coffeex Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Από οτι διάβασα μάλλον θα είναι μεγαλύτερη πατάτα και από το 1ο...
skiabox Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Λοιπόν μόλις γύρισα από το Pacific Rim 2. Δεν φτάνει το 1ο σε καμία περίπτωση αλλά είναι τουλάχιστον αξιοπρεπές και προτείνεται για cinema. Του βάζω 7,5 / 10 1
JohnTehGreek Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Εγώ θα του έβαζα ένα 4 στα 10 και αυτό για τα εφέ. Σε όλα τα άλλα η ταινία ήταν για τα πανηγύρια. Ειδικά μετά το διάλειμμα η πλοκή ήταν για γέλια. Επίσης με τα "αστειάκια" το μάμησαν και ψόφησε. Φάση έχει να ακούς μερικά αστεία στην αρχή αλλά καταντάει και βαρετό/εκνευριστικό όταν επαναλαμβάνεται συνέχεια. Pass μάγκες, μην χάσετε τον χρόνο σας. 1 1
Fronimitis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Μα αν θα το δουμε για τα εφε θα παμε. Σκασιλα μας οι διαλογοι και το σεναριο. Θελουμε τεραστια ρομποτ να παλευουν με τεραστιες εξωγηινες μυξες! 5
takis69tzel Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, Fronimitis είπε Μα αν θα το δουμε για τα εφε θα παμε. Σκασιλα μας οι διαλογοι και το σεναριο. Θελουμε τεραστια ρομποτ να παλευουν με τεραστιες εξωγηινες μυξες! Έτσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Brainless να φεύγει και λίγο το κεφάλι μας από την πίεση 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 6 ώρες πριν, Fronimitis είπε Μα αν θα το δουμε για τα εφε θα παμε. Σκασιλα μας οι διαλογοι και το σεναριο. Θελουμε τεραστια ρομποτ να παλευουν με τεραστιες εξωγηινες μυξες! "Less talking and more giant robot fighting!!" 1
cabdik Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, JohnTehGreek είπε Εγώ θα του έβαζα ένα 4 στα 10 και αυτό για τα εφέ. Σε όλα τα άλλα η ταινία ήταν για τα πανηγύρια. Ειδικά μετά το διάλειμμα η πλοκή ήταν για γέλια. Επίσης με τα "αστειάκια" το μάμησαν και ψόφησε. Φάση έχει να ακούς μερικά αστεία στην αρχή αλλά καταντάει και βαρετό/εκνευριστικό όταν επαναλαμβάνεται συνέχεια. Pass μάγκες, μην χάσετε τον χρόνο σας. φιλε μου -χωρις παρεξηγηση- αν θες ταινιες με διαλογους-σεναριο-πλοκη-υποθεση, τι πας και βλεπεις το PR2 κι εσυ.....? πηγαινε να δεις το......The Shape of Water............. Σε αυτες τις ταινιες (Pacific Rim. transformers, Marvel Movies, DC movies, κλπ..... ) δεν πας για το σεναριο και την ιδιοφυη πλοκη. πας για τα εφε, για το ξυλο, ετσι να ξεφυγει το μυαλο σου απο την σκεψη....., βρε αδερφε...!! Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2018 από cabdik 4
skiabox Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 12 ώρες πριν, takis69tzel είπε Έτσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Brainless να φεύγει και λίγο το κεφάλι μας από την πίεση Ε ναι. Κάνουμε και την πιο δύσκολη δουλειά του κόσμου, δηλαδή γράψιμο κώδικα σε επαγγελματικό επίπεδο, οπότε θέλουμε brainless stuff.
takis69tzel Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, skiabox είπε Ε ναι. Κάνουμε και την πιο δύσκολη δουλειά του κόσμου, δηλαδή γράψιμο κώδικα σε επαγγελματικό επίπεδο, οπότε θέλουμε brainless stuff. Ξέρεις εσύ τι δουλειά κάνω, τι προβλήματα έχω και αν έχω πίεση? Αν έχω δουλειά ? Ξέρεις αν έχω χάσει πρόσφατα κάποιον δικό μου? Αν έχω κάποιο πρόβλημα υγείας ? Είσαι τοσο έξυπνος τελικά η τόσο μ.....? 2
skiabox Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Για τον εαυτό μου μίλησα πιο πάνω. Sorry αν δεν έγινε κατανοητό.
Gilmaru Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Η επιτυχία του πρώτου πατούσε στην σκηνοθεσία του (Guillermo del Toro, need I say more? ). Το δεύτερο φαινόταν ήδη από τα trailer ότι είχε πολύ διαφορετικό ύφος και σκηνοθεσία. Οπότε δεν αποτελεί έκπληξη που είναι πολύ κατώτερο για τους περισσότερους. Θα περιμένω να βγει σε DVD. 1
telis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Χειρότερο από το 1ο; γίνεται; ακόμη και να το κατεβάσω το σκέφτομαι. Λυπάμαι τα ηλεκτρόνια που θα μετακινηθούν.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα