kostis_74 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα,Σήμερα μίας και μένω Πάτρα χρειάστηκε να κάνω επανασυντονισμό στα κανάλια της Digea. Τα βρήκε όλα μία χαρά τα κανάλια αλλά τα κανάλια Νεριτ, και Νεριτ Sports, ενώ μέχρι εχθές όλα ήταν μία χαρά από σήμερα που έκανα αναζήτηση τα βρήκε αλλά έχουν μόνο ήχο και όχι εικόνα(Νεριτ και Νεριτ sports). Τι μπορεί να φταίει μίας και δεν άλλαξα εγώ τίποτα; (Έχω μια Tv Samsung με Ci slot)Ευχαριστώ!
skoulas Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Site: Κατι αλλαξε... Η Νεριτ δεν εχει αποφασισει ακομα ποιες συχνοτητες θα χτησιμοποιει γι'αυτο και τωρα στο mudial εγινε αντιληπτο οτι συχνα αλλαζει τη συχνοτητα που μεταδιδει εναν αγωνα...μια στο καναλι της βουλης μια στις συχνοτητες των "ξενων" καναλιων κτλ... Κανε αλλη μια φορα συντονισμο...Επισης παιζει ρολο αν διαθετεις τηλεοραση με ενσωματωμενο δεκτη ή εχεις extra...
kostis_74 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Έκανα 2-3 φορές συντονισμό από το πρωί αλλά τίποτα, όλα τα κανάλια μία χαρά ενώ της Νεριτ μόνο ήχο. Έχω ξεχωριστό δέκτη σε CI Module, αλλά μέχρι εχθές όλα ήταν ok.
Othal Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Το ιδιο θεμα κι εδω.Απο την Digea μου ειπαν οτι εχουν δεχθει πολλα τηλεφωνηματα απο Πατρα για τον ιδιο λογο και οτι το προβλημα ειναι της Νεριτ...Το Sports παντως το επιασε το απογευμα.Η μονη τηλεοραση που δεν πιανει στο σπιτι ειναι με τον ενσωματομενο αποκ.
McLarenThomas Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Και σε εμενα απο Πατρα δεν δειχνουν τα Nεριτ και Νεριτ HD μετα τον επανασυντονισμο. Το Sports επιασε το απογευμα. Εχω 2 τηλεορασεις με ενσωματομενους δεκτες. Εκανα και επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις αλλα τιποτα.
chrisargos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ στο Άργος ενώ πιάνω ολα τα κανάλια και το νεριτ sport δεν πιάνω νεριτ και νεριτ hd!!! Sent from my iPhone using Insomnia
pier88 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) κι εγώ το ίδιο πρόβλημα παιδιά,αυτό συμβαίνει σε όλους εδώ στη περιοχή;αν ξέρει κάποιος ας μας πει. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2014 από pier88
adsl2+ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Απλα για λιγο όπως τα΄περναν από τον Δορυφόρο 3,1Ε κλειδωμένα έτσι τα μετέδιδαν από Αροη, τωρα όλα οκ
fasmatikos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Μένω αρόη... Έχω τηλεόραση με ενσωματωμενο δεκτή...αυτή είναι η εικόνα τώρα στα κανάλια της νεριτ...δε νομιζω να δουμε μουντιάλ σήμερα...
pier88 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Μένω αρόη... Έχω τηλεόραση με ενσωματωμενο δεκτή...αυτή είναι η εικόνα τώρα στα κανάλια της νεριτ...δε νομιζω να δουμε μουντιάλ σήμερα... αυτό είναι πρόοδος!!μεχρι τις 7 θα ειναι οκ,υπομονή.
adsl2+ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Είμαι Κυλλήνη και περνω από Αροη το σημα και εικονα τέλειο. Μάλλον έχεις κάποιο πρόβλημα στο σύστημα σου
pier88 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 ο αδερφός μου μένει 200 μέτρα δίπλα και πιάνει τέλεια.εγώ δοκιμασα σε 4 tv και δε πιάνω Ν1,Ν ΗD.τι μπορεί να φταίει;
fasmatikos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Είμαι Κυλλήνη και περνω από Αροη το σημα και εικονα τέλειο. Μάλλον έχεις κάποιο πρόβλημα στο σύστημα σου Τι πρόβλημα ναχώ... Και γιατί ας πούμε πιο πριν ηταν όλα οκ; Τέλος πάντων...
krtskks Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Και εγώ από Πάτρα σε sony bravia kdl-40bx400 ήρθα σήμερα από δουλειά να φτιάξω τα κανάλια όλα καλά εκτός από νεριτ(Ν1,Ν sports, N HD)ενώ σε philips,lg ολα καλά. Πήρα τηλ. digea μου λένε εμείς δε ξέρουμε εκπέμπουμε μονο ιδιωτικά, πήρα τηλ νεριτ ξαναπροσπαθήστε να κάνετε αναζήτηση, πήρα τηλ sony τίποτα κάντε επαναφορά σε εργαστηριακές ρυθμίσεις ,μέχρι που ο εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος σε Πάτρα μου είπε ότι και αλλος ένας του ανέφερε τα ίδια και να περιμένω μέχρι αύριο μεθαύριο μήπως φταίει το σήμα το ψηφιακό. Και τώρα το απόγευμα πιάνω Ν sports μόνο όλες τις τηλεοράσεις και στη sony,και σε Philips και σε lg. Τι να πω?Πάρτε οποίος μπορεί νεριτ,digea να πιέσουμε για να δούμε λίγο ελλαδάρα ρε παιδιά.
pier88 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Και εγώ από Πάτρα σε sony bravia kdl-40bx400 ήρθα σήμερα από δουλειά να φτιάξω τα κανάλια όλα καλά εκτός από νεριτ(Ν1,Ν sports, N HD)ενώ σε philips,lg ολα καλά. Πήρα τηλ. digea μου λένε εμείς δε ξέρουμε εκπέμπουμε μονο ιδιωτικά, πήρα τηλ νεριτ ξαναπροσπαθήστε να κάνετε αναζήτηση, πήρα τηλ sony τίποτα κάντε επαναφορά σε εργαστηριακές ρυθμίσεις ,μέχρι που ο εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος σε Πάτρα μου είπε ότι και αλλος ένας του ανέφερε τα ίδια και να περιμένω μέχρι αύριο μεθαύριο μήπως φταίει το σήμα το ψηφιακό. Και τώρα το απόγευμα πιάνω Ν sports μόνο όλες τις τηλεοράσεις και στη sony,και σε Philips και σε lg. Τι να πω?Πάρτε οποίος μπορεί νεριτ,digea να πιέσουμε για να δούμε λίγο ελλαδάρα ρε παιδιά. επιβεβαιώνω κι εγω σε 2 sony bravia kdl40S5600 και kdl40bx400 πιανω μονο Nsport και ΝΕΤ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα