cosmos000 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Ναι θα του πω κιολας οτι οταν καποια στιγμη ερθει και αν ερθει θα του επιστρεψω τα χρηματα πισω,γιατι δεν θα με συμφερει να στειλω την θηκη πισω..σε αυτη την περιπτωση που ερθει πως γινεται να του στειλω παλι τα λεφτα???γι'αυτο εγω δεν θελω να μπλεκομαι με παραγγελειες που δεν εχουν tracking number!!! Εντάξει ...είπαμε....ααααααααααμα έρθει ....θααααααααααααααααα του στείλεις.... (Με τέτοια αναμονή...και να έρθει..κράτα την δωράκι..δεν θα ασχοληθεί κανείς)
fotini26 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Εντάξει ...είπαμε....ααααααααααμα έρθει ....θααααααααααααααααα του στείλεις.... (Με τέτοια αναμονή...και να έρθει..κράτα την δωράκι..δεν θα ασχοληθεί κανείς) Βασικα δεν μου παει η καρδια να μην στειλω τα λεφτα αμα ερθει τωρα αλλα αμα κανει 2-3 μηνες δεν προκειτε για κανεναν λογο,να μαθουν να στελνουν σε ολα τα δεματα tracking number για να ξερουμε και εμεις και αυτοι που βρισκονται οι παραγγελειες μας!!!τωρα ααααααανννννννν παραλαβω ποτε θα στειλω να σε ενημερωσω....χαχαχαχαχαχαχαχχαχχαχαχαχαχ 1
djkostas84 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Και σε μένα, παραγγελία από Κίνα με αποστολή στις 31/5 δεν έχει έρθει ακόμα. Σε επικοινωνία με τον πωλητή την περασμένη Πέμπτη, ναι μεν μου πρότειναν μόνοι τους Refund (και το δέχτηκα) αλλά από τότε με έχουν στο "Arranging refund", που μου φαίνεται πως είναι η νέα μόδα του "wait another week".
fotini26 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Άνοιξε dispute άμα στο τρενάρει. Και σε μένα, παραγγελία από Κίνα με αποστολή στις 31/5 δεν έχει έρθει ακόμα. Σε επικοινωνία με τον πωλητή την περασμένη Πέμπτη, ναι μεν μου πρότειναν μόνοι τους Refund (και το δέχτηκα) αλλά από τότε με έχουν στο "Arranging refund", που μου φαίνεται πως είναι η νέα μόδα του "wait another week". Ανοιξα case στο ebay και τωρα θα περιμενω 2-3 μερες ακομα για escalate case γιατι ακομα μου λεει να περιμενω 1-2 βδομαδες ακομα...Ναι και σε εμενα ετσι μου λεγανε ακομα και τωρα που ανοιξα case,θα εχω γερασει και θα λενε ακομα να περιμενουμε κανα δυο βδομαδες ακομα...χαχαχαχαχαχχα
djkostas84 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Αααα, όλα ΟΚ για μένα! Άνοιξα case το Σάββατο πρωί, αναφέροντας ότι είχαν ήδη περάσει 48 ώρες απ όταν δέχθηκα να λάβω refund. Σήμερα το πρωί έλαβα απάντηση (στο case) από τον πωλητή με το γνωστό "Arranging refund" που μου λέγαν από την Πέμπτη και πριν από λίγο έλαβα mail από το paypal πως έγινε το refund. Βέβαια με όλη την ιστορία που παίχθηκε μάλλον αρνητικό fdbk θα φάνε!! 1
fagib2002 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Για αυτο ανοιχτε case οταν περάσει η ημερομηνια που λενε στο estimated delivery, και αν σας απαντανε αρλουμπες υπαρχει και το customer protection του ebay
fotini26 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Για αυτο ανοιχτε case οταν περάσει η ημερομηνια που λενε στο estimated delivery, και αν σας απαντανε αρλουμπες υπαρχει και το customer protection του ebay Για να κανεις escalate case στο ebay δεν θελει υποτιθετε τρεις εργασιμες ημερες??γιατι ακομα και τωρα λεει τα δικα του ο πωλητης να μου στειλει αλλο πισω με tracking number αυτη την φορα αλλα ελα που δεν καταλαβενει οτι θελω τα λεφτα πισω και του ειπα οτι αμα δεν μου τα στειλει πισω θα ανοιξω escalate case και θα του βαλω και αρνητικη!!!
Georgios2 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 παρόμοια περίπτωση με ένα μικρό δέμα από Αγγλία και με Estimated delivery Wed, 07 Sep - Tue, 13 Sep. Πάει μήνας και ακόμα δεν έχει έρθει. Επικοινώνησα μαζί του λέγοντας ότι δεν έχω παραλάβει το δέμα και μου γράφει τα εξής: (We hold proof that the box was posted. Can you please confirm the delivery address. In the meantime we will check on the packages delivery status. This can take up to 7 days for us to receive a reply) (The package could be at your local postal dispatch centre. They may have tried to deliver but no one at home and has been sent to sorting office for collection) Πήγα ταχυδρομείο έψαξαν λίγο δεν βρήκαν τίποτα, αλλά είπαν ότι χωρίς το tracking number δεν μπορούν να κάνουν και πολλά. Πως να το χειριστώ? Να κάνω αναφορά για αποζημίωση? Και αν δεν δεχτεί και μου λέει εγώ στο έστειλα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα