Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διάβασα τους νέους κανονισμούς του ebay και λένε πως δικαιούσαι επιστροφή χρημάτων αν ανοίξεις υπόθεση 30 ημέρες  μετά την εκτιμώμενη ημερομηνία άφιξης του προϊόντος. Για παράδειγμα αν η εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης είναι  από 6 έως 24 Ιουνίου η 30 ημέρες μετράνε από την τελευταία ημέρα εκτιμώμενης άφιξης δηλαδή 24 Ιουνίου + 30 ημέρες  ;

Έκανα αγορά ενός προϊόντος:

http://www.ebay.com/itm/350848221148?var=620151327404&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

στις   21/5/2014

Χρόνος εκτιμώμενης άφιξης   έγραφε    από 6 έως 24 Ιουνίου.

Στέλνω mail στον Κινέζο στις 20 Ιουνίου και του λέω πως δεν έχει έρθει το προϊόν μου λέει τις σχετικές δικαιολογίες τσέκαρε τα στοιχεία σου ....κτλ   του λέω πως του δίνω 10 ημέρες.  Μετά τις 10 ημέρες δηλαδή περίπου 1 Ιουλίου να ανοίξω   case ;  θα είμαι μέσα στα όρια ;

Επίσης το case που το ανοίγω στο ebay ή στο paypal ;

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω δεν εχω ανοίξει ποτέ case στο εβαυ ...και μάλιστα απο τοτε που διαφοροποιήθηκε στους χρόνους απο το παυπαλ δεν εχω καμια επιστοσυνη

Η γνώμη μου ειναι να ανοίγεις τα cases μονο στο παυπαλ

• Moderators
Δημοσ.

καζε παντα στο εμπει οχι στο πειπαλ.

ναι ειναι 30 μερες απο την ημερομινια που θα επρεπε να ερθει αν πχ ειναι 25-30 Ιουνιου καζε μπορεις να ανοιξεις απο 1-30 ιουλιου.

περιμενε λιγο ακομη γιατι πολλες φορες δεν φταινει αυτοι αλλα οι ελληνες. εμενα μου ηρθε θηκη απο το Χονκ Κονκ σε 10 μερες

ενω ενα καπελο μετα απο 5 μηνες

Δημοσ.

καζε παντα στο εμπει οχι στο πειπαλ.

ναι ειναι 30 μερες απο την ημερομινια που θα επρεπε να ερθει αν πχ ειναι 25-30 Ιουνιου καζε μπορεις να ανοιξεις απο 1-30 ιουλιου.

περιμενε λιγο ακομη γιατι πολλες φορες δεν φταινει αυτοι αλλα οι ελληνες. εμενα μου ηρθε θηκη απο το Χονκ Κονκ σε 10 μερες

ενω ενα καπελο μετα απο 5 μηνες

Περίμενες 5 μήνες για το καπέλο :-), τους έδωσα μια παράταση 10 ημερών μετά τις 10 ημέρες θα τους ειδοποιήσω ότι θα ανοίξω case εάν έρθει το πακέτο κλείνω το case και τους βάζω τα 5 αστέρια για να είμαστε όλοι οκ. Αλλά να περιμένω μήνες δεν λέει.

Δημοσ.

λογικα θα σου στειλει αλλο γιατι χανονται πολλα πακετα απο ebay.

εναλλακτικα θα σου κανει refund.

σε καθε περιπτωση νομιζω πρεπει να ανοιξεις υποθεση εντος 40 ημερων για να εχεις δικαιωμα επιστροφης χρηματων. τα κινεζακια βεβαια στελνουν με οτι πιο αρο και αθλιο υπαρχει λογικα, για να πουλανε πχ μια θηκη κινητου με ,90 λεπτα του ευρω και δωρεαν μεταφορικα, και να εχουν και κερδος.

• Moderators
Δημοσ.

βασιλη δεν ισχυει αυτο με την αποστολη ! πηρα θηκη για το κινητο 18-6 απο Χονκ Κονκ (1-2€ με τα μεταφορικα μεσα) και 28 την ειχα στα χερια μου

Δημοσ.

Καλημερα κοσμε και καλο μηνα μια ερωτηση και απο εμενα,εχω παραγγειλει μια θηκη κινητου μια φιλης απο το ebay χωρις tracking number απο της 27 μαιου εστειλα μνμ προχθες στον πωλητη να δω τι εχει γινει και μου λεει οτι συνηθως φτανει σε 35 εργασιμες ημερες(πραγμα απιθανο για μενα) οι εκτιμωμενες μερες που μου εδωσε ειναι απο 13 ιουνιου μεχρι 4 ιουλιου..εχουν περασει 35 μερες ημερολογιακες μερες και επειδη ανχωνομαι λιγο μην γινει καμια στραβη και βρεθω να τα πληρωνω εγω στο τελος να ανοιξω case i να περιμενω κανα δυο μερες ακομα???ευχαριστω προκαταβολικα!!!

Δημοσ.

Καλημερα κοσμε και καλο μηνα μια ερωτηση και απο εμενα,εχω παραγγειλει μια θηκη κινητου μια φιλης απο το ebay χωρις tracking number απο της 27 μαιου εστειλα μνμ προχθες στον πωλητη να δω τι εχει γινει και μου λεει οτι συνηθως φτανει σε 35 εργασιμες ημερες(πραγμα απιθανο για μενα) οι εκτιμωμενες μερες που μου εδωσε ειναι απο 13 ιουνιου μεχρι 4 ιουλιου..εχουν περασει 35 μερες ημερολογιακες μερες και επειδη ανχωνομαι λιγο μην γινει καμια στραβη και βρεθω να τα πληρωνω εγω στο τελος να ανοιξω case i να περιμενω κανα δυο μερες ακομα???ευχαριστω προκαταβολικα!!!

Θα σου πρότεινα να ανοίξεις υπόθεση στο paypal ή να περιμένεις  μια 2 ημέρες το πολύ και μετά άνοιξε υπόθεση. από που είναι η θήκη? Κίνα?

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα να ανοίξεις υπόθεση στο paypal ή να περιμένεις  μια 2 ημέρες το πολύ και μετά άνοιξε υπόθεση. από που είναι η θήκη? Κίνα?

Βασικα ξερεις τι φοβαμε οτι πληρωσα με χρεωστικη της πειραιως και δεν ανακατευτικα με το paypal...Ναι απο την κινα ειναι,πρωτη φορα εκανα παραγγελεια απο το ebay,εγω ψωνιζω απο αλλο σαιτ και μου στελνουν και tracking number και ετσι εχω το κεφαλι μου υσηχο!!!

Δημοσ.

Βασικα ξερεις τι φοβαμε οτι πληρωσα με χρεωστικη της πειραιως και δεν ανακατευτικα με το paypal...Ναι απο την κινα ειναι,πρωτη φορα εκανα παραγγελεια απο το ebay,εγω ψωνιζω απο αλλο σαιτ και μου στελνουν και tracking number και ετσι εχω το κεφαλι μου υσηχο!!!

Πως πλήρωσες την παραγγελία? Με paypal δεν πλήρωσες?Το άλλο site ενοείς το aliexprees? 

Δημοσ.

Πως πλήρωσες την παραγγελία? Με paypal δεν πλήρωσες?Το άλλο site ενοείς το aliexprees? 

Με την χρεωστικη την πληρωσα την παραγγελια...Ναι το alliexpress λεω εχω κανει 6 παραγγελιες μεχρι τωρα χωρις το παραμικρο προβλημα και με tracking number,δεν ανακατευομουν με το ebay αλλα μιας και που ειχα την καρτα εκανα μια εξυπηρετηση!!!

Δημοσ.

Με την χρεωστικη την πληρωσα την παραγγελια...Ναι το alliexpress λεω εχω κανει 6 παραγγελιες μεχρι τωρα χωρις το παραμικρο προβλημα και με tracking number,δεν ανακατευομουν με το ebay αλλα μιας και που ειχα την καρτα εκανα μια εξυπηρετηση!!!

Εάν δεν σου έρθει το προιόν μέχρι την παρασκευή τότε άνοιξε υπόθεση στο paypal.

Δημοσ.

Ναι αυτο σκευτομαι και εγω ετσι και αλλιως τωρα δεν με αφηνει να ανοιξω υποθεση αμα δεν περασει ο εκτιμωμενος χρονος αποστολης,αλλα μια τελευταια ερωτηση και συγνωμη αν σε κουρασα πρεπει να κανω λογαριασμο στο paypal για να ανοιξω υποθεση απο εκει ετσι δεν ειναι??

Δημοσ.

Tι να σκεφτείς αφου δεν πλήρωσες με paypal

Ναι αυτο σκευτομαι και εγω ετσι και αλλιως τωρα δεν με αφηνει να ανοιξω υποθεση αμα δεν περασει ο εκτιμωμενος χρονος αποστολης,αλλα μια τελευταια ερωτηση και συγνωμη αν σε κουρασα πρεπει να κανω λογαριασμο στο paypal για να ανοιξω υποθεση απο εκει ετσι δεν ειναι??

Τι υπόθεση να ανοίξει στο paypal

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...