτο και τωρα στο mudial εγινε αντιληπτο οτι συχνα αλλαζει τη συχνοτητα που μεταδιδει εναν αγωνα...μια στο καναλι της βουλης μια στις συχνοτητες των "ξενων" καναλιων κτλ...

Κανε αλλη μια φορα συντονισμο...Επισης παιζει ρολο αν διαθετεις τηλεοραση με ενσωματωμενο δεκτη ή εχεις extra...

Δημοσ.

Έκανα 2-3 φορές συντονισμό από το πρωί αλλά τίποτα, όλα τα κανάλια μία χαρά ενώ της Νεριτ μόνο ήχο. Έχω ξεχωριστό δέκτη σε CI Module, αλλά μέχρι εχθές όλα ήταν ok.

Δημοσ.

Το ιδιο θεμα κι εδω.Απο την Digea μου ειπαν οτι εχουν δεχθει πολλα τηλεφωνηματα απο Πατρα για τον ιδιο λογο και οτι το προβλημα ειναι της Νεριτ...Το Sports παντως το επιασε το απογευμα.Η μονη τηλεοραση που δεν πιανει στο σπιτι ειναι με τον ενσωματομενο αποκ.

Δημοσ.

Και σε εμενα απο Πατρα δεν δειχνουν τα Nεριτ και Νεριτ HD μετα τον επανασυντονισμο. Το Sports επιασε το απογευμα. Εχω 2 τηλεορασεις με ενσωματομενους δεκτες. Εκανα και επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις αλλα τιποτα. 

Δημοσ.

Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ στο Άργος ενώ πιάνω ολα τα κανάλια και το νεριτ sport δεν πιάνω νεριτ και νεριτ hd!!!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κι εγώ το ίδιο πρόβλημα παιδιά,αυτό συμβαίνει σε όλους εδώ στη περιοχή;αν ξέρει κάποιος ας μας πει.

Επεξ/σία από pier88
Δημοσ.

Απλα για λιγο όπως τα΄περναν από τον Δορυφόρο 3,1Ε κλειδωμένα έτσι τα μετέδιδαν από Αροη, τωρα όλα οκ

Δημοσ.

Μένω αρόη... Έχω τηλεόραση με ενσωματωμενο δεκτή...αυτή είναι η εικόνα τώρα στα κανάλια της νεριτ...δε νομιζω να δουμε μουντιάλ σήμερα...

post-45590-0-12720700-1403954092_thumb.jpg

Δημοσ.

Μένω αρόη... Έχω τηλεόραση με ενσωματωμενο δεκτή...αυτή είναι η εικόνα τώρα στα κανάλια της νεριτ...δε νομιζω να δουμε μουντιάλ σήμερα...

αυτό είναι πρόοδος!!μεχρι τις 7 θα ειναι οκ,υπομονή.

Δημοσ.

Είμαι Κυλλήνη και περνω από Αροη το σημα και εικονα τέλειο. Μάλλον έχεις κάποιο πρόβλημα στο σύστημα σου

Δημοσ.

ο αδερφός μου μένει 200 μέτρα δίπλα και πιάνει τέλεια.εγώ δοκιμασα σε 4 tv και δε πιάνω Ν1,Ν ΗD.τι μπορεί να φταίει;

Δημοσ.

Είμαι Κυλλήνη και περνω από Αροη το σημα και εικονα τέλειο. Μάλλον έχεις κάποιο πρόβλημα στο σύστημα σου

Τι πρόβλημα ναχώ... Και γιατί ας πούμε πιο πριν ηταν όλα οκ; Τέλος πάντων...

Δημοσ.

Και εγώ από Πάτρα σε sony bravia kdl-40bx400 ήρθα σήμερα από δουλειά να φτιάξω τα κανάλια όλα καλά εκτός από νεριτ(Ν1,Ν sports, N HD)ενώ σε philips,lg ολα καλά. Πήρα τηλ. digea μου λένε εμείς δε ξέρουμε εκπέμπουμε μονο ιδιωτικά, πήρα τηλ νεριτ ξαναπροσπαθήστε να κάνετε αναζήτηση, πήρα τηλ sony τίποτα κάντε επαναφορά σε εργαστηριακές ρυθμίσεις ,μέχρι που ο εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος σε Πάτρα μου είπε ότι και αλλος ένας του ανέφερε τα ίδια και να περιμένω μέχρι αύριο μεθαύριο μήπως φταίει το σήμα το ψηφιακό. Και τώρα το απόγευμα πιάνω Ν sports μόνο όλες τις τηλεοράσεις και στη sony,και σε Philips και σε lg. Τι να πω?Πάρτε οποίος μπορεί νεριτ,digea να πιέσουμε για να δούμε λίγο ελλαδάρα ρε παιδιά.

Δημοσ.

Και εγώ από Πάτρα σε sony bravia kdl-40bx400 ήρθα σήμερα από δουλειά να φτιάξω τα κανάλια όλα καλά εκτός από νεριτ(Ν1,Ν sports, N HD)ενώ σε philips,lg ολα καλά. Πήρα τηλ. digea μου λένε εμείς δε ξέρουμε εκπέμπουμε μονο ιδιωτικά, πήρα τηλ νεριτ ξαναπροσπαθήστε να κάνετε αναζήτηση, πήρα τηλ sony τίποτα κάντε επαναφορά σε εργαστηριακές ρυθμίσεις ,μέχρι που ο εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος σε Πάτρα μου είπε ότι και αλλος ένας του ανέφερε τα ίδια και να περιμένω μέχρι αύριο μεθαύριο μήπως φταίει το σήμα το ψηφιακό. Και τώρα το απόγευμα πιάνω Ν sports μόνο όλες τις τηλεοράσεις και στη sony,και σε Philips και σε lg. Τι να πω?Πάρτε οποίος μπορεί νεριτ,digea να πιέσουμε για να δούμε λίγο ελλαδάρα ρε παιδιά.

επιβεβαιώνω κι εγω σε 2 sony bravia kdl40S5600 και kdl40bx400 πιανω μονο Nsport και ΝΕΤ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...